Лидл ::59::

• 73 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
В Лидл има ли пъдпъдъчи яйца? Следобед ходих и забравих да погледна...

# 691
  • Русе
Не съм виждала.

# 692

Виж в Била и Кауфланд...В Лидл няма. Сори за спама

# 693
  • Варна, Пловдив
Лидл ми е далече като магазин, но мисля да следя по-сериозно какво предлага и ако трябва ще ходя. Знам, че сигурно е коментирано, може ли да се намери животинска течна сметана, зареждат ли я редовно и също бадемов марципан дали предлагат?

# 694
Благодаря за отговорите, viki_1974 и teta75  Peace

# 695
Момичета, много ви благодаря за фъстъченото масло. Щом не се усеща захарта е супер. Ще го опитаме, предполагам, че на мен със сигурност ще ми хареса  Hug /преди 2 дни точно ми свърши сусамовия тахан Wink/.

# 696
Момичета, много ви благодаря за фъстъченото масло. Щом не се усеща захарта е супер. Ще го опитаме, предполагам, че на мен със сигурност ще ми хареса  Hug /преди 2 дни точно ми свърши сусамовия тахан Wink/.

Ааа, щом си любител на тахана, предполагам, че и ФМ ще ти допадне... Поне се надявам де..
ММ нито тахан, нито ФМ може да яде.. Mr. Green

# 697
Купух дъската за гладене - стабилна е, лека в сравнение с предишната ми дървена и доста по-широка. Има 3 години гаранция. Единственият проблем е, че отдолу се събират капчици вода от изпаряването и прави малка локвичка на пода. Не съм сигурна дали е от дъската или от силната пара. Някой има ли подобен проблем? Чудя се дали да я върна, но ако с всички с решетки е така...

# 698
  • София
Моята е с решетка, но не е от ЛИДЛ и не стават никакви локви. На мен не ми се струва нормално. Thinking
За бебешките панталонки - специално ги наложих едно върху друго и са си абсолютно еднакви на дължина. А и да не бяха пак нямаше да ги върна, какво толкова, като едните са по-къси?
Усещам, че фъстъченото масло са новите топчета.  Joy

# 699
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Купух дъската за гладене - стабилна е, лека в сравнение с предишната ми дървена и доста по-широка. Има 3 години гаранция. Единственият проблем е, че отдолу се събират капчици вода от изпаряването и прави малка локвичка на пода. Не съм сигурна дали е от дъската или от силната пара. Някой има ли подобен проблем? Чудя се дали да я върна, но ако с всички с решетки е така...

Моята дъска не е от Лидъл и стават локвички.
Относно инфрачервената лампа - да, става за нагревки, аз си нагрявам носа при настинка или синузит. Нагрявала съм ушите при възпаление, както и сливиците.

# 700
 Laughing Ами аз отдавна съм му хвърлила око, ама гледах по другите големи магазини се предлага в комбинация с мед  Sick и затова досега не съм взимала.

# 701

Относно инфрачервената лампа - да, става за нагревки, аз си нагрявам носа при настинка или синузит. Нагрявала съм ушите при възпаление, както и сливиците.
Благодаря много, точно за такива цели си я купих

# 702

От силната пара е  Wink (и разбира се, че не е плътна дъската, а мет.мрежа)
Нямах този проблем, докато не си взех ютия с парогенератор..

# 703
След шоколадовите топчета и тортата, другата седмица атака към фъстъченото масло! Mr. Green

Само да вметна, че бонбоните "пияна вишна", които са от новия асортимент и миналата седмица бяха на промоция са страхотни! Купих 3 кутии и не можем да се спрем... Всеки бонбон е увит в собствена опаковка.
Ехееее, край! Ще тръгне сега нова мода Simple Smile

# 704
Дали някой знае дали хлебчетата за бургерите от следващата седмица имат захар в състава си (са сладки)? Питам, защото преди време купувах някакви питки за дюнер от Била и бяха много сладки - никак не ми харесаха и се опасявам да не би и сега да е така, а мисля да се поглезим с по 1 бургер, че ми окапаха лигите като гледах рецептата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт