Лидл ::59::

• 73 631
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Моята е с решетка, но не е от ЛИДЛ и не стават никакви локви. На мен не ми се струва нормално. Thinking
За бебешките панталонки - специално ги наложих едно върху друго и са си абсолютно еднакви на дължина. А и да не бяха пак нямаше да ги върна, какво толкова, като едните са по-къси?
Усещам, че фъстъченото масло са новите топчета.  Joy

О нищо Simple Smile Мен не ме притеснява, че едните са по къси, прост ми направи впечатление. Преди време с едни дамски потници пак имаше разминаване, пишеше един номер на етикета а единия си беше направо впит и доста къс, а другия по свободен и по дълъг, но тогава реших че просто са различни модели , а така или иначе единия си го бях наумила за домашен Simple Smile

# 706
  • София
... може ли да се намери животинска течна сметана, зареждат ли я редовно и също бадемов марципан дали предлагат?

Сметаната е в постоянния асортимент 30% на Pilos червена опаковка 200гр на рафта с нишестетата,  каничките със сметана за кафе и т.н.
Бадемов марципан (Belbake) са пускали в тематична седмица може би месец или малко повече преди Коледа. Няма го постоянно.

# 707
  • Варна, Пловдив
... може ли да се намери животинска течна сметана, зареждат ли я редовно и също бадемов марципан дали предлагат?

Сметаната е в постоянния асортимент 30% на Pilos червена опаковка 200гр на рафта с нишестетата,  каничките със сметана за кафе и т.н.
Бадемов марципан (Belbake) са пускали в тематична седмица може би месец или малко повече преди Коледа. Няма го постоянно.
Благодаря много   bouquet

# 708
  • София
Ооо, и аз обичам фъстъченото масло. Всъщност само от ЛИДЛ съм взимала и мнго ми харесва. Но ММ ми се чуди как я ям тази гадост. Но не си взимам, че е доста калорично.  Whistling По-добре сусамов тахан, поне е по-полезен.  Mr. Green

# 709
Днес купих доста неща, но по-интересен беше намаленият млечен продукт (тип извара, по италиански newsm78) за 1,11 лв- имаше 5 броя намалени и грабнах 4. Laughing Помня, че преди време някой тук ги беше похвлил, че са нещо средно м/у извара и моцарела- но дори и да си е извара предполагам, че ще ми харесат.  Grinning
+1 за градинската салата- разкош! Heart Eyes Бързо се разграбва....
Да питам, има ли кисело зеле в асортимента? И също- продължава ли още кампанията с рецептите на Шишков и Манчев, защото не намирам листовки с рецептите до месото, а преди винаги имаше...? newsm78
Шоко топчетата са с какао вътре, но според мен е някакво умерено количество- то и по цвета си личи. Peace Канех се да купя от кръглите яйчени бисквитки за детето (и да пробвам тези в синята опаковка как са на вкус), но майка ми каза, че брат ми щял да ги изяде като ги види.... Joy hahaha Зърнесто сирене нямаше днес при нас- само етикет.  Mr. Green
Забелязах и 2 нови вида кафе- малък буркан (с кафяво) и голям буркан (с червено) за 5,99 лв- пише ново в асортимента. newsm78 Чудя се тази цена ли ще остане от 5,99 лв или е само временно- няма друга задраскана цена... Laughing Някой опита ли го вече?
Случайно някъде има ли останали експандери, комплекта от 3 броя за към 10 лева? От 26.01. бяха... Praynig Повече ми харесват от мултифункционалния експандер който ще е другата седмица....всъщност, не мога да разбера как се използва този мултифункционалния... Embarassed От другата седмица си харесах и обръчът за пилатес, евентуално лентата за стречинг (ако ми хареса на място), дивидитата с пилатес и тай чи.....други неща не съм разглеждала от брошурата, но американската седмица като цяло не ме грабва- освен кленовия сироп. Понякога са пускали интересни уредчета в американска седмица- за кексчета, гофрети, машина за сладолед или пуканки- все такива едни "полезни" нещица... Laughing

# 710
Не ми харесаха шоколадовите топчета. А бананът в шоколад е разрушител на зъби и пломби.

# 711
Аз взех само от фъстъците в шоколад и много ми харесват
Обичам лешниците им в шоколад, но са ми скъпи. Е, фъстъците са само 99 ст и ги заместват достойно и си ги хапвам  Embarassed

# 712
Някой взе ли си фототапет да сподели как е, или поне да ги е видял наживо? Има ли доста наличности и други шарки, освен показаните? (май само гората ми харесва от тези в сайта)

# 713
Не мога да видя цените на някои неща от новия каталог  newsm78

Интересувам се от щеките и стелките-само аз ли не мога да видя цени?!?

# 714
  • на Мелмак
Снощи отидох за кафе и малко се отплеснах  Grinning
Днес пак ще ходя , че забравих някои неща , а трябва да взема за тортата нещата Crazy
Взех бишкотите - харесаха се , та утре ще се прави тортичка  Laughing
Чудни сте  Hug
ММ ме врънка за това ФМ , аз се опъвам , заради снимките с дебели американци , седнали пред ТВ и набиващи ФМ , ама явно ще се пробва  и то Laughing

# 715
  • Монтана
Щеките са на цена 29.99 лв за 2 броя, а стелките 2,49лв.

# 716
  • София
Момичета, кой от двата инхалатора ще ми препоръчате да си взема? Искам да го използвам предимно за сина ми, който е на 3 години.

Мобилния (85лв е, за разлика от по-големия, който беше на 55лв)
-работи и на батерии
-безшумен
-мн компактен

MTV, Много благодаря за съвета!  bouquet Такъв ще си взема. И без това съм виждала останал само от него.

# 717
Жилетката, която купих вчера много ми хареса. Дори се замислям дали да не отида да си взема и жълтата, стига да е останала

# 718
Таня, благодаря   bouquet

За стелките да кажа, че в която и обувка да ги сложите, после имате чувството, че летите, така леко и приятно се върви, дори и на планина  Simple Smile

# 719
Аз съм с питане-някой знае ли дали са останали от бебешките блузки за момче /3бр.-13лв./ в Лидл Славейков и Изгрев? В този на Трапезца няма

Общи условия

Активация на акаунт