Лидл ::59::

• 73 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Как го ядете това фъстъчено масло, не знам  Laughing. Няма друга такава гадост за мен  Crazy. От американската седмица само пица Хот дог ще взема.

# 661
Как го ядете това фъстъчено масло, не знам  Laughing. Няма друга такава гадост за мен  Crazy. От американската седмица само пица Хот дог ще взема.

С лъжичка или с пръсти направо...

Ти опитвала ли си го? Питам, защото няма нищо общо с едни други български такива варианти..

# 662
Какво пише на съдържанието на това масло -само фъстъци ли ? А сравнено  с българското - разликата е само във вкуса или в състава.
Може да зависи и от сорта фъстъци.

# 663
  • София
Момичета, има ли количества от бебешките дрешки или са само по няколко бройки? Питам, защото няма да изляза с бебето в този студ, а съм хвърлила око на дрешките.

За кои шоколадови топчета говорите? Не мога да се ориентирам...

# 664
Какво пише на съдържанието на това масло -само фъстъци ли ? А сравнено  с българското - разликата е само във вкуса или в състава.
Може да зависи и от сорта фъстъци.

Разликата във вкуса е от земята до небето.. Какво значи "разликата е само във вкуса" ?? Е във вкуса де..там е разковничето Joy

# 665
Просто попитах какъв е състава  .
За мен каквото и да е масло или тахан са тежка храна и повече от лъжичка не бих могла да изям.

# 666
  • Русе
Топчетата с шоколад ,които са толкова коментирани тук имат ли какао  самите топчета . Ако са бели отвътре ще е добре - не обичаме бисквити или блатове съдържащи какао.
Бели са вътре, вафлени! Много ми харесват на мен, много! Въпрос на вкус все пак!  Peace
Не е точно вафла, по-скоро между вафла и царевична пръчица, няма какао. Peace

Извинявайте, ама това бяло ли го наричате newsm78
Скрит текст:
В съдържанието им пише: "пълнеж 20%:(царевечен грис, пшенично брашно, какао на прах, захар)"

За кои шоколадови топчета говорите? Не мога да се ориентирам...
Ето, тези
Скрит текст:

# 667
  • ту тук, ту там
Не съм им гледала съдържанието! Снощи изядох едно пакетче, бели ги видях! Не бих ги сравнила с какаов блат например. Големи спорове за тези топчета!

# 668
  • МАРС
Те тия топчета още малко и ще имат собствена тема. Mr. Green

# 669
И аз искам да попитам за фъстъченото масло - трябва ми само фъстъчено, без добавки на мед и други захари /понеже все такива са българските/... това от Лидл много ли е сладко?

# 670
  • Русе
Те тия топчета още малко и ще имат собствена тема. Mr. Green
Ами като не се чете, а само се задават въпроси... Същата работа като тортата с бисквитките и сметаната Whistling

# 671
то топчета ли беше , чудо ли беше хахахахахахахаа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

За бебешките дрешки която мама пита , хубави са малко светли светове тип пижамки стоят простички, но качеството им е хубаво и затова си взимам редовно от лидълските дрехи. От панталонките не съм доволна сега като видях че са с различна дължина и нещо клоня да ги върна за което ме е яд защото едното панталонче ми харесва много и си вървят в комплект но като няма да ни стане да го носим другото за какво ми е Simple Smile За момченца има варианти този път а за момиченца само един светло оранжевичък свят но е приятен Simple Smile

# 672
И аз искам да попитам за фъстъченото масло - трябва ми само фъстъчено, без добавки на мед и други захари /понеже все такива са българските/... това от Лидл много ли е сладко?

Вкусно е, не е сладко. Няма добавена мед и захар.
Препоръчвам гладкото, но все пак е въпрос на вкус Peace

Българско съм вземала на Балчо едно от Кауфланд, но се оказа голяма гадост..

# 673
  • МАРС
Гледайки американските филми, винаги съм искала да пробвам фъстъчено масло и като пуснаха в Лидъл го взех с голям скептицизъм и в чуденка как да го ям, живеейки със заблудата, че е нещо сладко.
И така до първата лъжица, после се чудех как да спра. Grinning
Аз съм вземала само това с парченцата фъстъци.

# 674
Момичета, кой от двата инхалатора ще ми препоръчате да си взема? Искам да го използвам предимно за сина ми, който е на 3 години.

Мобилния (85лв е, за разлика от по-големия, който беше на 55лв)
-работи и на батерии
-безшумен
-мн компактен

Общи условия

Активация на акаунт