"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мами,

Мерси за хубавата темичка, и колажа е чудесен.

Ние се будим от седмица в 6-7 ... няма сън вече, от другата сед се връщам на работа ... много ми е мъчно, кога мина тая година ....

Честито на рожденниците, на патерици на Flower и всички които вече са празнували   bouquet

Мерките на 1г без няколко дена - 76 см, 9650кг  Wink

# 61
  • София
привет и от мен.

Много мерси за пожеланията  Hug  party023 Днес нали си нямаме февруарче, та за туй аз да се намърдам.
Скрит текст:
Нали така и не се научих как се качват тези снимки ви пращам да се почерпите така :
http://www.highviewart.com/uploads/cache/620x0x0/articles/1768/c … er_1401398478.jpg
Вчера забравих да пиша за тези обувки, че аз пак тук съм едни размисли и страсти и не мога да реша какви да му взема. Чух мнения само за тези на КК с ципа, че изкривявали на децата крачетата. А кое е верно или не не знам.
Аз тези от ЗИЗУ се чудя да пробвам, ама там има да си избираш едни подметки , едни чудеса и нещо не ми е ясно и все се отказвам.
FrauSt  ти какви взе, с какви екстри и дали можеш да разясниш малко кое какво е.
Скрит текст:

Мечева ще го видим тоз крем Simple Smile.

Копче страхотни сте с малката, а и тортата ви е уникална Simple Smile

Ние пък днес оклюмахме рано , но после хапна горе доло добре , та съм доволна. Сега беснее , взел си е една тавичка и едно бъркало и си ходи и бърка и бие в него. Веселба. АКо не стане някой готвач главата си режа   chef Joy, ама доде бременеех все Рудолф и Джейми гледах Laughing.

Хубав ден мамита  Hug

# 62
TheHellGirl съжалявам, понеже не пишеш те махнат от 1ва страница. Остави ми на л.с. и данните от новородено и тези за да ви нанеса на 1ва страничка, ако искаш.

# 63
пу, да не се пофали човек - таман се публикувах и ме призова Mr. Green

Мдам, Фрауст, и при нас има прояви на характер при отнемане на частната собственост, особено в съчетание с раздразненост причинена от нежелание да спи или нежелани субекти в пампито тип Ако Mr. Green изявата е извиване на дъга, мрънкане и рев до почервяване, едно гърлено ръмжане, гъргорене, а при отзоваване и връщане на отнетото - веднагически се усмихва и почва да си бръмчи Crazy та така... не знам характер ли е, инат ли е, или се глези вече newsm78

# 64
Гери-честит рожден ден! Да си жива и здрава и много да слушкаш бебето!  Mr. Green  newsm59
Аз приспах малката и направих едни мъфини със замразени горски плодове-чудни станаха!!! Crazy Овесените блокчета и аз ги правих-страхотни са! Peace
Копче-много сте сладички!  Heart Eyes

# 65
Здравейте, мами! Simple Smile
Честит рожден ден на мама Гери! Нека бъде много здрава, щастлива и обградена от хора, които я карат да се усмихва!  newsm51
Много благодаря на всички ви за хубавите думи, страшно мили сте ми!  Hug
Злати, на мен ми допада видът на първата страничка, благодаря отново за усилията, които влагаш!   bouquet
Копче, много сте красиви с малката Натали! Heart Eyes Тоалетчето вече изглежда още по-хубаво като не е на закачалката. Wink И тортата ви е разкошна! Simple Smile
Радвам се, че статията ви е харесала. Сега, не знам колко ще зарадвам ТМ с изказването си, но малката много прилича на теб, не знам дали и в действителност е така, но от снимките оставам с това впечатление. Simple Smile
Фрауст, и ние нямаме успех с гърнето. Преди няколко седмици имахме едно пишкане там, но като цяло това е доста насилствен процес при нас и с ММ решихме да го отложим още малко. Рали изобщо не иска да седи в това гърне, винаги трябва някой да я натиска и ми е доста жал така, вижда се, че не проявява интерес все още. Пък както казва ММ, все някога ще спре да ходи насрана.  Mr. Green Та така Simple Smile
Да ви кажа днес какво направи Ралица-палавница. Simple Smile Оставих я след като сменихме пелената да си поиграе малко с кутията с мокри кърпи, че ѝ се видя интересна. И само за няколко минути всички кърпи, ама всички до една, бяха извадени и хвърчаха във въздуха. Не знам как прояви такава сръчност, при условие, че кутията беше затворена, а кърпите знаете, че са добре натикани вътре. Да не говорим как се намокри от тях, та веднага трябваше отново да я преобувам.  ooooh! Ама това да ни е проблемът, честно казано повече се посмях, отколкото подразних, явно трябва да сме нащрек за всичко. Simple Smile

# 66
Здравейте,мами
Честит рожден ден на Гери!Да си здрава,обичана и малкия само да те радва!
Да почерпя и аз,днес имаме годишнина от сватбата:)Цели 5г заедно Mr. GreenГолямо търпение,голямо нещо
Копче,много сте готини:)малката е пънкарка гледам FlutterИ тоалета и е страхотен:)
Това за изкривяването от обувките на КК е измишльотина,моя много близка приятелка с такива си изгледа детето-крачетата и са идеални.И доста други само ги хвалят.Аз също имам подарени ВУ,но са носени малко все пак и мисля да ги оставя за навън в количката само,сега още сме с ботушки.Всъщност много рядко ги слагам,защото космонавтите ми са с обувки.
За питката-амииии.... newsm78малко ми е мътно как ще я направя.С луксация на дясно рамо съм и почти не мога да натискам и прочие силови дейности  с ръката/да не ми излезе пак цялата от рамото ,че доста боли/.Ще трябва да търся помощ за месенето,от сега се знае,че няма да е ММ/ще се чисти 1мес.после/....
Малката ме побърква с новата си игра-докато е права в кошарата,вади играчки от коша/той е залепен за леглото/носи ги от другата страна и ги хвърля на пода на котарака.Той е в готовност да ги търкаля и да ги подхвърля из цялата стая.....Малката умира от кеф,вика и скача и само дето не му пляска.Мивката ми е затрупана 24ч с играчки за миене ooooh!ще трябва май да им местя кутията на пандора,че #2gunfire
Мами,хубав ден на всички,аз ви оставям да поошетам малко,че после съм на фризьор,ще се разкрасявам за романтичната вечеря на ресторант довечера Wink Wink Wink

# 67
Честит рожден ден, Геринце  bouquet Бъди жива и здрава, много обичана жена и майка Heart Eyes
Извини ме, че чак сега ти честитя, ама гледам гледам, абе нямаме февруарчета днес с рожден ден и докато загреяяяяяя ooooh!  newsm59

Ето си снимкито от Нашето ГС
Ей ама мъжа ми има навика да измисля разни главни неща за темата  hahaha То не бяха "българските майки" то не беше "ГС" Joy
Трябва да му направя един профил, ми ще се хване за главата, ако прочете назад за майка му  rotfImao

# 68
  • София

Цитат
Мдам, Фрауст, и при нас има прояви на характер при отнемане на частната собственост, особено в съчетание с раздразненост причинена от нежелание да спи или нежелани субекти в пампито тип Ако Mr. Green изявата е извиване на дъга, мрънкане и рев до почервяване, едно гърлено ръмжане, гъргорене, а при отзоваване и връщане на отнетото - веднагически се усмихва и почва да си бръмчи Crazy та така... не знам характер ли е, инат ли е, или се глези вече newsm78

И Алекс го прави същото, явно е период от развитието Simple Smile

# 69
Гери, честит рожден ден Simple Smile да си здрава, щастлива и обичана   Heart Eyes

Радвам се, че сте ни харесали:) много сте мили.  Heart Eyes

Лили, аз пък като го гледам това русо пънкарче и грам прилика не виждам. Ама от болницата тва ми дадоха, ша си го обичам и гледам.

Къти, много сте готини. Мончо е страхотен с тая вратовръзка Heart Eyes

Днес обядът какво фиаско беше - тя че вече иска само сама да бута в устата, вече не ми прави вчпечатление, ама беше това дето сте описали с отнемането на чужда собственост плюс писъци, пронизващи, все едно я коля. Накрая завърши на цицка. А обядва вдичко на всичко стрък пресен лук половин домат и кашкавал. Мисля овчарче да я правим.

Хубава и спокойна вечер Wink

# 70
Гери, ЧРД, мила!
Да си здрава, щастлива и обичана!

Сестро, аз па нищо не видех от снимките пък  Crossing Arms Много бърже ги махна, ма аз ше ги видя у Фейса. Кво си мислиш, че няма ли? Grinning Grinning Grinning
Хубуу мами, ама отивам да стягам кухнята, като за пред хора. Щото, познайте.
Скрит текст:
Свекъра ми има ЧРД днеска. И понеже е много студено, че да не ни разкарват с малкото до тях....та.... познайте къде ще се празнува??!!! Щото трябвало да се съберем....  ooooh! До кога?!! До кога си мислят хората, че един човек може да търпи глупости?!! Учудвам се от нервите и волята си да не се озъбя на време! Явно прекалено много обичам мъжа си, ама ми се види че и тва ще да е на изчерпване...  smile3515

# 71
Ми те са у фейса само ма сестро   Laughing опитах уж албума от фейса да ви споделя, ама не знам до колко съм успяла. На мен ми излиза, пък за вас не знам hahaha Heart Eyes

# 72
  • NE
Гери Честит рожде ден! Бъди здрава, щастлива, обичана жена и дано още веднъж мама.  bouquet
Скрит текст:
Нели Н Честита годишнина с пожелание за още много поводи за празнуване на вашата любов.  bouquet
Копче Много хубава Нати, а ти също си прекрасна. Истинско щастие сте двечките. Hug А и тортата ви е чудна. Hug
Сахасрара Подкрепям те. Blush
За кукуто ( аз така си му викам Embarassed) съм взела решение да е на лято. Първо много не разбира, пък камо ли да покаже че му се пишка или ака и второ изпада в истерия като го съблека и оставя да виси. Confused Както беше казала Безобидничка ... на 18 месеца. Пък и аз нямам особено зор да издърпвам този момент по-рано.
Къти Не се виждат снимките от събота. Confused Трябва май да ги разрешиш публично и така ще стане. Praynig
А виж предпоследното ми ЛС от вчера. Wink Скоро ще имаш тичащо Мони. Heart Eyes
Фрауст Вили реве като заклан ако отворя врата и не му дам да ходи и да играе с нея. Shocked

За пролетта си мисля какво да му обувам. Thinking Спряла съм се последно на тези кецове, но ще следя и sportdirect. Grinning Днес пристигна половин нов гардероб на Вили. Баща му хубаво, че не знае колко се изръсих. Laughing

# 73
  • Англия
Детето почва да може да контролира отделителната си система около 18-24м. Преди това всеки успех е по-скоро плод на случайността. Ранните опити за приучване могат да го стресират, особено докато то още не осъзнава какво се очаква от него и да забавят процеса още повече.

# 74
Детето почва да може да контролира отделителната си система около 18-24м. Преди това всеки успех е по-скоро плод на случайността. Ранните опити за приучване могат да го стресират, особено докато то още не осъзнава какво се очаква от него и да забавят процеса още повече.
Eee, веднъж да сме на едно мнение с Ана, винаги сме на различно. И аз така мисля, поне около 1,5г да започна с опитите  Peace

Флауърче, ми уж публично ги пуснах точно заради вас да може да ги видите newsm78 гледам пак, ама публично е Thinking
Ама не мога да ти го видя, че вчера изтрих пак всички съобщения заради снимките, а и разни други Tired какво си ми писалаааа Whistling Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт