CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 49 002
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Първо помислих, че имаш предвид оригиналния "Фарго" и се опулих. Как съм могла да го пропусна.  Laughing После се сетих, че е в новия "Фарго". Ще си пусна няколко серии за проба, изглежда добре.

# 601
  • в сърцето на един мъж...
Само да споделя, че са пуснали Мис Джули в замундите и има вече трейлър за Меджик Майк. Определено втората част, по трейлър изглежда доста по-интересна  Mr. Green Blush

https://www.facebook.com/magicmikemovie/videos/884254121635538/?fref=nf

# 602
Гея, благодаря за информацията и за трейлъра на Меджик Майк  bouquet
Ох, тоз Джо! Heart Eyes Blush

Аз пък да се похваля, че най-накрая почнах Блайндърсите, отметнах първите три серии. Много ми харесва. Чудесно направен сериал със страхотен саундтрак. Гледам, че има познати лица от "Banished". И Килиън много ми допада как играе. Даже може да гласувам за тази му роля, ама ще почакам да изгледам всичките серии. За момента силно симпатизирам на зетя комунист. Grinning

# 603
  • в сърцето на един мъж...
Моля, моля, Злате, аз още хипервентилирам след Джо и пепсито Embarassed Blush

# 604
Джеймс май най-накрая е пристигнал в Канада. Чакам снимки от сета. А до тогава ще си гледам тези от новата фотосесия за юнския брой на GQ UK - The Brit Pack.

Eто го и Хидълса пак от там. Цък за по-силен ефект.

И нещо, което много ме зарадва - името му започва да се споменава все по-често в оскаровата надпревара - http://awardswatch.com/predictions/2016-oscar-predictions-best-a … chael-fassbender/

But the secret spoiler here could be Tom Hiddleston. Yes, Loki from The Avengers and Thor. His Hank Williams biopic, I Saw the Light, was picked up by Sony Pictures Classics and they know how to run a campaign and win Oscars.

Харди на холивудската премиера на Макс.

Скрит текст:

Клипче от премиерата - https://www.youtube.com/watch?v=dzN52pfzAcw

Съвместно интервю с Джордж Милър.

И още по-старо едно само с Харди - Mad Max: Fury Road: Tom Hardy "Max Rockatansky" Behind the Scenes Interview - https://www.youtube.com/watch?v=t17pY_dbvHw

# 605
'Драсти, Томе!  Mr. Green И успех в Оскаровата надпревара!  bowuu

Аз пък прочетох съвсем прясна клюка за Хидълса, че дейтвал Елизабет Олсен. Бива ли такова нящо.  Crossing Arms

# 606
  • в морето до колене
Че защо да не бива.
Елизабет е симпатяга, според мен. И много прилична актриса. За разлика от каките си...

# 607
Трябва му по-лична мома на Том. Виждам го с някоя като Софи на Бени. Това обаче е някъде в бъдещето...
Елизабет е сладка, като актриса не знам как е.

Така или иначе, предстои да ги гледаме заедно в I saw the light.

Мячик, ти нали чакаше "Госпожица Юлия"? Не помня вече кой и в коя тема писа, но го има по торентите, по-точно в кикас.

# 608
И аз го прочетох това за Том и Елизабет, ама не им хванах вяра. Чака ме мен завалийката и още си ходи ергенче. Mr. Green

Докато сме на клюкарска вълна да кажа за Брадли и Ирина Шайк. На няколко места прочетох вече за тях. Пак е моделка, но поне е по-хубава от Сукито - http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/irina-shayk-bradley-c … oper-kiss-5654650

Той напоследък само ходи по разни тузарски събирания и там все "случайно" се засичат двамцата. Но пък нямат нито една снимка, на която са заедно, освен онези размазаните папарашки от горния линк.

White House Correspondents' Dinner от миналия месец

Bloomberg/Vanity Fair party

От представянето на номинираните за тазгодишните театралните награди Тони на 29 април.

Bradley Cooper and Carey Mulligan Compare Broadway Notes - http://www.nytimes.com/2015/05/10/theater/theaterspecial/bradley … y-notes.html?_r=0

А тези са от Мет галата

Накрая няколко хавайски снимки

# 609
  • в морето до колене
Мячик, ти нали чакаше "Госпожица Юлия"? Не помня вече кой и в коя тема писа, но го има по торентите, по-точно в кикас.
Аз го чакам, да. Видях го вече и в Замунда. Ще го дръпна тези дни... Ама кога ще намеря време да го гледам.  Tired

Брадли и миналата година беше с такъв фрак на Мет Галата. Ама беше се налял заради Снайпериста. И брадясал. И приличаше на Зак Галифанакис.  Laughing
Сега е по-добре.

И да си дам клюкарската лепта и аз за девойките - не знам вие дали и защо сте недоволни от Елизабет за Том, но аз определено хич не съм доволна от слуховете за Ирина Шейк/Шайк(?) и Брадли.  Crossing Arms

# 610
И да си дам клюкарската лепта и аз за девойките - не знам вие дали и защо сте недоволни от Елизабет за Том, но аз определено хич не съм доволна от слуховете за Ирина Шейк/Шайк(?) и Брадли.  Crossing Arms

Пиши ме +1  newsm78 Откъде я намери тази... От всички, дето се изявяват по бельо в разни каталози, тази бЕсна рускиня ми е най-неприятна. Сукито поне беше миловидна, а екс-Роналдовица има неподправено селско излъчване. За справка Мет Гала ---

Като беге абитуриентка ми е.

И понеже бях много рязка да кажа, че няма нищо против том и малката Олсън, обаче според техните изчисления те трябва да се забили в края на миналата година, докато снимаха биографичния, а тя беше още сгодена. Оттогава Том снима къде ли не, тя си промотира Авенджърите къде ли не и не виждам да са били даже в един град скоро  newsm78 Знам ли вече.

# 611
Елизабет ми е симпатична и нямам нищо против да се загаджат за малко с Том, но не го давам за постоянно на американка. Да си намери някое добро английско девойче.
Тази на Брадли съм я виждала само снимки тук-таме, не я знам що за актриса е. Обаче визуално ми харесва повече от Суки. Поне прилича повече на жена, Суки ми намязваше на тийнка, особено в муцунката.
Не знаех, че е екс-Роналдовица.  hahaha Ще да излезе някоя колекционерка на известни и богати мъже. Едва ли ще изкарат дълго.
Брадли да не се заплесва много-много по бесни рускини, ами да си намери някоя италиано-американка и да си завъдят пълна къща с челяд, да си готвят спагети с кюфтенца, да отглеждат домати в задния двор и така те. Казах!
 Laughing

# 612
Не е, не е, модел е, не е актриса тя.

# 613
  • срещу двата комина :)))
нещо специално за Джо, но може и вие да видите, нали сме в темата на Килиън  Grinning

http://www.buzzfeed.com/ninamohan/cillian-murphy-is-the-ultimate … ot-guy#.ud04pPpYW

# 614
Само аз останах непокорена от чаровете на Килиън, даже и след като го видях в ролята на Томи Шелби. На пък играе страхотно и като цяло си подбира много добре филмите. Доволна съм, че покрай темата успях да изгледам няколко от филмите му и всичките ми харесаха.
От "Блайндърсите" съм възхитена, даже запалих и съпружието, та да има с кой да си коментирам. Добре че го гледам сега наведнъж, че не знам как бих издържала цяла седмица до следващия епизод и направо не ми се мисли какво ще правя като си изгледам последните три серии днес.
Видях го и Харди, че и Хардиевица, много добре си играе момичето. На Харди отвътре му идват подобни гледащи лошо криминални образи, но тук даже той отстъпва пред Килиън по заплашителност. И тримата главни босове във втори сезон са чудесни, не мога да им се нарадвам. Heart Eyes
Видях достатъчно от Килиън като Томи Шелби за да мога след дълъг размисъл все пак да гласувам за ролята му в "Плутон". Там най-добре можах да видя на какво е способен като актьор.

Ето няколко негови снимки от последните два дни в Лондон.

Общи условия

Активация на акаунт