CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 752
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
  • в морето до колене
Michael Fassbender (Между другото него го видяхме на живо преди две години в Торонто, разминахме се на тротоара, мъжа ми го видя и в еуфорията си не можа да се сети името му веднага, аз изобщо не се усетих че е той. Беше с едно кожено яке и очила  Laughing)
С това яке и тези очила, може би.  Wink
Скрит текст:

П.П. Знам, че е спам, ама съм в чуденка... и моля за съвет.
"Левиатан" съм почнала да го гледам онлайн, но не съм го довършила.
Обаче току що ми пратиха програмата на "София Филмфест На брега"
и на 13 март в петък има прожекция на "Левиатан" - обаче! предшествана от прожекция на филма на румънеца Раду Жуде "Аферим" (за който той взе току що Сребърна мерча за режисура в Берлин)
Та - в чуденка съм, мога ли да си причиня два тричасови филма един след друг... и двата не много лесни за гледане.  newsm78

# 181
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За румънските режисьори най-добре питай Жармен (или Юлмана, както я помниш Grinning)

Един президентски син Laughing

и една дама от Запада

# 182
  • София
записче  Rolling Eyes

# 183
Какъв запис Crossing Arms, я бързо по ред на номерата като Белла: нещо за титулярите, нещо за настоящия титуляр, кои са туи любимци, кои филми ще гледаш Laughing
Не е лесно тук, имаме си ред и дисциплина Mr. Green

# 184
  • в морето до колене
Аааа, не така, Дяволе. Недей да въртиш очички.  
Казвай - кой, кога, защо и прочие...
Нали прочете -  Wink
...
Колкото и да няма какво да кажеш в началото, традицията повелява да посочиш кого от титулярите харесваш най-много.  Grinning
Това, че си първият мъж, разписал се в темата, не ти дава право да се измъкваш само с гол запис.  Crossing Arms

hahaha Джой даже ме е изпреварила.

# 185
и една дама от Западака

Ай счига уе!

След дамата на Еди Редмейн, това е втората дама днес, на която искам да посегна. Rolling Eyes

# 186
Има излязла фотка на Еди от "Датското момиче"?  Shocked Дай, даааай Heart Eyes

п.п. другата дама на Килиън е по-хубава Flutter

# 187
Кажи си, Дяволо, тук тези неща се знаят.   Flutter

Аз цяло есе написах на тема кого от титулярите бих допуснала във вътрешния си "кръг на доверието" и кого - не. Впрочем, нещо съм се объркала за Фасбендър и той отпада от кръга, защото ми прилича на сибирски тигър. Затова пък мястото му заемат Макавой и Хидълстън, който вече не ми е бяло поле.

Мячик, зависи дали си свикнала да гледаш по два тежки тричасови филма един след друг. Аз не мога, знам си, че ще ми се размият в едно и няма да ги оценя по достойнство. Нито пък има кой да търпи заедно с мен, ще ме оставят сама да се мъча. Шест часа подред мога да гледам само "Доктор Хаус", и то само предполагам, защото не съм пробвала.
С две думи, гледай ги поотделно, с поне ден разстояние помежду им.

Дано наистина стигнем до "Левиатан" тези дни. И "Ида" съм планирала.

И за "Бърдмен" трябва да пиша, най-после го гледахме тази седмица. Много неща се насъбраха...

# 188
Ето я  Laughing

# 189
Не прилича ли на Джесика Частейн?

# 190
Точно на Джесика прилича(мерси, Злате, че ми спести търсенето).

# 191
Ето я  Laughing

Ууууу, че са красиви всичките холивудски рижавелки Mr. Green
Мням Heart Eyes
Мерси, Злате, и аз ще му посегна Laughing

# 192
Гледайки прогнозите за Оскарите догодина, си мисля, че I saw the light няма да излезе тази година. Но ако действително се окажат верни, предпочитам да излезе догодина. Не и при тези номинации, още повече за главна мъжка роля Crossing Arms Не искам да съм песимист, но нещо ми подсказва, че Майкъл няма да го номинират за ролята на Стив Джобс. The Walk и Джоузеф също не ми вдъхват доверие, а Джейк е напълно възможно да го пренебрегнат както направиха тази година с ролята му в Лешояда.
Охо, Дяволчето се е намърдало в темичката. Добре си дошъл и пиши по-често. Радвам се да видя мъж в темата, тъкмо ще има с кого да обсъждам момчетата, без да засягам външния им вид Joy

# 193
Повдигам с една любима снимка на титуляра Heart Eyes

Все се каня да пиша за тези оскарови прогнози и все ме мързи. Утре ще е Laughing

# 194
Том и Грег и брачната халка. Вече няма съмнение, че сватба е имало. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт