CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 49 017
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Ах, ах, първата снимка! Heart Eyes

От мен пък Брадли похапва на сета на "Джой".

Какво ми става?! Даже и Брадли ми хареса с брада на тези снимки. Крис, ти си виновна, повреди ме!  Crossing Arms

За Джо нови снимки на Джоузеф от сета на "Сноуден".

И клипче

И хубави гифчета

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 16:31 от Злата с метлата

# 466
Още един трейлър на Лудия Макс. Боооооже, каква ще е тъпня!

Верно ще е тъпня. Ще го гледам с омерзение. Laughing

Какво ми става?! Даже и Брадли ми хареса с брада на тези снимки. Крис, ти си виновна, повреди ме!  Crossing Arms

Ааа не! За Брадли добра дума не съм казала. hahaha Нито за брадата му.

# 467
# 468
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, не, не могааа rotfImao
Том явно се е учил на трели от кучето, дето му се мотае в краката, особено при високите ноти (Уитнито Joy)
Освен това видех новата ми русокоса либоФФ в миманса, ммм Blush Heart Eyes

# 469
Мура веднага да се яви и да черпи по някое ирландско пиене, че Фаса се е родил днес.
Ай жив и здрав да е и все така купонджия! Grinning

# 470
  • В Космоса
Да е жив и здрав и все такъв, разпърхващ пеперудите. Heart Eyes От много години насам не съм имала особен трепет в стомаха от актьор, но Фаса ми го причинява, определено. Embarassed

А Том ще го нагуша! Лигавенце готино! Sunglasses Heart Eyes

# 471
Радвайте му се на Фаса, аз пък ще си гледам Джеймс. Онзи ден са се събирали всички номинирани за тазгодишните награди Оливие в Theatre Royal Haymarket да си хапнат и пийнат и да се снимат - http://www.officiallondontheatre.co.uk/news/backstage-pass/galle … r-nominees-lunch/

Скрит текст:

# 472
  • В Космоса
Джеймс също ме жегва, но при него има един фактор - страшно много прилича на един приятел на мъжа ми и не мога да се отърся от това. А приятелят е един плешивичък, малко така и ... смесени чувства някак изпитвам като ги гледам. И двамата. Laughing

# 473
Ау, Жеймса с любимото ми яке в цвят брада. Mr. Green

# 474
Joy hahaha
И пак за брадата се хвана, ей!

Видя ли Харди как пее? Grinning

# 475

Ей сега сколасах. Буфосинхронисти. Много са смешни.  hahaha

# 476
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ау, Жеймса с любимото ми яке в цвят брада. Mr. Green
Якето ли е в цвят брада, или якето и цветът брада са ти любими Laughing?

Жозеф и той все по-хубав става, ето как ще го гледаме в събота, в тандем с някакъв с коса

# 477
  • срещу двата комина :)))
ей жив и здрав да е Фаса, чак сега сколасвам до темата  Tired

ей и да се почерпим
Скрит текст:

и да не забравяме за какво сме се събрали

# 478
Муахаха на Джоузеф. Вчера го гледах това клипче при руснаците, много е смешен като се прави на страшен.

И днешната голяма новина за мен, Хидълса се включва в надпреварата за оскарите с мощната подкрепа на Сони - Tom Hiddleston enters the awards season race as Sony Classics ta … w The Light'

Sony Classics hasn't revealed when "Light" will hit theaters, but considering production wrapped in December it's almost a foregone conclusion the biopic will be held for the Fall festival circuit.  And anyone who has followed awards season for even a short period of time can tell you this one has Oscar bait written all over it.

# 479
Много сте се разработили петъчно, сама си пиша. Naughty

Фаса си живее живота в Сан Франциско. Снимките са от първи април.

Тримата от Канада Laughing

Харди си е направил нова татуировка.

"New tat alert - Wolf Raven Heart on sleeve thanks Brian darkday tattoos Vancouver"

Общи условия

Активация на акаунт