Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 935
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добре дошли в темата на новите момичета!
Hristina M. Koleva, бих препоръчала от малко по-леките:
186. NAOMI CAMPBELL/ NAOMI CAMPBELL
325. Crystal Noir / Versace
034. LA VIE EST BELLE/ LANCOME
също и 170. ARMANI CODE/ ARMANI  
И да се похваля - в Рефан открих новата ми любов DEEP RED на Hugo Boss (148). Само 3 са парфюмите, които ме карат да си мириша китката непрекъснато и той е един от тях. Божествен, прекрасен!  Heart Eyes Цитрусово начало, което преминава в цветен букет, а накрая се превръща в божествена ванилия, мускус и сандалово дърво. Много чувствен, топъл и секси парфюм, но не вулгарен, а елегантен.
T o X i C, Eclat D'аrрege на Lanvin е един от любимите ми парфюми от Заг Зодиак, прекрасен е  Heart Eyes, както и Макс Мара-та им.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 09:15 от Vesika

# 286

Лазур в 145 блок им е офис-склада, не е магазин, но ще ти дадат какъвто парфюм искаш.Няма обчаче тестери, трябва да знаеш какво търсиш.Магазин за момента нямат.
[/quote]

Благодаря Горгона Simple Smile,бях чувала че и по Богориди ще отварят,но явно не са го отворили.
А как мога да се орентирам как се казва парфюма/не пазя опаковката/ а само шишенцето?

# 287
Vesika,и аз си го харесвам.Даже не знаех,че е той като ми даде продавачката да помириша,ноо си го познах.  Heart Eyes А непременно ще пробвам DEEP RED,след такива хубави думи.   bouquet

# 288
Здравейте отново. Благодаря за отговора.
Значи спрях се на 139 , 013, 306, 318, 133 ... какво можете да кажете за тях? Simple Smile

Аз съм ти написала кои препоръчвам...Ако искаш виж във http://www.fragrantica.com как са описани и коментирани парфюмите, на които си се спряла, според номерата, които си написала.

# 289
Момичета, споделям Ви една топла новина, която прочетох във Фейсбука.

Баргело имат нов сайта, на който са описани подробно ароматите, които предлагат...И имаш данни за всичките им магазини в София и страната.

За всички, които се интересуват...

http://bargello.ws/index.php

# 290
  • Пловдив

Благодаря Горгона Simple Smile,бях чувала че и по Богориди ще отварят,но явно не са го отворили.
А как мога да се орентирам как се казва парфюма/не пазя опаковката/ а само шишенцето?

На самото шишенце трябва да го пише, горе, над фирмения надпис на Джодекс.

Използвам да похваля имитацията на Idylle в тяхно изпълнение, изключителна близост до оригинала и много прилична трайност , поне при мен .

# 291
T o x i c , La Vie Est Belle на Заг при мен е убийствено траен. Даже в началото е малко по-задушлив от оригинала, но след време остава едно към едно.

# 292

На самото шишенце трябва да го пише, горе, над фирмения надпис на Джодекс.

Използвам да похваля имитацията на Idylle в тяхно изпълнение, изключителна близост до оригинала и много прилична трайност , поне при мен .

Аз също съм голяма фенка на техния Idylle- Guerlain. Споделяла съм го тук- много близък до оригинала, а трайността при мен е изключителна.

# 293
Момичета, споделям Ви една топла новина, която прочетох във Фейсбука.
Баргело имат нов сайта, на който са описани подробно ароматите, които предлагат...И имаш данни за всичките им магазини в София и страната.
За всички, които се интересуват...

http://bargello.ws/index.php

allforone    bouquet , благодаря за споделеното. Прекарах около час в парфюмния сайт. Избрах си, от препоръчаните тук леки парфюми, 171 LA VIE EST BELLE. Някой за сподели - трайност, развитие.....

# 294
  • София
Glamur,  Не е лек, но от тежките парфюми е по-лек. И на мен ми е интересно какво ще се каже за LA VIE EST BELLE. Споделяно е тук, че на Заг Зодиак имитацията е много много добра и бях решила да си взема оттам.
allforone, благодаря. На Баргело много ми се иска да пробвам така хваления им Our moments на One Direction.
Бихте ли ми препоръчали някъкъв свеж парфюм..да не е сладникав,да ухае на чисто и скъпо.
Предлагам да пробваш тези:
Femme Hugo Boss  (както и Femme L`Eau Fraiche Hugo Boss for women)
Eau d'Issey by Issey Miyake (Issey Miyaki eau de Issey)
HERMES Un Jardin Sur Le Nil
Elizabeth Arden Green tea
Miracle Lancome for women
Omnia Green Jade Bvlgari for women
също и моята любима Omnia Crystalline Bvlgari  Heart Eyes - има страхотен шлейф и е много елегантна (в темата за Баргело има коментари, че тяхната имитация била много добра)
Chanel no.19
D&G Light Blue
CK One Calvin Klein for women and men
Също и Zara White Zara for women (ww.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-White-16588.html) пробвай ако имаш възможност.
Пиши по-нататък кои си харесала  Grinning

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 12:22 от Vesika

# 295
  • София
Glamur,  Не е лек, но от тежките парфюми е по-лек. И на мен ми е интересно какво ще се каже за LA VIE EST BELLE. Споделяно е тук, че на Заг Зодиак имитацията е много много добра и бях решила да си взема оттам.
allforone, благодаря. На Баргело много ми се иска да пробвам така хваления им Our moments на One Direction.
Бихте ли ми препоръчали някъкъв свеж парфюм..да не е сладникав,да ухае на чисто и скъпо.
Предлагам да пробваш тези:
Femme Hugo Boss  (както и Femme L`Eau Fraiche Hugo Boss for women)
Eau d'Issey by Issey Miyake (Issey Miyaki eau de Issey)
HERMES Un Jardin Sur Le Nil
Elizabeth Arden Green tea
Miracle Lancome for women
Omnia Green Jade Bvlgari for women
също и моята любима Omnia Crystalline Bvlgari  Heart Eyes - има страхотен шлейф и е много елегантна (в темата за Баргело има коментари, че тяхната имитация била много добра)
Chanel no.19
D&G Light Blue
CK One Calvin Klein for women and men
Също и Zara White Zara for women (ww.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-White-16588.html) пробвай ако имаш възможност.
Пиши по-нататък кои си харесала  Grinning
Много благодаря за препоръката  bouquet.При първа възможност ще ги проверя като аромати,дано си харесам нещичко,а не разбрах на Zara имат ли имитация или само в оригинал да го търся?

# 296
Коя фирма има имитация на ELLI SAAB

# 297
  • Deutschland
Поръчах от Парфен Т501, Т801 и Т552. Дано ми харесат. Не търся близост до оригинал, а трайност

# 298
Коя фирма има имитация на ELLI SAAB

И аз се редя на опашката с питанка Embarassed?

# 299
  • Ямбол
Bargello 424 LE PARFUM ELIE SAAB

Общи условия

Активация на акаунт