Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 907
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • София
allforone, супер си   bouquet
Как ме изкушавате тук  Grinning Wink

# 316
  • Deutschland
Блaгодaря. С удоволствие ще го пробвaм

# 317
  • Бургас
LE PARFUM ELIE SAAB  имат също Парфен /мисля, че номер 800/ и Лорис. Този на Парфен не е никак лош.

# 318
  • Бургас
Много харесвам за лятото Булгари Омния Кристалин, но имитацията на Рефан е ужасна  Sick
Рефан нямат имитация на Омния Кристалин, а на класическата кафява Омния, която е спряна от производство. Преди години ползвах оригинала и тяхната версия, беше много добра.
За Омния Кристалин предполагам, че на Баргело ще е добра версията. Peace

# 319
  • Търновска област
Решила съм да пробвам Bargello   154  Classic 2003  Lacoste ,  някой пробвал ли го е, как е като наситеност и трайност?
И  Lancome Tresor Midnight Rose  пак на Bargello , става ли за по - по- зрели жени, около 37 год. ,  или е за по- млади?
  bouquet

# 320
Преди време си търсех нещо, което да мирише на мъх, ето този го дават такъв
http://www.bg-mamma.com/shop/77958-damski-parfyum-elizabeth-arde … m-edt-100-ml.html

Свеж ли  е, траен ли е?

# 321
Здравейте момичета,
От няколко месеца ползвам имитации на парфюми на турската марка David Walker и съм много доволна от аромата и трайността. Проблемът е, че  моя приятелка, когато ходи до Турция ми взима, но тя не пътува често. Знае ли някой дали имат сайт и може ли да се поръчва от интернет? newsm78 , защото търсих информация в интернет пространството, но не открих. Благодаря предварително!

# 322
  • София
Здравейте Simple Smile
от няколко дена изчитам назад, че искам да си взема нови неща за пролетта и имам няколко въпроса Simple Smile
В магазина на Рефан, който е на Мария Луиза, колко е минималното количество, което може да вземе човек? Досега съм купувала 1-2 пъти от магазинчето на Красно село и там продавачката винаги има само 50 мл шишенца. Сега като се замисля, трябва ли да си нося някакви шишенца, ако искам по-малко от 30/50 мл? Искам да пробвам няколко неща, което ще е сутринта, а не ми се иска да ходя после цял ден като гръмнала парфюмерия Mr. Green
Оттам съм си харесала Нарцисо Родригес и Долче, аквауоман доста препоръчани от вас + още някои, които отдавна са набелязани Simple Smile
Другия ми въпрос, сигурно много пъти е обсъждано, но не намерих - къде се намира магазина на Зак Зодиак? Подразбирам, че е в района около ЦУМ? Там май няма минимални количества?
Много съм се навила да пробвам техния ботега венета Simple Smile

# 323
Мина, ще отговоря доколкото мога Simple Smile момичетата ще допълнят, ако е нужно. Аз от Мария Луиза съм си взимала и 10 мл в шишенце от 25 мл. Мисля, че това е минимумът, който сипват. Не е нужно да си носиш шишенце, те продават различни разфасовки, но ако имаш, ще спестиш поне 80 ст.  Grinning Виждала съм в магазини в Пловдив стъклени шишенца от по 10 мл, но в София не знам къде ги има.

Магазинът на Заг Зодиак се намира на Княз Борис I, близо до Алабин. Ботегата им е много приятна, не мога да коментирам близост до оригинала, но е траен и интересен.

# 324
Бях обещала да споделя за Тосканската кожа Том Форд имитацията на Заг Зодиак. Значи около три часа при мен си трае след това започва да затихва и базата не е никак лоша, остатъка е много приятен и ми харесва за разлика от много бази на имитации които не ми допадат. Така или инак рядко купувам обаче на тази фирма вече втори аромат ми допада след Ботега. Не съм мирисала нищо друго видях че имат нови на Диор мъжки и другото не го запомних. Някой ден трябва да мина да тествам някои неща от по-свежите.

# 325
  • Бургас
Решила съм да пробвам Bargello   154  Classic 2003  Lacoste ,  някой пробвал ли го е, как е като наситеност и трайност?
И  Lancome Tresor Midnight Rose  пак на Bargello , става ли за по - по- зрели жени, около 37 год. ,  или е за по- млади?
  bouquet
Аз съм "зряла жена" на 35 и нося тази имитация на Ланком от Баргело Simple Smile Според мен е направена много добре. Парфюмът е виолетова бомба. Става и за млади момичета и за малко по-големи като мен Simple Smile Задължително обаче трябва да обичат виолетови аромати Simple Smile Ароматът е от семейството на Ланвен Джейн Котюр и Лалик Аметист.
Лакоста Класик имам от Ди енд Пи и е много добра. Предполагам, че и на Баргело ще е хубава версията.  Peace

# 326
Аз съм "момиченце" на 26  Grinning Midnight Rose ми е абсолютен фаворит, и аз го имам на Баргело, но си обичам виолетки много. Заг имат версия на Наомаджик, също виолетов, на Наоми Кембъл (носех оригинала в гимназията, май вече не се произвежда) която е много близка до оригинала, малко по-лек аромат има от него.

# 327
Здравейте момичета,
От няколко месеца ползвам имитации на парфюми на турската марка David Walker и съм много доволна от аромата и трайността. Проблемът е, че  моя приятелка, когато ходи до Турция ми взима, но тя не пътува често. Знае ли някой дали имат сайт и може ли да се поръчва от интернет? newsm78 , защото търсих информация в интернет пространството, но не открих. Благодаря предварително!

Сподели ни повече за тези парфюми...Колко са трайни и близки до оригиналите?
На кои оригинални парфюми си ползвала версии?

# 328
Здравейте пак Simple Smile искам а ме посъветвате парфюми които имат мирис на жасмин и да са близки до оригинала Simple Smile става дума за рефан защото само това има в градът ми

# 329
Здравейте Simple Smile
от няколко дена изчитам назад, че искам да си взема нови неща за пролетта и имам няколко въпроса Simple Smile
В магазина на Рефан, който е на Мария Луиза, колко е минималното количество, което може да вземе човек? Досега съм купувала 1-2 пъти от магазинчето на Красно село и там продавачката винаги има само 50 мл шишенца. Сега като се замисля, трябва ли да си нося някакви шишенца, ако искам по-малко от 30/50 мл? Искам да пробвам няколко неща, което ще е сутринта, а не ми се иска да ходя после цял ден като гръмнала парфюмерия Mr. Green
Оттам съм си харесала Нарцисо Родригес и Долче, аквауоман доста препоръчани от вас + още някои, които отдавна са набелязани Simple Smile
Другия ми въпрос, сигурно много пъти е обсъждано, но не намерих - къде се намира магазина на Зак Зодиак? Подразбирам, че е в района около ЦУМ? Там май няма минимални количества?
Много съм се навила да пробвам техния ботега венета Simple Smile

Специално в магазина на Мария Луиза сипват и по 10мл, а мисля че вече шишетата им започват от 20мл.

В Заг Зодиак има малки разфасовки мисля че 15-20мл...

Сподели ни след като си вземеш какви са ти впечатленията.

Общи условия

Активация на акаунт