Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 925
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Bibi82, по-скоро тази Зара е имитация или много подобна на Miracle Lancome for women. Повечето парфюми на Зара са имитации на други парфюми, но си имат и няколко техни, които не са имитации. Цените са основно 15-30 лв според милилитрите и парфюма. Правят намаления. Преди коледа си взех 2, които от около 25лв. бяxa намалени на 14-15лв. Единият е Black Peony, който е копие/много подобен на Flowerbomb Love Me Tight Viktor&Rolf, а другия си е техен оригинален 11 Corso Vittorio Emanuele Milano - много хубав и елегантен парфюм. Летен - лек, сладък, но свеж, чист, балансирани плодове и цветя. Трайни са.

# 301

Благодатя  bouquet!

# 302
Много харесвам за лятото Булгари Омния Кристалин, но имитацията на Рефан е ужасна  Sick

# 303
Бихте ли ми препоръчали някъкъв свеж парфюм..да не е сладникав,да ухае на чисто и скъпо.
Предлагам да пробваш тези:
Femme Hugo Boss  (както и Femme L`Eau Fraiche Hugo Boss for women)
Eau d'Issey by Issey Miyake (Issey Miyaki eau de Issey)
HERMES Un Jardin Sur Le Nil
Elizabeth Arden Green tea
Miracle Lancome for women
Omnia Green Jade Bvlgari for women
също и моята любима Omnia Crystalline Bvlgari  Heart Eyes - има страхотен шлейф и е много елегантна (в темата за Баргело има коментари, че тяхната имитация била много добра)
Chanel no.19
D&G Light Blue
CK One Calvin Klein for women and men
Също и Zara White Zara for women (ww.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-White-16588.html) пробвай ако имаш възможност.
Пиши по-нататък кои си харесала  Grinning

За коя фирма става въпрос, простете за невежеството, но отдавна търся реплика на Chanel no.19 и не мога да намеря.
На Заг Зодиак си взех Canel CHACE Eau Tendre, става, нежен е, макар че е далече от оригинала.

# 304
Да Ви споделя, че тези дни минах през магазина на Заг Зодиак и тествах на блотери Tuscan Leather- Tom Ford и Black Opium- YSL.

Black opium не го познавам в оригинал. Наистина е приятна ванилия, но не е достатъчно отличителен като за парфюм на YSL. Стори ми се, че се разви интересно.

Tuskan leather също не го познавам оригинал, но съм имала версията на Джодекс, за която казват, че е много близка. Основното в парфюма са малини и кожа. Във версията на Заг определено кожата надделява. Не ми се строи наситен, колкото този на Джокес, но определено си приличаше...Честно казано очаквах да са се справили по-зле с този аромат.

И двата не ми се сториха достатъчно трайни върху блотерите. Опиума беше по-траен.

# 305
Градините на покрива на ХЕРМЕС е един от любимите ми аромати на Зак Зодиак.

# 306
Tuskan leather също не го познавам оригинал, но съм имала версията на Джодекс, за която казват, че е много близка. Основното в парфюма са малини и кожа. Във версията на Заг определено кожата надделява. Не ми се строи наситен, колкото този на Джокес, но определено си приличаше...Честно казано очаквах да са се справили по-зле с този аромат.
А, значи аз трябва да ида да я пробвам  Simple Smile Те имат ли малки разфасовки 10 мл например че нямам спомен. newsm78

# 307
Градините на покрива на ХЕРМЕС е един от любимите ми аромати на Зак Зодиак.

Това е парфюмът на Заг, от който лично аз съм най-доволна.
И неведнъж съм споменавал тук, че е най-трайният им аромат, който съм пробвала.

Не познавам обаче оригинала.

# 308
Купих си Тосканската кожа на Заг Зодиак много ми хареса. За мен е по-близка до оригинала. Имитацията  на Джодекс преди  не взех защото началото и не ми харесваше.  При  Зодиака в   началото кожата преобладава след около 5 минути отива към набук и малинките се усещат май-повече отколкото при Джодекса , но не съм съвсем сигурна. Таман е сега за тези температури. Grinning
allforone, да си жива и здрава че сподели за него  HugНе се съмнявам че на теб Джодекса ти допада повече предполагам и че е по-траен, но мен този ме устройва идеално. За трайност ще споделя надвечер. За мен аромата си има плътност пробвай го и на кожа.

# 309
  • Deutschland
Някой знае ли Т801 на Парфен кой парфюм имитира. Поръчах насляпо, а го няма в списъка  Rolling Eyes

# 310
Купих си Тосканската кожа на Заг Зодиак много ми хареса. За мен е по-близка до оригинала. Имитацията  на Джодекс преди  не взех защото началото и не ми харесваше.  При  Зодиака в   началото кожата преобладава след около 5 минути отива към набук и малинките се усещат май-повече отколкото при Джодекса , но не съм съвсем сигурна. Таман е сега за тези температури. Grinning
allforone, да си жива и здрава че сподели за него  HugНе се съмнявам че на теб Джодекса ти допада повече предполагам и че е по-траен, но мен този ме устройва идеално. За трайност ще споделя надвечер. За мен аромата си има плътност пробвай го и на кожа.

raz_nejena, да ти е честита първо новата парфюмна придобивка!  Simple Smile

Напълно съм съгласна с теб, че трябва да се тества на кожа, за да се прецени реалната трайност, развитие и наситеност...Аз за това подчертах, че съм го тествала на блотери.

Моля те, след като го разносиш да споделиш за трайността и наситеността.

Пробва ли нещо друго от новите на Заг Зодиак?

# 311
  • София
dpv, Narciso Rodriguez For Her EDT.

# 312
Момичета, отдавна си бях намислила като ходя в Елитис-Халите са снимам списъците на испанските парфюми от 125лв, с вносител Камко.  

Снимах ги и ги набрах и сега ще Ви ги постна, да ги имаме и тях. Може да си сложим към списъците в началото в следващата тема. За информация- в София съм виждала тези парфюми в различни парфюмерии, но в Елитис-Халите си имат специален стилаж и мисля, че целия асортимент предлагат. Има и тестери на всичко. Сега мисля че са на цена 15.99, но ги пускат и на промоция.

В писъците има парфюми, които не познавам, но съм преписала всичко дословно от снимките, които направих. Списъците са с актуализираните им нови предложения от преди месец.

Има интересни предложения и парфюми, които мисля че не се предлагат от други фирми.

Ще очаквам и Вашите мнения като ги видите.

# 313
ДАМСКИ ПАРФЮМИ КАМКО- СПИСЪК   2-LADY MILION- PACO RABANNE
4- COCO MADEMOISELLE- CHANEL
6- ANGEL- THIERY MUGHLER
8-LOLITA- LOLITA LEMPICKA
10- THE ONE- D&G
12-CAROLINA HERRERA
14-CK ONE- CALVIN KLEIN
16- EAU DE ROCHAS
18- NARCISO RODRIGUES FOR HER
20- DONNA KARAN
22-J’ADORE- DIOR
24- MISS DIOR CHERIE- DIOR
26- LIGHT BLUE- D&G
28- FLOWER- KENZO
30- RALPH- RALPH LAUREN
32- LACK XS WOMAN- PACO RABANNE
34- NUNA RICCI
36- AMOR AMOR- CACHAREL
38- EUPHORIA- CALVIN KLEIN
40- LOEWE AIRE
42- CHLOE
44- AQUA DI GIOIA- ARMANI
46- O DE LANCOME
48-L’EA DISSEY MIYAKE- ISSEY MIYAKE
50- ARMANI SI
52- AGUA DE LOEWE
54- BE DELICIOUS- DKNY
56- VALENTINA DE VALENTINO
58- SEE BY CHLOE
60- SUBLIME- CAROLINA HERRERA

# 314
МЪЖКИ ПАРФЮМИ КАМКО- 125 мл (ИСПАНСКИТЕ)

1-LE MALE- JPG
3-BOSS BOTTLED- HUGO BOSS
5- BLUE DE CHANEL
7- THE ONE- D&G
9- ESENCIA LOEWE
11- ONE MILLION- PACO RABANNE
13- SOLO LOEWE
15- L’HOMME- YSL
17- BLACK XS- PACO RABANNE
19- ALLURE SPORT- CHANEL
21- L’EAUD ISSEY- ISSEY MIYAKE
23- FAHRENHEIT- DIOR