Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 914
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Вчера посетих местния магазин на Infinite love и си купих Nina Ricci Premier Jour, сто пъти го пробвах преди това; пробвах и Love in Paris, пак на Nina Ricci - супер изискан, ще се купува, съдържа любимия ми божур. Ами няма такава красота - елегантни цветя и празнично настроение се разнасят наоколо. Дай ми на мене на гюл да ми мирише, като под "гюл" разбирам всякакви цветя. Съдейки по предишната покупка - Calvin Klein, Euphoria - трайността ще е голяма, а какъв шлейф прави само... Оставам верен фен на марката.

Добри са на тази марка...И преди съм писала. Аз имам два- много са трайни и доста плътни...но минусът им е, че особено някои аромати са доста по-различни о оригиналните.

Една служителка в офиса ни си взе наскоро Императрицата на D&G от тях, тя доста се доближава до истинския и мога да кажа, че е много трайна и плътна. Доскоро същата жена си взимаше Императрицата от Рефан и беше доволна, но тази е доста по трайна.

# 421
Да ви се похваля за Allure- Chanel на D&P.

Наскоро ми го подариха, заедно с един друг техен. Възхитена съм. Това е най-добрата версия на Allure, на която съм попадала досега. През лятото ползвах версията на Рефан, но тя беше много по-нетрайна и доста по-далеч от оригинала от тази.

Ще започна с това, че версията на D&P е много, много близка до оригинала. Може би оригиналът в самото начало е малко по-наситен, но като база, развитие, специфични нотки са я ''издокарали'' много добре.

Изключителна трайност- около осем часа се усеща много отчетливо...В първите три-четири часа даже беше дразнещо силен, а аз съм ''тренирана'' с много силни и тежки миризми. Има много голям шлейф през първите часове и буквално имам чувството, че се носи на метри около мен.

Аз съм голяма фенка на D&P, както знаете и има много техни парфюми, от които съм доволна, но този определено ще попадне в челната ми класация като трайност и близост до оригинала.

А все се каня да пробвам и версията на Allure на San Siro, за която преди имаше добри отзиви тук.

# 422
  • BG-DE
Някой има ли представа магазинчето на Заг на Красно село дали съществува още? Много ме заинтригува мнението за Pure Poison и ми е интересно да го пробвам, а не ми се слиза до центъра  Embarassed

# 423
Някой има ли представа магазинчето на Заг на Красно село дали съществува още? Много ме заинтригува мнението за Pure Poison и ми е интересно да го пробвам, а не ми се слиза до центъра  Embarassed

Ходих миналия месец и си беше там. Много голям избор обаче нямаше. Конкретно за Pure Poison не мога да бъда полезна.

# 424
  • BG-DE
Благодаря   bouquet май ще е по-добре да се завлека все пак до Борис, че нещо голяма носталгия ме е обзела по този аромат (преди години изпръсках няколко бутилки с голям кеф), дано да е добре направен, разбира се  Praynig

# 425
Аз бях с мнението за PURE POISON и да допълня, че много комплименти отнасям за този аромат и наистина е адски траен Simple Smile
Вчера си взех и малките бутилчици на 331 и 334 пак на Заг Зодиак, ами много са хубави и трайни и двата, направо съм очарована. Лошото е, че поне във Велико Търново в магазина им, от където ги вземам, асортимента е доста ограничен и повечето които си бях набелязала от списъка ги нямаше, но момичето каза че ще зареждат.

# 426
Аз бях с мнението за PURE POISON и да допълня, че много комплименти отнасям за този аромат и наистина е адски траен Simple Smile
Вчера си взех и малките бутилчици на 331 и 334 пак на Заг Зодиак, ами много са хубави и трайни и двата, направо съм очарована. Лошото е, че поне във Велико Търново в магазина им, от където ги вземам, асортимента е доста ограничен и повечето които си бях набелязала от списъка ги нямаше, но момичето каза че ще зареждат.

Кои са тези два парфюм, които споменаваш като номер?

Моля те, след като ги ''разносиш'' ни сподели как ги усещаш като трайност, развитие и наситеност.  Simple Smile

# 427
Ще ми бъде интересно и на мен да се открие добра версия на Pure Poison...Много обичах и ползвах оригинала преди години, когато излезе.

След това имаше много добра версия на този парфюм на Galeria- много траен и близък до оригинала.

Преди време се изкуших и си взех версията на D&P, но не останах доволна. Беше близък до оригинала, но имаше и осезаеми разлики. Не беше никак наситен, и с трайност около 3 часа.

На Zag Zodiak съм пробвала преди време два други Диорски- Дюн и Адикт...И двата определено се различават от оригиналите си, вероятно имат някаква трайност...но ме озадачи друго- цветът и на двата беше наситено червен и ми оставиха петна върху китките, които не се изтриха много бързо. Това определено не ми хареса.

Ползвала съм и тъмночервени и тъмнокафяви като цвят на течност на D&P, но не съм имала такъв проблем.

# 428
331 ALIEN EAU EXTRAORDINAIRE
334 ANGE OU DEMON LE SECRET
Ще споделя как са като трайност, защото отново не познавам оригиналите Peace

# 429
Ангел и демон на какво мирише?

# 430
  • BG-DE
Току-що се сдобих с два парфюма от Заг (Чистата отрова и Покривната градина) и съм много доволна  Simple Smile Отровата е доста близка до оригинала и определено ми допадна повече от версията на D&P, която пробвах преди десетина дни, а Градината ме плени от раз и тя е доста близка до оригинала като са уловени базисните нотки, няма голямо развитие но е много, много добра (поне според мен Grinning) За трайност все още нищо не мога да кажа, но аз не съм и голям критерий  Blush

# 431
Да споделя малко впечатления,
Минах през Рефан на Витошка да проверя дали са повишили цената и на капсулованите, понеже една приятелка ми каза, че на наливните са ги повишили. Оказа се вярно. Пробвах това-онова, но ми хареса само COCO NOIR 025, доста се замислих, но се въздържах.
В този магазин имат списък на номерата със снимки на оригиналните парфюми и най-странното беше, че за Narciso Rodriguez срещу 019 е розовия, а срещу 020 е черния, мислех, че е обратното, обаче 019 ми се стори точно като розова вода, и двата не са моите парфюми.
Казаха ми, че тези от 65 мл са с 130 капки, а тези от 55 с 110. Може би е по-изгодно да се вземе наливен, но винаги съм била подозрителна дали с една и съща мензура мерят всички парфюми, не се ли смесват миризмите.

# 432
  • София
Виждала съм да ги плакнат със спирт, не знам обаче дали са достатъчно съвестни навсякъде.

# 433
  • Deutschland
Увеличили сa цените, дa. Имaм шишенце от 10 мл, което нaпълних+ 10 кaпки с Рефaнски Aрмaни Код и ми взехa 3 левa. Кодa е зa моя приятелкa, зaщото върху мен точно той нямa никaквa трaйност. Преди съм дaвaлa около 5 левa зa 30 мл с 30 кaпки. Роксaн също го взимaм вече нa по-високa ценa зa Мууд версиятa.
Който е в Гермaния, може дa следи зa нaмaления в Росмaн. Оригинaлни пaрфюми нa ниски цени, но следене си искa. В Бългaрия сa съжaление Росмaн нямa:(

# 434
Виждала съм да ги плакнат със спирт, не знам обаче дали са достатъчно съвестни навсякъде.

Принципно, където се продават наливни за всеки аромат трябва да си има отделна колбичка, от която да се сипва...В магазина на ул. Тунджа 18 и другия на Мария Луиза, близо до Лъвов мост е били абсолютно винаги така.

Общи условия

Активация на акаунт