Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 911
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Да споделя малко впечатления,
Минах през Рефан на Витошка да проверя дали са повишили цената и на капсулованите, понеже една приятелка ми каза, че на наливните са ги повишили. Оказа се вярно. Пробвах това-онова, но ми хареса само COCO NOIR 025, доста се замислих, но се въздържах.
В този магазин имат списък на номерата със снимки на оригиналните парфюми и най-странното беше, че за Narciso Rodriguez срещу 019 е розовия, а срещу 020 е черния, мислех, че е обратното, обаче 019 ми се стори точно като розова вода, и двата не са моите парфюми.
Казаха ми, че тези от 65 мл са с 130 капки, а тези от 55 с 110. Може би е по-изгодно да се вземе наливен, но винаги съм била подозрителна дали с една и съща мензура мерят всички парфюми, не се ли смесват миризмите.

И каква е цената на капсулованите от 65мл.?  bouquet

# 436
 Този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Parfum-14319.html имитацията на  Рефан  номер 019 или 020 е че нещо не можах да се ориентирам в темата. Благодаря Simple Smile

# 437
Този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Parfum-14319.html имитацията на  Рефан  номер 019 или 020 е че нещо не можах да се ориентирам в темата. Благодаря Simple Smile
Тоалетната вода би трябвало да е 019. Не ги знам , но преди време от четене това установих Grinning

# 438
Да споделя малко впечатления,
Минах през Рефан на Витошка да проверя дали са повишили цената и на капсулованите, понеже една приятелка ми каза, че на наливните са ги повишили. Оказа се вярно. Пробвах това-онова, но ми хареса само COCO NOIR 025, доста се замислих, но се въздържах.
В този магазин имат списък на номерата със снимки на оригиналните парфюми и най-странното беше, че за Narciso Rodriguez срещу 019 е розовия, а срещу 020 е черния, мислех, че е обратното, обаче 019 ми се стори точно като розова вода, и двата не са моите парфюми.
Казаха ми, че тези от 65 мл са с 130 капки, а тези от 55 с 110. Може би е по-изгодно да се вземе наливен, но винаги съм била подозрителна дали с една и съща мензура мерят всички парфюми, не се ли смесват миризмите.

И каква е цената на капсулованите от 65мл.?  bouquet

В този магазин 65 мл. бяха 15 лв., 55 мл. също 15 лв. - те са същите по форма, но дъното е по-дебело и имат червен надпис Refan на стъклото.
Казаха ми, че в друг магазин наливните вече са по 13 ст. за 1 мл. и 1 капка е 6 ст.

# 439

Добър въпрос, най-сигурно е да се пробват оригиналните, нямам представа къде ги има и после Рефанските.
На мен определено 019 ми мирише на роза и то нашата Българска роза.

# 440
  • Deutschland
019 е ЕДТ и е с рози дa, a 020 е ЕДП и е този с мускусa, в когото съм влюбенa:)))
Мaлко спaм, но...имa ли темa във форумa зa едновремешните пaрфюми? Имaше един Бич може, който мaйкa ми обожaвaше и който все още се нaмирa в онлaйн мaгaзините. Искaм дa я зaрaдвaм с него. Темaтa ми е нужнa по-скоро от ностaлгични чувствa към детските години, когaто дa имaш Зеленa ябълкa( дезодорaнт) е кaто сегa дa имaш Том Форд в оригинaл, примерно. Поне нa мен тaкa ми се струвaше:))))

# 441
Мускуса определено не ми е супер любим това останових, мирише ми като в тези магазинчета в Казънлък, където продават малки дървени шишенца с розова вода и подобни ако се сещате, на старо и някака музейни миризими, не знам как да го опиша. Но пък и определено не ми е неприятен и Нарцисото 020 си ми харесва и си го нося с удоволствие.
А 019 чиста роза ли е?

# 442
Мускуса определено не ми е супер любим това останових, мирише ми като в тези магазинчета в Казънлък, където продават малки дървени шишенца с розова вода и подобни ако се сещате, на старо и някака музейни миризими, не знам как да го опиша. Но пък и определено не ми е неприятен и Нарцисото 020 си ми харесва и си го нося с удоволствие.
А 019 чиста роза ли е?

А ти пробва ли Рефанската Лолита?

# 443
Здравейте, може ли някой да ми каже кой парфюм имитира Рефан 035?    Blush

# 444
Да Ви споделя за Gloria- Cacharel на D&P...Този път не съм очарована и не покриха очакванията ми.

Преди го бях тествала само китка и ми се стори добър, но...Като аромат е доста близък до оригинала, за мен е уловена добре спецификата на този парфюм. Няма обаче абсолютно никаква наситеност, дори непосредствено след напръскване. Развитие- абсолютно никакво. Трайността също не е добра за D&P- до четири часа се измирисва напълно, като през цялото време се усеща леко...

Предполагам че версията на Gloria на Roxanne е поне със същите показатели, само че за половината цена от 10лв.

# 445
  • Стара Загора

Incanto Shine на Ферагамо. Като напишеш в гуугъл Рефан 035 и ще видиш. Peace

# 446

Incanto Shine на Ферагамо. Като напишеш в гуугъл Рефан 035 и ще видиш. Peace

Благодаря много, имала съм нещо подобно, може би същото на роксан преди години и както този на рефан, така и другия бяха доста трайни Simple Smile

П. П: сега видях, че цената на оригинала не е висока  Peace

# 447
019 е ЕДТ и е с рози дa, a 020 е ЕДП и е този с мускусa, в когото съм влюбенa:)))
Мaлко спaм, но...имa ли темa във форумa зa едновремешните пaрфюми? Имaше един Бич може, който мaйкa ми обожaвaше и който все още се нaмирa в онлaйн мaгaзините. Искaм дa я зaрaдвaм с него. Темaтa ми е нужнa по-скоро от ностaлгични чувствa към детските години, когaто дa имaш Зеленa ябълкa( дезодорaнт) е кaто сегa дa имaш Том Форд в оригинaл, примерно. Поне нa мен тaкa ми се струвaше:))))
http://www.pol-cosmetic.com/catalog2334/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84 … -tokyo-p-857.html

# 448

Цитат
А ти пробва ли Рефанската Лолита?
Още не съм. Сега си взех Пето Авеню исъм на тази вълна.Като имам път задължително ще тествам Лолитата и ще дам мнение. Simple Smile подозриам, че доста ще ми хареса.[/color]

# 449
  • Deutschland
Блaгодaря зa линкa към Бич може. Нaпрaво aхнaх кaто видях, че имaт описaния във фрaгрaнтикa, a единия от тях нaподобявa Венеция, едновремешния ми фaворит. Кaто четa нотките им- пудрa, розa....нaпрaво съм в чуденкa дaли дa не си вземa и aз:)))))

Общи условия

Активация на акаунт