Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 106
  • 725
  •   2
Отговори
# 90
  • София, България
Според мен на Zag Zodiak са най-хубави имитациите. Трайни са, не са на капки и са с най-голям процент на парфюмна композиция (малко по-малко от тази на оригиналите). Сега има една нова верига "Парфюмчета" се казва. Тя продава парфюмите на Zag Zodiak. Още от лятото в Студентски град отвориха един магазин на марката (срещу ТУ) и си купих 2 парфюма - останах очарована. Сега вече имам поне 20 аромата от Zag Zodiak  и от всичките съм много доволна. Хубавото при тях е, че предлагат няколко разфасовки - 17мл, 34мл, 55 мл и 105 мл и са на уникално ниски цени, близки до оригиналите и много трайни. Препоръчвам ги, а и продавачката от магазина в Студентски град е много мила и винаги помага в избора на аромат.

# 91
Според мен на Zag Zodiak са най-хубави имитациите. Трайни са, не са на капки и са с най-голям процент на парфюмна композиция (малко по-малко от тази на оригиналите). Сега има една нова верига "Парфюмчета" се казва. Тя продава парфюмите на Zag Zodiak. Още от лятото в Студентски град отвориха един магазин на марката (срещу ТУ) и си купих 2 парфюма - останах очарована. Сега вече имам поне 20 аромата от Zag Zodiak  и от всичките съм много доволна. Хубавото при тях е, че предлагат няколко разфасовки - 17мл, 34мл, 55 мл и 105 мл и са на уникално ниски цени, близки до оригиналите и много трайни. Препоръчвам ги, а и продавачката от магазина в Студентски град е много мила и винаги помага в избора на аромат.

Би ли ни споделила по-конкретно от кои техни аромати си доволна и впечатлена?

В този ред на мисли някой пробва ли вече от новите аромати на Заг, които се предлагат от 10.02?

# 92
  • София, България
От новият женски аромат, който излезна на 10.02  YVES SAINT LAURENT - BLACK OPIUM под номер ZAG 339 BO съм доволна, отидох, помирисах го и си взех. Доволна съм от трайността му и от аромата, но не мога да кажа дали е същият като оригинала, защото не съм пробвала оригинала.
В отговор на горният пост - доволна съм от Gucci-Flora (много траен),   Giorgio Armani-Armani Diamonds (траен и добър аналог на оригинала),  BVLGARI - Omnia Coral, Escada-Magnetism. La vie est belle - Lancome.
Смело мога да твърдя, че няма техен парфюм, който съм взела и да съм се разочаровала. Сега скоро излезна един техен комплект, който включва парфюм, душ гел и балсам за тяло с аромат на роза - той също е много хубав и ще е следващата ми покупка от тях. По принцип не обичам ароматът на роза, но този не е само на роза, а е примесен с разни други съставки.
Това е от мен, надявам се да съм помогнала.   bouquet

# 93
  • Deutschland
Симонa, понеже споменa и пaрфюмa нa Ескaдa, a той ми е много любим, ще ми кaжеш ли кaквa е трaйносттa му? Никогa не съм пробвaлa Зaк, което отчитaм кaто голям пропуск, зaщото чувaм много положителни отзиви.

# 94
simona1411, благодаря за споделената информация!   bouquet

Новият Опиум какъв е като аромат- сладък и тежък ли е...или? Колко часа ти издържа като трайност?

# 95
  • Бургас
simona1411, благодаря за споделената информация!   bouquet

Новият Опиум какъв е като аромат- сладък и тежък ли е...или? Колко часа ти издържа като трайност?
Новият Опиум е сладък, мирише на ванилия и кафе най-вече. От семейството на Живота е хубав на Ланком /не е същия, естествено/. Нищо ново, нито интересно. Говоря за оригинала, не съм пробвала имитация.

# 96
  • Бургас

Симонa, понеже споменa и пaрфюмa нa Ескaдa, a той ми е много любим, ще ми кaжеш ли кaквa е трaйносттa му? Никогa не съм пробвaлa Зaк, което отчитaм кaто голям пропуск, зaщото чувaм много положителни отзиви.
Момичета, не разбирам, аз ли ходя в грешния магазин....Всичко, което съм пробвала до момента на Заг Зодиак е меко казано зле, а тук чета много положителни отзиви. Парфюмите, които пробвах са много трайни, но миришат ужасно на наливни от едно време. Освен това са далеч от оригиналите, поне тези, които знам. До момента ми е харесал единствено Ботега Венета, но при него не знам как мирише оригинала Simple Smile А, няма да забравя, Донна на Трусарди, който е един от любимите ми парфюми, направо ми се повдигна, бързах да го измия от ръката си. Възможно ли е да са били развалени? Моля, ако има някой от Бургас, който да ги ползва, да сподели от къде ги купува!  Praynig

# 97
  • Бургас
Да похваля отново Ди енд Пи - взех си Бърбъри Уикенд и Бляк Ексес на Пако Рабан. Чудесни са и двата, много ми харесват. Много наситени и много трайни. Струва ми се, че това е най-добрата имитация на Уикенда, на която съм попадала. За Бляк Ексес не мога да твърдя със сигурност, че е перфектен като близост, защото съм имала оригинала преди доста години и не си го спомням с детайли.
Купих си и три аромата на Лорис, но за тях съм още със смесени чувства. Ще ги понося още малко, за да реша и ще споделя. И трите съм носила отдавна и не мога да преценя с точност, но ми се струва, че се разминават с оригиналите. Иначе като трайност са добре.

# 98
  • София, България

За един парфюм много зависи и от самата кожа на човека, дори и за оригиналните. Моята кожа явно е от тези, които задържат парфюмите (имам една приятелка, която каквото и да си пръсне на втората минута и изчезва, независимо дали е силен или лек парфюм, оригинал или имитация - затова казвам това за кожата).Парфюма на Ескада на мен ми държи цял ден (пръскам се само сутрин преди да изляза). Аз съм свикнала с него и не го забелязвам, но хората ми казват, че се усеща.
За Опиум - сладък е и мирише на нещо като ванилия и още нещо. Траен е и на мен ми харесва.

# 99
Относно парфюмите на Заг Зодиак, споделяла съм неведнъж личното си мнение, че доста от ароматите се различават много от оригиналите, а досега като трайност съм впечатлена най-много от техните ''Градини на Хермес'', но не познавам оригинала- трайността му обаче е страхотна.
KDS, Burberry weekend на Рефан е най-добър като трайност. Тествала съм този на D&P, но отстъпва на Рефанския, макар да е много добър.

За Лорис бях писала преди време, че пробвах един Angel, който беше много далеч от истината...

# 100
Споделям очарованието си от имитацията на Си на Армани от Сансиро - едно към едно с оригинала, по-добър е от версията на Заг, която имах. Номерчето е К580. Вече 4 часа го усещам отчетливо.

# 101
Споделям очарованието си от имитацията на Си на Армани от Сансиро - едно към едно с оригинала, по-добър е от версията на Заг, която имах. Номерчето е К580. Вече 4 часа го усещам отчетливо.

От малките писалки ли си взе или голяма разфасовка?

# 102
Писалка си взех. И 50 мл Ерме  Grinning Сега бях и до Заг, оттам пък забърсах Черния опиум. Класическия е кошмарен, но този е трепач - ванилен и зимен! Не познавам оригинала, но по някое време ще намина да го изтествам, от любопитство. Помирисах и новото Хлое, не съм впечатлена твърде традиционен ми е.

# 103
Писалка си взех. И 50 мл Ерме  Grinning Сега бях и до Заг, оттам пък забърсах Черния опиум. Класическия е кошмарен, но този е трепач - ванилен и зимен! Не познавам оригинала, но по някое време ще намина да го изтествам, от любопитство. Помирисах и новото Хлое, не съм впечатлена твърде традиционен ми е.

Кое имаш предвид под ''Ерме''...

Предусещам как този ''Black opium'' и на мен ще ми хареса. Моля те сподели след като го тестваш каква му е трайността при теб.

Май си пропуснала ''Tuscan Leather'' на Tom Ford да помиришеш, сложили са го при мъжките...

# 104
Сансиро имат имитация на Кели Калеш (надявам се че го пиша правилно  Mr. Green ) на Ерме. Raz_nejena ме светна (за което много й благодаря  Hug ). На мен ми мирише на билки, които усетих след сигурно 3 часа от момента на пръскане  Crazy Видях и една "молекула", която прилича на рефанската, но не знам дали е същата, май беше с номер 01.
Тусканската кожа съм го тествала в Джодекс, докара ми световъртеж  Grinning утре ще разнося черния опиум и ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт