Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 094
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Сега ми попадна реклама на тези български парфюми http://sangado.bg/ ,някой да ги е пробвал!

Аз ги ползвам - една колежка ни светна в офиса. Трайни са и съм много доволна. Както shmeri e писала, имат промоция на цветните си аромати - аз си взех Френски Люляк - http://sangado.bg/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0 … %D1%8F%D0%BA.html

Имат намаления за 2 и 3 парфюма, ние така си взехме с колежките. Другите си взеха момина сълза и жасмин. Определено са доволни, защото напоследък само на това мирише в офиса Simple Smile

# 121
Сега ми попадна реклама на тези български парфюми http://sangado.bg/ ,някой да ги е пробвал!

Аз ги ползвам - една колежка ни светна в офиса. Трайни са и съм много доволна. Както shmeri e писала, имат промоция на цветните си аромати - аз си взех Френски Люляк - http://sangado.bg/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0 … %D1%8F%D0%BA.html

Имат намаления за 2 и 3 парфюма, ние така си взехме с колежките. Другите си взеха момина сълза и жасмин. Определено са доволни, защото напоследък само на това мирише в офиса Simple Smile

След като си ги пробвала, би ли споделила каква е трайността?

# 122
Трайни са - покриват ми целия ден, чак останах изненадана.

# 123
  • София
На Рефан тествах преди време тази молекула на блотер 037, не помня писах ли ooooh!Наистина е добре да се пробва Бубс, нещо различно е , тамян и да има не е много, на мен обаче нещо химия ми изби в началото помислих си че бих го взела ама да е 10 мл а те най-малките им шишета 30 и се въздържах. Мъча да се сетя на кой аромат ми прилича дето съм пробвала  и не мога. Чист унисекс е. Пробвах го  в студено и на блотера беше сравнително трайно.

говори ми, говори ми  Heart Eyes

пратих Атти да го тества днес - вероятно няма да й хареса, което означава, че е бъде точно като за мен  Laughing
Атти ходи и го тества  Mr. Green Продавачката непрекъснато се опитваше да ми пробута Инканто Ферагамо вместо Молекулата, ама аз не се ловя на такива момичешки красотички. Взех го, ще се опознаваме, подозирам, че няма да се разберем и в крайна сметка ще трябва да ме спасяваш от него.

# 124
С голямо удоволствие!  Mr. Green

# 125
Здравейте! Искам да попитам коя е най-сполучливата имитация на JASMIN NOIR на BVLGARI ?
Момичетата, които са го ползвали, коментираха по-назад, че на D&P е максимално близка до оригинала. Аз не съм имала оригинала, но имам тази имитация и мога да потвърдя, че е наситена като аромат и с много добра трайност.
Благодаря ти!
А някой знае ли къде в Благоевград се предлагат парфюми D&P ?

# 126
Момичета, някоя да има впечатления от Рефанската версия на Climat- Lancome?
Да, много добре направен, достатъчно близо до оригинала, трайност чудесна. За съжаление е спрян, доколкото знам, и не го намирам никъде, ако знаеш да го има в някой магазин, сподели, моля.

Атти, за да бъда максимално коректна- не съм го виждала в магазин, а ми направи впечатление в актуалния им списък, който ми дадоха. Днес погледнах и в предните два списъка го е имало, но...не съм обърнала внимание. Вероятно са го пуснали отново. Ще проверя като ходя до Рефан и ще споделя.

# 127
  • София
Благодаря ти, днес го намерих капсулован на щанда на Рефан в Халите  Peace

# 128
Ако имате познати които ходят до Турция може да си поръчате Climat от D&P
По настоящем при нас не се внася, но 2013 го продавах и беше много добър. По неясни за мен причини каталога на марката за Турция е двоен на това което достига до нас. И аз съм в издирване на човек който ходи там за да ми донесе Aromatics Elixir

Paloma,в благоевград няма магазин. можеш да си поръчаш от другите градове и ще ти го пратят по куриер Peace

# 129
Здравейте, някой може ли да ми препоръча сполучлива имитация на Giorgio Armani  Sì Intense и
 Giorgio Armani  Sì    Praynig

# 130
Си Интенс мисля, че все още няма имитация. Класичкеското Си го има в Рефан, ДиП, Сансиро и Заг, поне тези, които аз знам. Рефнаското, на Заг и на Сансиро са почти 1:1 с оригинала, от трите любимец ми е на Сансиро. На ДиП не съм тествала.

# 131
  • София
Да се отчета набързичко  Laughing Днес най-накрая успях да посетя едно малко магазинче в Слатина за козметика и наливни парфюми. Предлагат само Рефан. Помирисах 020 Narciso Musk и 413 Tom Ford Neroli Portofino. Нарцисо ми заприлича на черния For her, който го имам оригинален - много добре докаран аромата, изчистен. Неролито ми се видя доста силно цитрусов и по-скоро наистина мъжки. Не се сдържах обаче и си купих 30-ка на Табако Ванил - страхотен е и за по-специални случаи да се направиш на фемме фатале  Twisted Evil

# 132
Рефан или D&P са по-качествени (трайни)?

# 133
  • Стара Загора
Докрая на март Gold Touch са 2 броя за 20 лв. Или поне тук в Свищов. Иначе са били първия 14 и втори 11 или нещо такова.

# 134
днес си взех D&P C15 212 Vip Men, много ми допада, бих го определила по-скоро като унисекс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт