Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 089
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Рефан или D&P са по-качествени (трайни)?

За мен D&P са не само по-качествени от Рефан, а и може би най-качествените имитации, които се предлагат в Българя. Разбира се и D&P си имат минуси, които съм коментирала назад в темите.

# 136
днес си взех D&P C15 212 Vip Men, много ми допада, бих го определила по-скоро като унисекс  Peace

Сподели ни, ако обичаш, след като го тестваш как си го усетила като трайност, наситеност и развитие.  Simple Smile

Мирисала съм този парфюм, когато избирах преди време аромат за единия ми син и много ми напомни на One million. Наистина спокойно може да мине за унисекс.

# 137
Рефан или D&P са по-качествени (трайни)?

За мен D&P са не само по-качествени от Рефан, а и може би най-качествените имитации, които се предлагат в Българя. Разбира се и D&P си имат минуси, които съм коментирала назад в темите.

днес за пръв път бях техен клиент, следващите дни ще използвам интензивно парфюма, надявам се да е траен, ако е така, ще стана редовен клиент  Peace

# 138
днес си взех D&P C15 212 Vip Men, много ми допада, бих го определила по-скоро като унисекс  Peace

Сподели ни, ако обичаш, след като го тестваш как си го усетила като трайност, наситеност и развитие.  Simple Smile

Мирисала съм този парфюм, когато избирах преди време аромат за единия ми син и много ми напомни на One million. Наистина спокойно може да мине за унисекс.

П.П: това е!

Толкова много парфюми мирисах, че накрая всички ми бяха еднакви, накрая се чудех между този, който взех и един на който оригиналната опаковка е като купа от световното, не се сещам името. Сега като си мятам ръцете този с купата се усеща май по-силно, но другия определено ми допада повече като аромат  Thinking

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 01:08 от people_change

# 139
  • В полите на Витоша :)
Докрая на март Gold Touch са 2 броя за 20 лв. Или поне тук в Свищов. Иначе са били първия 14 и втори 11 или нещо такова.

Аз писах миналата седмица, че си взех 2 бр. на Gold Touch за 22 лв (първият 14, вторият Sunglasses.
И да споделя, че съм адски доволна от тяхната имитация на Армани Си, номерът е 590. Усещам го леко и след като са минали 12 часа.
Другият, който си взех - Lancome - La vie est belle също е много траен, но още не мога да реша дали ми харесва. След 7-8 часа остава една нотка, която ми напомня стар, много силен парфюм от едно време. На тези аромати им казвам бабешки Simple Smile

Здравейте, някой може ли да ми препоръча сполучлива имитация на Giorgio Armani  Sì Intense и
 Giorgio Armani  Sì    Praynig

Аз препоръчвам гореспоменатите Gold Touch - Armani Si - номер 590. Мирисах също испанските имитации, които са по 125 мл, във високи цилиндрични шишета и ми допадна как е направен, но не съм го тествала за трайност.

# 140
Благодаря за отговорите ! Имам и друг въпрос - ако има някой от Пловдив , бих се радвала да сподели , къде да намеря парфюмите Gold touch  Hug

# 141
  • София
"След 7-8 часа остава една нотка, която ми напомня стар, много силен парфюм от едно време. На тези аромати им казвам бабешки Smile"

Ето точно това ме смущава принципно при наливните парфюми Sad Доста често остава именно тази неопределена, но доста неприятна за мен нота.

# 142
Поздрави и благодарности за полезната тема. Аз съм начинаеща в имитациите, но след като няколко пъти попадах на имитация предлагана за оригинал и на цената на такъв, се ядосах. Засега съм пробвала само на D&P ароматите и наистина са много трайни и сравнително близки до оригиналите, но малко не ми харесват опаковките. Сега съм си поръчала 3 на Парфен. Поне на снмките шишенцата изглеждат много красиви,когато ми ги достаят ще ви споделя за качеството. Сега се връщам да изчета всичките теми.
П.С. Milennita Gold Touch в Пловдив съм виждала в Кючука в парфюмерията до магазина Слънчеви Лъчи. Една позната живееше набизо и този магазин ме е изумявал колко е зареден.

# 143
Поздрави и благодарности за полезната тема. Аз съм начинаеща в имитациите, но след като няколко пъти попадах на имитация предлагана за оригинал и на цената на такъв, се ядосах. Засега съм пробвала само на D&P ароматите и наистина са много трайни и сравнително близки до оригиналите, но малко не ми харесват опаковките. Сега съм си поръчала 3 на Парфен. Поне на снмките шишенцата изглеждат много красиви,когато ми ги достаят ще ви споделя за качеството. Сега се връщам да изчета всичките теми.
П.С. Milennita Gold Touch в Пловдив съм виждала в Кючука в парфюмерията до магазина Слънчеви Лъчи. Една позната живееше набизо и този магазини ме е изумявал колко е зареден.

Би ли ни споделила кои аромати на D&P си ползвала и от кой от тях си най-доволна?  Simple Smile

# 144
Тествах Adict- Dior на Infinite Love, много се различава от оригиналния.

Иначе като трайност е добър. Издържа повече от пет часа пръснат на китката ми, при положение, че през това си мих ръцете поне три пъти.

# 145
allforone, засега Jasmine Noir i Coco mademoiselle. За мен са зимни класики и ги ползвам от години. Жасмина е уцелен като аромат с оригинала, но за Кокото имам колебания. Като цяло съм забелязала,че е от странните парфюми, които миришат различно на всеки и имат силно развитие. Да кажем, че ми идва по-слабо пачулен сравнение с оригинала. За трайността няма да кометирам и при двата и много добра, но и природата на ароматите го предполага. Ще пробвам лятото с летните класики Light Blue, Eclat- Lanvin и Мarry me. Мога ли да ви помоля за мнения за Dahlia Noir и Valentina- Valentino. Ако сте пробвали на Парфен и Джодекс, защото ми е по-удобно да ги поръчвам в офиса.

# 146
Препоръчайте ми по пролетен,летен аромат от Роксан. Simple Smile

# 147
Здравейте, искам да попитам някой изпробвал ли е мъжкия Creed Aventus от Bargello? В Интернет чета много добри отзиви за оригинала и искам да го пробвам, но досега съм използвал единствено имитациите на Рефан и не съм сигурен как стоят нещата при Bargello - доближават ли се ароматите до оригинала?

Още повече, че и на сайта им открих несъответствия в описанието - конкретно за парфюма, за който питам са записали, че има акватични и флорални нотки, докато в действителност основния аромат би трябвало да е плодов.

# 148
Като стана дума за Баргело, посети ли все пак някой магазина им на Патриарха, за който беше споменато в предната тема?

# 149
  • Бургас
И аз искам да пробвам Баргело и Сан Сиро, но в Бургас май ги няма или поне не знам къде. Моля, ако някое момиче от Бургас знае, да помогне!
Писах на страницата на Баргело и оттам ми отговориха, че мога да поръчам, каквото искам и през фейсбук, но все още се чудя. Избрала съм няколко аромата, но като не знам дали са добре направени и дали си заслужават.....
Вие какво ще кажете за ароматите на Баргело? Какво сте ползвали и как ви се стори? Как са като качество, сравнени с Ди енд Пи, например? И тези Парфен също не съм пробвала. За тях четох различни отзиви по-назад в темите, до колкото си спомням.....

Общи условия

Активация на акаунт