Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 088
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте.Препоръчайте нещо за този сезон.Едните са ми прекалено зимни,другите -летни...  Mr. Green Иначе обичам сладички аромати-Адикт,Ангела,Бос Ориндж... За  лятото ползвам Черито на Ескада,Лайт блу,както и Пур Бланка и разни други на Ейвън и Орифлейм. Но ми се иска да пробвам нещо новичко.
Ще ида непременно да подуша цветната бомба,че ми бяха споменавали още преди време за него.  Party
Дайте още някакви предложения и на заплата да плъзна по парфюмерийките.  Mr. Green  bouquet

# 151
Много съм доволна ,траен аромат Sansiro K226 / Molecule 01 - Escentric Molecules

# 152
  • Стара Загора
Много съм доволна ,траен аромат Sansiro K226 / Molecule 01 - Escentric Molecules

Аз вчера тествах на Рефан Молекулата 037, за която говорихте по-назад.
Интересна е, малко по-остър аромат. Напомня ми на класическия Агент Провокатор, но след като отминат първите минути, става поносим и е лесен за харесване в сравнение с Агента, който има една специфична нотка.
Тествах и The One, не го познавам в оригинал Embarassed, но този много ми хареса. Пръснах в 14 ч. и вечерта до 23 ч. го усещах леко още. Молекулата се изпари по-рано.

# 153
Понеже питате за Баргело, да ви споделя моя опит с тях. Аз лично много ги харесвам. Имам няколко. Доста трайни са, много близки до оригиналите. Влюбена съм в Chloe Love Heart Eyes След пране още го усещам по дрехите ми. Едно яке ми беше попило от аромата по яката (без да го пръскам), не го бях носила 3 месеца. Вчера го облякох и ме лъхна аромата.

Друго, от което съм много доволна е Burberry the beat. Също много трайно и добре направено.

Имам още и versace bright crystal, Burberry london, HOT COUTURE GIVENCHY, le parfum elie saab и още няколко ланкомски. Не познавам всички в оригинал, но тези, които познавам са много, много близки до оригинала. Освен това нямам техен парфюм, който да издържа по-малко от 6 часа, като повечето на дрехи се усещат с дни. За мен са много сполучливи и лично аз ги предпочитам пред D&P.

Ай ся от Баргело да ми платят някой лев за рекламата Mr. Green Може и в натура с кашон парфюми Laughing

На D&P имам само 3 парфюма, но и в трите долавям една нотка...не знам как да я обясня. Като на рефанските преди време, усещаше се една особена нотка в повечето им парфюми.

Едитвам се, че някой беше питал и за Парфен. Аз бях една от тези с негативно мнение, но само в началото. После си промених мнението. Имам 6 техни парфюма и мога да кажа, че също са много добри, дори сега като се замисля не мога да кажа от кои съм по-доволна, дали от Парфен или Баргело newsm78

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 16:47 от Elefteria

# 154
И аз искам да пробвам Баргело и Сан Сиро, но в Бургас май ги няма или поне не знам къде. Моля, ако някое момиче от Бургас знае, да помогне!
Писах на страницата на Баргело и оттам ми отговориха, че мога да поръчам, каквото искам и през фейсбук, но все още се чудя. Избрала съм няколко аромата, но като не знам дали са добре направени и дали си заслужават.....
Вие какво ще кажете за ароматите на Баргело? Какво сте ползвали и как ви се стори? Как са като качество, сравнени с Ди енд Пи, например? И тези Парфен също не съм пробвала. За тях четох различни отзиви по-назад в темите, до колкото си спомням.....

За Баргело мисля че са добри и си държат ниво. Лично за мен D&P са по-добри, то се разбира и от цената и от инфото, което съм прочела  различни чуждестранни сайтове. Но и те са добри...преди време си бях взимала един Адикт от тях, не беше траен, но доста се доближаваше до оригинала. В същия период пробвах и Адикт от D&P беше по-траен от на Баргело, но по-различен от оригинала.

Два мъжки бях взимала за мъжа ми от Баргело и двата бяха много трайни и близки до оригиналите...така че...за мен си държат едно добро ниво. Все още не съм стигнала да отида да разгледам магазина им на Патриарха, че в Студентски град ми е далеч. Покупките, за които споменавам бяха от времето, когато имаха магазин на Витошка и Парчевич.

Имам приятелки, които са ползвали техни парфюми и всички са доволни.

# 155
Здравейте.Препоръчайте нещо за този сезон.Едните са ми прекалено зимни,другите -летни...  Mr. Green Иначе обичам сладички аромати-Адикт,Ангела,Бос Ориндж... За  лятото ползвам Черито на Ескада,Лайт блу,както и Пур Бланка и разни други на Ейвън и Орифлейм. Но ми се иска да пробвам нещо новичко.
Ще ида непременно да подуша цветната бомба,че ми бяха споменавали още преди време за него.  Party
Дайте още някакви предложения и на заплата да плъзна по парфюмерийките.  Mr. Green  bouquet

Моите лични препоръки са да пробваш на D&P- Zen- Sisheido.

На Jodex- Idylle- Guerlain

A на Рефан My Burberry- Burberry no. 334

Roses de Chloe- Chloe no. 332

Aqua Woman- Rochas no. 174.

# 156
Заг Зодиак имат нов магазин в Пловдив, копирам адреса...

гр.Пловдив кв.Въстанически ул. Г.Икономов 53 / до мaг. Слънчеви лъчи /

# 157
allforonebouquet
Записах си ги и ще пробвам непременно. После ще докладвам.
А тези Инфинити или какви бяха скоро ги мернах в Кауфланд и тях ще тествам следващия път като имам време.

# 158
Препоръчайте ми имитация на Трусарди Дона  Heart Eyes

# 159
Allforone, зарадва ме, новият магазин на Заг в Пловдив е точно в квартала, където живеят родителите ми  Grinning

И аз споделям положителни отзиви за Баргело. Ползвам с голям кеф Midnight Rose на Ланком и съм страшно доволна от близост и трайност.

Включвам се в питането за Dahlia Noir.

# 160
Да се занесеш на майната си до Хладилника и Джодекс да е затворено.. безценно Simple Smile

# 161
  • Бургас
Препоръчайте ми имитация на Трусарди Дона  Heart Eyes
И аз не съм издирила такава все още. Пробвах на Заг Зодиак, стори ми се отвратителна, но може да я видиш  Simple Smile

# 162
Здравейте, искам да попитам не го намирам в списъка  Rolling Eyes на Рефан 036 кой парфюм е? Благодаря предварително   bouquet

# 163
Здравейте, искам да попитам не го намирам в списъка  Rolling Eyes на Рефан 036 кой парфюм е? Благодаря предварително   bouquet

036 e Le Secret Angel & Demon- Givenchy.

# 164
  • Пловдив
Искам да споделя за новия аромат на Заг Зодиак -336PL - имитация на Estée Lauder Pleasures .
Не мога да кажа колко е близък до оригинала, но е траен 6-7 часа и е много приятна и много свежа роза ( а аз определено не съм фен на розите). На дрехите трае с дни. Вече изпръсках едно 25мл и ще си взема пак. За мен е прекрасен пролетен аромат.  Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт