Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 052
  • 725
  •   2
Отговори
# 180
Може ли да се види някъде Lamis кои други парфюми имитират?
В гугъл потърси. Цялото име нa тaзи мaркa е Creation Lamis. A трaен ли е този, който си купилa? Дизел не сa много имитирaни, a aз много хaресвaм пaрфюмите им

Да,траен е в къщи навсякъде мирише на него.Супер е!

# 181
  • BG-DE
Момичета, имате ли представа дали My Burberry на Рефан е сполучлив?

# 182
  • Варна
Здравейте ,искам да попитам на кой парфюм е имитация Зара White ?

# 183
  • BG-DE
Ако става въпрос за тази Зара http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-White-16588.html явно имитира Miracle на Lancome  Peace

# 184
  • Варна
Мисля че е този малко по различно е шишенцето,но ми направи впечатление ,че няколко мъже ме питаха с какъв парфюм съм явно се усеща  Peace

# 185

Малко по-назад, мисля че към края на предната тема имам пост за този парфюм.

Пояснявам, че не го познавам като оригинал, но друга съфорумка сподели, че е направен много близък до истинския.

My Burberry на Рефан за мен е първо много хубав като аромат- много женствен, с една приятна плътност и определено интересен.

Трайността му е много, много добра. Има много добра наситеност и се развива.

Определено си заслужава да опиташ.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 09:23 от allforone

# 186
  • Бургас
Аз бях другата съфорумка. Simple Smile. За мен е много сполучлив, дори ме отказа да си купувам оригинала. Има известни разлики,  но на фона на приликите, са незначителни. Не се развива толкова много, както оригинала, но основната идея е уловена много добре.Освен това е траен и наситен колкото оригинала. Определено си заслужава, но пробвай все пак, защото всички сме с различни носове Wink. Важно е и самият аромат да ти харесва, защото съм забелязала, че не е масово одобряван. Ще чакаме да споделиш мнение Simple Smile

# 187
  • BG-DE
 allforone,  KDS много благодаря за споделеното   bouquet Току-що ми подариха една 30-ка и съм добре офъщяна  Simple Smile ароматът много ми харесва, изключително елегантен и женствен е, не знам дали е близък до оригинала, защото не го познавам но определено много ми харесва  Heart Eyes

# 188
по повод "молекулите на рефан"
този парфюм така и не успях да го усетя - пръскам се, долавям някаква слаба миризмица няколко минути и после всичко изчезва за моя нос
доста хора около мен карах да ме подушат - всички го усещят силно и отчетливо, но аз - не  Rolling Eyes
по описание е бомба поне със среден интензитет  Confused

# 189
  • Пловдив
по повод "молекулите на рефан"
този парфюм така и не успях да го усетя - пръскам се, долавям някаква слаба миризмица няколко минути и после всичко изчезва за моя нос
доста хора около мен карах да ме подушат - всички го усещят силно и отчетливо, но аз - не  Rolling Eyes
по описание е бомба поне със среден интензитет  Confused
Joy Такъв си е.  Бях си взела мостра на блотер и я бях сложила в джоба си. След три часа имах среща с приятелка и тя ме пита да не съм ходила на църква, че съм се "умирисала" на тамян...  hahaha

# 190
яд ме е, защото по описание очаквах да се влюбя в него  Laughing
тамяните са ми  Heart Eyes

# 191
Мисля че е този малко по различно е шишенцето,но ми направи впечатление ,че няколко мъже ме питаха с какъв парфюм съм явно се усеща  Peace

Това значи, че е траен и се усеща, така ли е? Аз много ги харесах, но четох, че не са трайни  и се отказах newsm78

# 192
  • София
яд ме е, защото по описание очаквах да се влюбя в него  Laughing
тамяните са ми  Heart Eyes

и аз изобщо не го усещам...взех една 30-ца, фъсках се обилно по пранзиците и освен далечен аромат на...чист въздух...нищо друго не усетих   Grinning. за тамян пък да не говорим, даже не ми е минало през ума  newsm78 

# 193
Здравейте , искам да ви питам знаете ли дали има имитация на тези парфюми : Trussardi - My name ;
Dupont - Passenger  ; Bvlgari - Omnia amethyste   bouquet

# 194
Здравейте , искам да ви питам знаете ли дали има имитация на тези парфюми : Trussardi - My name ;
Dupont - Passenger  ; Bvlgari - Omnia amethyste   bouquet

Omnia Amethyste я предлагат D&P.

Другите два мисля че ги няма като имитация.

Общи условия

Активация на акаунт