Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 987
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
В Пловдив има и на главната и в Халите. Също и в подлеза на Централна гара.

Благодаря   bouquet

# 241
  • София
"Flora- Gucci мисля че го има само на Баргело. Провери.
Версията на Premier Jour- Nina Ricci е най-добра на D&P по думи на мои познати. Определено е доста траен, имам две близки, които го ползват и много им се усеща. Чувала съм добри отзиви и за Рефанската версия- номер 125. Другия парфюм на Нина Ричи, за който питаш, не се сещам някой да го имитир"
а.
Аllforone, много благодаря за насоките  Hug

Искам да попитам: D&P и Баргело предлагат ли някакви мостри/писалки/мудове, някакви минимални количества?
И да тествам в магазините им парфюми - повече от 3 не става, а ако имат някакви малко количества да си купи човек и спокойно да си го пробва е по-добре.

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 17:35 от Vesika

# 242
"Flora- Gucci мисля че го има само на Баргело. Провери.
Версията на Premier Jour- Nina Ricci е най-добра на D&P по думи на мои познати. Определено е доста траен, имам две близки, които го ползват и много им се усеща. Чувала съм добри отзиви и за Рефанската версия- номер 125. Другия парфюм на Нина Ричи, за който питаш, не се сещам някой да го имитир"
а.
Аllforone, много благодаря за насоките  Hug

Искам да попитам: D&P и Баргело предлагат ли някакви мостри/писалки/мудове, някакви минимални количества?
И да тествам в магазините им парфюми - повече от 3 не става, а ако имат някакви малко количества да си купи човек и спокойно да си го пробва е по-добре.

И двете марки не предлага малки мостри, които да се купят и пробват.

Подобни има само на щандовете на Infinite Love в Кауфланд.

# 243
  • София
Така и предполагах, жалко... Понеже все още не съм купувала парфюми от тези 2 фирми исках да знам преди да се запътя натам.

# 244
Така и предполагах, жалко... Понеже все още не съм купувала парфюми от тези 2 фирми исках да знам преди да се запътя натам.

Ако прецениш, опитай. Вероятността да се разочароваш от D&P  е малка.
С повече резерви съм относно Баргело, но определено и те си държат едно ниво.

# 245
Търся мнение за Парфен.
Как са като трайност и близост до оригинала?

# 246
Привет  Simple Smile, следя ви,но до сега не съм писала  Wink. Искам да ми споделите мнение за Рефан 187 j'adore, близък ли е до оригинала и като трайност как е, и какво съотношение слагате ml/капки? Благодаря!  Simple Smile

# 247
Прочутото "Flower" by Kenzo някой взимал ли си е отнякъде?

# 248
  • Пловдив
Привет  Simple Smile, следя ви,но до сега не съм писала  Wink. Искам да ми споделите мнение за Рефан 187 j'adore, близък ли е до оригинала и като трайност как е, и какво съотношение слагате ml/капки? Благодаря!  Simple Smile

Преди няколко дни го тествах.Приятен аромат- като аромат, но за близост с оригинала не може да се говори.Все пак, вкусове различни, на теб може да допадне.

# 249
  • Стара Загора

Преди няколко дни го тествах.Приятен аромат- като аромат, но за близост с оригинала не може да се говори.Все пак, вкусове различни, на теб може да допадне.

Shocked Shocked Shocked
Как да няма прилика с оригинала? За мен е много добро копие и доста трайно поне на моята кожа.

# 250
  • Пловдив
Ами за мен няма прилика с оригинала,за трайност нищо не съм коментирала.Всеки нос е различен.Момичето пита за мнение и казах моето, не е задължително да си съгласна , разбира се Wink

# 251
mamamishi, аз имам няколко парфюмчета на Парфен и съм доста доволна и от качеството и обслужването. Сега се каня да си купя от бижутата, но още събирам мнения.   Grinning

# 252
  • София
Mamamishi , много са трайни и силни. Поне тези, които имам оттам - 2 парфюма + 13 мостри.
Единият е Нина на Нина Ричи и е разкошен и пръснат на дрехи трае с дни. Другият е Императрицата на D&G.  Нината е изимитиран много хубаво. На другите не познавам оригиналите, но ароматите на тестерите отговарят на описанията, които четох във fragrantica.com. Усещам нотките, описани за парфюмите там. При някои от парфюмите на Парфен като пръснеш има една спиртна нотка, която след няколко секунди изчезва.  Ето част от мнения на момичетата тук в по-предните теми:
Скрит текст:
572 Nice - Lancome La Vie Est Belle Страхотен е този парфюм.   Изключително добра имитация имат Парфен. Много, много близък до оригинала и супер траен.
510 Lanvin - Marry Me това поръчах като парфюм. Познат любим аромат ползвах го миналата година и имам още мъничко от оригинала. Не съм ползвала негова имитация,но това което получих от Парфен до тук му давам по шестобалната система оценка 6  .  Пръснах го преди 3ч. горе долу и за това време се държи точно като оригинала.
Be Delicious- ежедневен аромат-няма разлика с оригинала поне до тук.
Ангелът с демоните ми беше фаворит почти 2 години- пръснат на блотер е 1:1 с оригинала. Как ще се държи върху мен-следващите дни  
Max Mara GOLD TOUCH - класика...друго не мога да кажа винаги ще ми е сред любимите както и бърбърито.
Idylle- за мен е нов аромат. Пръскала съм се два три пъти в бютито и това е. Определено ми харесва.
Сравнявайки ги с Рефан...ами няма база за сравнение. Липсва първоначалното спиртно ухание.
От другите имитации съм пробвала Айфел,но и от тях са на светлинни години. Тук имаме класа съответстваща на цената поне според мен.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 17:42 от Vesika

# 253
Отдавна никой не е коментирал за EYFEL PERFUME.
Отписахме ли ги, някой да е пробвал нещо от тях?

# 254
Момичета, предложения за добра имитация на Guerlain Insolence?

Общи условия

Активация на акаунт