Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 029
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Ходих до Джодекс и се оказа, че Инсоленс не е хич лош и далечен от оригинала на моята кожа. Е, взех си го, траен е сравнително.
Исках да пробвам и La vie est belle, но го нямаше, аз даже не съм го мирисала в оригинал, все го забравям като ходя по магазините, но подозирам за кой става дума, по центъра в моловете се носи на талази винаги една и съща миризма  Mr. Green
Мирисах всичките на Том Форд и в началото хич не ми харесаха, но вечерта на едната ръка, след като другите бяха се измирисали, беше много хубав ароматът, само че бях забравила дали е Sahara Noir или Violet blonde, та скоро ще се връщам в магазина. Grinning
Дадоха ми и дезодорант, пише crafty на него, идея кое имитира?

# 226
Преди 2дена отново посетих Рефан в търсене на пролетен аромат и продавачката ми препоръча 122 Burberry weekend. Взех го с двойно капки, както препоръчва една съфорумка, издържа около 5 часа.
Преди имах оригинал на Burberry Weekend - 30мл, които се мотаха с години вкъщи - накрая го подарих на приятелка, която се прехласна по него Laughing И...точно след седмица ми залипсва Mr. Green
Понеже знам, че ще го ползвам два пъти годишно, се "обзаведох" с MOOD вариант, номер W1. Като цяло е направен доста прилично. Оригиналът беше траен, но и тази му имитация е с потресаваща трайност - пръснат сутринта, цял ден+душ+цяла нощ... и се усещаше отчетливо и на другата сутрин.
За някой ще е ОК, но на мен ми дойде в повече Laughing

# 227
  • Deutschland
Уикендa и aз го имaм в Мууд вaриaнт. Нaистинa е много трaен,a  aромaтa е божествено плодов

# 228
В тийн годините ми рефaнския Ескейп беше много моден и много си го купувaх. В подлезa нa Центрaлнa гaрa в София продaвaхa нaливнa пaрфюмерия и често си взимaх от тaм. Помня че слaгaх сaмо по десетинa кaпки, но дрехите ухaехa с дни. Един от любимите ми беше Paco нa Пaко Рaбaн, които отдaвнa го нямa и в оригинaл. Унисекс пaрфюм и много, много трaен.

Ескейп все още продължава да бъде все така добър и траен в Рефанската си версия. Учудвал ме е колко хубаво се развива и при топло и при студено време.

А за този Пако се сещам. Преди мнооого години го бях взела от Рефан за мъжа ми и толкова ми хареса, че си взех и за мен, без да знам, че е унисекс. Наистина беше страхотен аромат.

# 229
  • при морето
Момичета,знаете ли да има реплика на Chanel 5 eau premiere ,имам предвид обаче на шишето и дали е измайсторен и уникалния номер/на гърба на шишето/?!Чудех се къде да си задам въпроса.Дано някой отговори ,за което благодаря!

# 230
Момичета,знаете ли да има реплика на Chanel 5 eau premiere ,имам предвид обаче на шишето и дали е измайсторен и уникалния номер/на гърба на шишето/?!Чудех се къде да си задам въпроса.Дано някой отговори ,за което благодаря!
Темата е за имитации, а не за ментета  newsm78
Дано се включи все пак някой.
BTW - по въпроса - неоспорим е фактът, че има различни видове ментета - от тези, които продават на "прИмоция" по 20лв за 100мл до изпипаните до съвършенство дубайски  "same same copy " .

# 231
Здравейте, бихте ли ми казали на кои парфюми са имитация номера 019, 027, 098 и 119 на Рефан?
Благодаря Peace

# 232
  • София
Здравейте, бихте ли ми казали на кои парфюми са имитация номера 019, 027, 098 и 119 на Рефан?
Благодаря Peace
019. NARCISO RODRIQUES EDT FOR HER, другите не ги знам Simple Smile

# 233
Благодаря Peace

019- NARCISO RODRIQUES EDT (веше е спрян- до изчерпване на количествата).

027- SIGNORINA- SALVATORE FERRAGAMO

098- PETITS ANA MAMANS- BVLGARI (ТОЗИ Е ДЕТСКИ)

119- IDOLE- ARMANI

# 234
  • Бургас
A клaсическият Бърбъри сaмо Roxanne ли го имaт? Aз съм изключително впечaтленa от него, трaен е и нaситен. Усещaт се вaнилия и пудрa, но нежнa вaнилия, не острa кaто в Aдиктa.

Има го и в актуалния каталог на Баргело под номер 118.

Други фирми мисля, че не го предлагат.
Класическия Бърбъри го имат и Ди енд Пи. Аз си го купих. На тестера в магазина ми се стори много добър. По-добър е от този на Роксан.  В парфюмът, който взех обаче, избива някаква неприятна нотка. Струва ми се, че е започнал да си сменя миризмата и предполагам, че е стар. Няма дата на производство на него, но имам някои други на Ди енд Пи и виждам, че са от 2013 г. Предполагам, че ако се съхраняват неправилно е нормално да започнат да се развалят. Същият неприятен случай имах с класическото Chloe пак на Ди енд Пи. И при него ми се струва, че е започнал да се променя. Забелязах по-късно като се напръсках вкъщи и много се разочаровах, но като че ли не ми се разправя да ги нося в магазина и да споря. Освен това ги купих отдавна и не ги ползвах веднага.

# 235
A клaсическият Бърбъри сaмо Roxanne ли го имaт? Aз съм изключително впечaтленa от него, трaен е и нaситен. Усещaт се вaнилия и пудрa, но нежнa вaнилия, не острa кaто в Aдиктa.

Има го и в актуалния каталог на Баргело под номер 118.

Други фирми мисля, че не го предлагат.
Класическия Бърбъри го имат и Ди енд Пи. Аз си го купих. На тестера в магазина ми се стори много добър. По-добър е от този на Роксан.  В парфюмът, който взех обаче, избива някаква неприятна нотка. Струва ми се, че е започнал да си сменя миризмата и предполагам, че е стар. Няма дата на производство на него, но имам някои други на Ди енд Пи и виждам, че са от 2013 г. Предполагам, че ако се съхраняват неправилно е нормално да започнат да се развалят. Същият неприятен случай имах с класическото Chloe пак на Ди енд Пи. И при него ми се струва, че е започнал да се променя. Забелязах по-късно като се напръсках вкъщи и много се разочаровах, но като че ли не ми се разправя да ги нося в магазина и да споря. Освен това ги купих отдавна и не ги ползвах веднага.

Не знех, че D&P го имат, ще го тествам когато ходя до магазина им.

Парфюмите според мен са с променен аромат, заради неправилно съхраняване. Те имат трайност мисля поне три години, така че не е проблем това, че са от 2013-та. Аз миналата година взех за мъжа ми един, който беше от 2011-та и му нямаше нищо.

Трябвало е да отидеш в магазина за рекламация...

# 236
Дами,днес доплувах до Рефан-а  Laughing
За жалост,нямаше 011-ел ексес на ПР.Другата седмица ще ходя до Пловдив,там ще видя.
Взех си 325 -Crystal Noir,не е много близък да оригинала,но ми хареса.Нафъщях се стабилно и след душ пак си се усещаше,явно ще е траен при мен.
Взех и 103-Escada /Ocean Lounge,нямам представа доколко си прилича с оригинала,но на ескада си ги харесвам ароматите,едни...игриви някак си. Crazy
Взех си рол-он 126-императрицата,като аромат е същото като репликата на роксан от тренди вариантите,имам го и го харесвам.
Допадна ми и Si-Armani -324,сладникав,но доста приятен ми се стори.Дадоха ми мостра от него.
Ще продължавам да издирвам л'ексеса,дано го имат някъде,не ми се дават пари за оригинала,защото драйдауна ми е същият като на блек екс ес-а,който носих много време и до някаква степен ми е писнал. baby_neutral

# 237
Влизам, за да споделя за 3 парфюма. Номер 1 е на Jodex La vie est belle. Много траен, може би по траен и от оригинала, идва ми малко по-пачулен, но наистина е много сполочлив. Номер 2 и 3 са на Pour Femme на D&G и Dahlia Noir на Parfen. Много ми допадат като аромати и трайност, те са си доста сходини сподер мен. Pour Femme версията има нотки на класическата червена Dolce and Gabbana, но е доста младежки.
Parfen са пуснали някакви ароматни бижута. До колкото разбирам в самото бижу се слагат Ароматните перли и би следвало да мирише около месец. Много са ми интересни и ще се радвам да споделите мнения, ако някоя от вас има представа що за животно е това  Laughing

https://www.parfen.bg/%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%BD … D1%83%D1%82%D0%B0

# 238
Привет,благодарна ще съм,ако някой има идеи за магазини на Рефан покрай главната в Пловдив.Сещам се единствено за един срещу магазин на Теранова.Върти ми се нещо покрай "Капитан Райчо" ,но нямам идея къде точно newsm78

# 239
В Пловдив има и на главната и в Халите. Също и в подлеза на Централна гара.

Общи условия

Активация на акаунт