Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 037
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
При мен рефанската Императрица беше задоволителна откъм трайност - около 4-5 часа.

Black_Scorpio, магазинът на Баргело е на Патриарха, в посока НДК, на 300-400 м. от Попа.

# 211

Black_Scorpio, магазинът на Баргело е на Патриарха, в посока НДК, на 300-400 м. от Попа.
Благодаря ти, Vittoria_Puccini.  bouquet Ще го навестя в най-скоро време само баба Марта да стане по-благосконна към нас. Wink

# 212
Момичета, здравейте, предлагам при следващата тема да се сложат адресите и линкове на магазините. Сега търсих с търсачката, но явно не работи при мен и не можах да намеря новия магазин на Баргело в центъра. Спомням си само. че е на Попа и дотам. Много харесвам парфюмите им, но само като ходя в Русе на гости си купувам. Благодаря.  bouquet

Когато не си наясно къде може да намериш определен парфюм ни питай смело тук и ние ще те насочим.

Погледната във фейсбук-страницата на Баргело...Точният адрес в София е...бул. Патриарх Евтимий 16А

# 213
Вчера ми дадоха листче с рефански 126   L'IMPERATRICE  / D&G
Свеж,плодов,летен,приятен,нищо специално и запомнящо се.Трайността,предполагам,няма да е голяма.Поначало този тип летни парфюми изчезват за отрицателно време,но едно е да дадеш 12 лв. за 50 мл.,друго е 50+ евра и пак след час никой нищо да не усеща.
Бихте ли споделили летни води на Рефан,от които сте доволни като трайност и близост с оригинала?

Моят фаворит от Рефан за лятото е АQUA WOMEN- ROCHAS - 174. Mного интересен парфюм, който не е тежък и го намирам за особено подходящ за лятото. И много траен. ПИсани са доста добри отзиви и за него в темите назад.

Подкрепям мнението и за Aqua- Missoni 132, също траен и подходящ за лятото.

Аз през лятото ползвам и Escape- Calvin Klein- 133. Обожавам начина, по който се развива на по-топло време. Но той е по-силен парфюм, подчертано специфичен и далеч не се харесва на всеки. А като трайност, за пореден път ще споделя, че това за мен е най-трайният Рефански парфюм.

# 214
Сангадо са пуснали нова промоция - безплатно сърчице Сваровски с всеки парфюм  Simple Smile

http://sangado.bg/724-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D1%8F-swarovski

# 215
Моят фаворит от Рефан за лятото е АQUA WOMEN- ROCHAS - 174. Mного интересен парфюм, който не е тежък и го намирам за особено подходящ за лятото. И много траен. ПИсани са доста добри отзиви и за него в темите назад.

все още имам капки от оригиналната Аква /естествено отдавна спрян  ooooh!/, в нея има леко мъжки уклон и е свеж, но не летлив и фриволен, по-скоро аромат, който 'тежи' на мястото си - за мен е много странен като съчетание и е от олфактив група, която по принцип не харесвам, но ми е много специален  Heart Eyes

# 216
все още имам капки от оригиналната Аква /естествено отдавна спрян  ooooh!/, в нея има леко мъжки уклон и е свеж, но не летлив и фриволен, по-скоро аромат, който 'тежи' на мястото си
Точно тази мъжка свежест не можах да харесам в оригинала,хем го мъчих многократно.
С Escape- Calvin Klein също не се сработихме,затова едва ли ще пробвам 133.
А,пробвала съм и съм купувала розовата ябълка на donna karan в оригинал и рефан за дъщеря ми,доста сходни нежни момичешки водички.И аз ги ползвах при настроение Simple Smile.

# 217
Скоро една дама мина покрай мен, такъв доловим аромат на мъх се носеше от нея, много ми хареса, много свежо, имате ли идея какъв може да е?

Никак не разбирам от аромати, но сходните нотки, които са в моите любими са сандалово дърво, мускус и споменатия по- горе мъх.  Очаквам идеи  Wink

# 218
# 219
# 220
Когато не си наясно къде може да намериш определен парфюм ни питай смело тук и ние ще те насочим.
Погледната във фейсбук-страницата на Баргело...Точният адрес в София е...бул. Патриарх Евтимий 16А

Благодаря, allforone   bouquet. И аз гледах, ама какво съм видяла е друг въпрос. Хубав ден!

# 221

Благодаря, allforone   bouquet. И аз гледах, ама какво съм видяла е друг въпрос. Хубав ден!

Ако посетиш магазина, сподели отзиви.

# 222

Ако посетиш магазина, сподели отзиви.

Непременно. От Русе си бях купила Burberry London. Много ми хареса и е много траен.

# 223
  • Deutschland
В тийн годините ми рефaнския Ескейп беше много моден и много си го купувaх. В подлезa нa Центрaлнa гaрa в София продaвaхa нaливнa пaрфюмерия и често си взимaх от тaм. Помня че слaгaх сaмо по десетинa кaпки, но дрехите ухaехa с дни. Един от любимите ми беше Paco нa Пaко Рaбaн, които отдaвнa го нямa и в оригинaл. Унисекс пaрфюм и много, много трaен.

# 224
  • Бургас
Здравейте момичета! Отдавна ви следя и ви благодаря за информацията и впечатленията, които споделяте. Hug Преди два месеца тествах два аромата на Рефан: 023 Omnia coral и 034  La  vie est belle. В магазина първият ми замириса на теменужки, много приятен плодово- цветен аромат, за съжаление, когато го разносих на кожата ми миришеше доста различно и се задържаше около 20 минути (Това се оказа най- нетрайния аромат,който съм имала) Close. За разлика от него La vie est belle издържа от сутрин до вечер, а на дрехите остава с дни.
Преди 2дена отново посетих Рефан в търсене на пролетен аромат и продавачката ми препоръча 122 Burberry weekend. Взех го с двойно капки, както препоръчва една съфорумка, издържа около 5 часа.

Общи условия

Активация на акаунт