Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 041
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,дами   bouquet
Замислям тези дни да посетя Рефан.Живо се интересувам от следните номера:
011-Black L'exces Paco Rabanne имала съм оригиналите на black xs,мъжки и дамски,както и имитацията на мъжкия екс ес на Рефан,доста се доближаваше до оригинала,любопитно ми е сега ел-ексеса как е... newsm78
325- Crystal Noir доближава ли се до оригинала,според вас? Благодарско  Wink

# 196
Здравейте,дами   bouquet
Замислям тези дни да посетя Рефан.Живо се интересувам от следните номера:
011-Black L'exces Paco Rabanne имала съм оригиналите на black xs,мъжки и дамски,както и имитацията на мъжкия екс ес на Рефан,доста се доближаваше до оригинала,любопитно ми е сега ел-ексеса как е... newsm78
325- Crystal Noir доближава ли се до оригинала,според вас? Благодарско  Wink

Crystal Noir го имаха преди години и беше много траен и близък до оригинала.

След това го спряха и през миналата година го пуснаха отново и вече не е толкова добър. Трайността му е средно добра- не е от най-трайните, но определено и не е нетраен. Има и известни разлики с оригинала.

Пробвай, ако прецениш и ни сподели впечатленията си.  Simple Smile

# 197
Благодаря,ще видя какво ще ми хване носа като отида  Peace

# 198
Заг Зодиак са публикували във Фейсбук-страницата си, че от 10.03 ще пуснат още два нови аромата.

Дамски- My Burberry- Burberry

Мъжки- Valentino Uomo- Valentino.

И двата ги има вече и в каталога на Рефан.

# 199
  • Deutschland
A клaсическият Бърбъри сaмо Roxanne ли го имaт? Aз съм изключително впечaтленa от него, трaен е и нaситен. Усещaт се вaнилия и пудрa, но нежнa вaнилия, не острa кaто в Aдиктa.

# 200
A клaсическият Бърбъри сaмо Roxanne ли го имaт? Aз съм изключително впечaтленa от него, трaен е и нaситен. Усещaт се вaнилия и пудрa, но нежнa вaнилия, не острa кaто в Aдиктa.

Има го и в актуалния каталог на Баргело под номер 118.

Други фирми мисля, че не го предлагат.

# 201
  • Deutschland
Супер. Блaгодaря

# 202
Здравейте , искам да ви питам знаете ли дали има имитация на тези парфюми : Trussardi - My name ;
Dupont - Passenger  ; Bvlgari - Omnia amethyste   bouquet
Сан Сиро  К175 според моите възприятия е изключително близък аналог на Omnia amethyste.

# 203
Вчера ми дадоха листче с рефански 126   L'IMPERATRICE  / D&G
Свеж,плодов,летен,приятен,нищо специално и запомнящо се.Трайността,предполагам,няма да е голяма.Поначало този тип летни парфюми изчезват за отрицателно време,но едно е да дадеш 12 лв. за 50 мл.,друго е 50+ евра и пак след час никой нищо да не усеща.
Бихте ли споделили летни води на Рефан,от които сте доволни като трайност и близост с оригинала?

# 204
Вчера ми дадоха листче с рефански 126   L'IMPERATRICE  / D&G

Бихте ли споделили летни води на Рефан,от които сте доволни като трайност и близост с оригинала?

Аз пък не държа дори да са близо до оригинала  Mr. Green
Само да са свежи и трайни  Wink

# 205
  • Deutschland
Имперaтрицaтa беше достa коментирaнa в темaтa тук преди време. Имaше достa доволни. Може дa ти хaресa кaто трaйност.

# 206

Аз пък не държа дори да са близо до оригинала  Mr. Green
Само да са свежи и трайни  Wink
Да,разбира се.
Просто се ориентирам по-добре в каталога,познавайки оригинала.
Засега ще се въздържа от Нейно Величество,искам да пробвам Акуа на Мисони,VERSENSE и още няколко други.Проблемът е,че ги пръскат на листче,а то мирише различно дълго от кожа.Затова разпитвам в темата.

# 207
имах преди време аквата на рефанското мисони - беше добра имитация на базата, но липсваше интересното начало

# 208
Момичета, здравейте, предлагам при следващата тема да се сложат адресите и линкове на магазините. Сега търсих с търсачката, но явно не работи при мен и не можах да намеря новия магазин на Баргело в центъра. Спомням си само. че е на Попа и дотам. Много харесвам парфюмите им, но само като ходя в Русе на гости си купувам. Благодаря.  bouquet

# 209
 Shiseido Feminite Du Bois
има ли го имитация

Общи условия

Активация на акаунт