Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 902
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Бях обещала да споделя за Тосканската кожа Том Форд имитацията на Заг Зодиак. Значи около три часа при мен си трае след това започва да затихва и базата не е никак лоша, остатъка е много приятен и ми харесва за разлика от много бази на имитации които не ми допадат. Така или инак рядко купувам обаче на тази фирма вече втори аромат ми допада след Ботега. Не съм мирисала нищо друго видях че имат нови на Диор мъжки и другото не го запомних. Някой ден трябва да мина да тествам някои неща от по-свежите.

Благодаря ти за споделеното впечатление.
Твоето мнение е важно за мен!   bouquet

# 331
Аз съм "момиченце" на 26  Grinning Midnight Rose ми е абсолютен фаворит, и аз го имам на Баргело, но си обичам виолетки много. Заг имат версия на Наомаджик, също виолетов, на Наоми Кембъл (носех оригинала в гимназията, май вече не се произвежда) която е много близка до оригинала, малко по-лек аромат има от него.

Naomagic ми беше много любим парфюм. Ползвах преди години няколко пъти Рефанската му версия, която беше много добра.

Как е като трайност версията на Заг?

# 332
По мои бегли спомени около 2-3 часа на китка.

# 333
Можете ли да ми препоръчате нещо изключително пролетно миришешто на люляк или теменужки, свежо и цветно да е на Рефан, че в най-близкия ми магазин ги има. Много благодаря преварително. Може и черешка и по-сладникаво нещо  Simple Smile

# 334
  • Ямбол
първия парфюм с люляк за който се сещам е eclat d'arpege - 191 ... и за две мнооого "вкусни" черешки се сетих, но на заг зодиак

# 335
Можете ли да ми препоръчате нещо изключително пролетно миришешто на люляк или теменужки, свежо и цветно да е на Рефан, че в най-близкия ми магазин ги има. Много благодаря преварително. Може и черешка и по-сладникаво нещо  Simple Smile

Аз ти препоръчвам нещо, което мисля че ще ти хареса на Рефан

001- MISS DIOR CHERI

A споменатия от съфорумката Еclat е номер 191.

# 336
ТОЧЕН АДРЕС НА МАГАЗИНА НА ''ЗАГ ЗОДИАК'' В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Княз Борис № 77-79, Sofia, Bulgaria

# 337
  • София
Виктория Андреевна, allforone, благодаря ви за отговорите!
Да, както се оказа, в Рефана на Мария Луиза най-малките шишенца са по 25 мл, което мисля, че е идеално. Ходих със списък, имах някакви идеи, а после душих съвсем други Simple Smile Продавачката ми се видя супер - явно е чувала всякакви желания, и не възрази за капките 2 към 1,  или пък някакви агитации, като на др. места, които обикновено ме дразнят Mr. Green
 Нарцисо (020) си взех без да го мисля, навила съм си отдавна на пръста. Преди време се пръсках в една сефора и се влюбих. Утре ще го пробвам.
Душих Долче, но ми напомня много на Жадор и не ми допада. Исках Табако ваниле, подуших и се сетих, че вече го взимах лятото и почти ме усмърти с мощност. Три пъти го пробвах, много исках да гхо харесам и не можах. Щом се пръснех и моментално почваше да ме боли глава. Накрая успях да го продам. Затова пък черната орхидея ми се стори любопитна, взех от нея 25 мл. Досега все си мислех, че Орхидеята е някакъв мощен монстър, за разлика от Табако ваниле, а при мен се оказа обратното. Не познавам оригиналния аромат, в парфюмериите все имам чувството, че ако се пресегна към шише на Том Форд, ще дотича някой от охраната.. Но, абсолютно съм пристрастена към това, с което се напръсках Heart Eyes За мен е като братовчед на любимия ми agent provocateur.
И третото, което взех - обсъжданата от вас Молекула. Не си падам по такива аромати, а явно си падам по такива аромати Crazy Питах за нея от любопитство, а то се оказа, че много ми хареса. Трайност на мен - 3 часа на кожата, по косата не съм пръскала, устройва ме Simple Smile

До Зак зодиак ще ходя в четвъртък или петък Simple Smile
благодаря отново за указанията и на всички, които пишат в темата - много готина и страшно зарибителна Wink

# 338
Исках Табако ваниле, подуших и се сетих, че вече го взимах лятото и почти ме усмърти с мощност. Три пъти го пробвах, много исках да гхо харесам и не можах. Щом се пръснех и моментално почваше да ме боли глава.
И третото, което взех - обсъжданата от вас Молекула. Не си падам по такива аромати, а явно си падам по такива аромати Crazy Питах за нея от любопитство, а то се оказа, че много ми хареса. Трайност на мен - 3 часа на кожата, по косата не съм пръскала, устройва ме Simple Smile

Така като те чета, явно с теб имаме еднакви вкусове  Heart Eyes
Табакото просто го изхвърлих, молекулата все си я душа, но не си я взех, защото тук нещо не я тачеха. Нарцисото обаче на мен изобщо не ми хареса  newsm78

# 339
  • София
raja_nikol, подозирам, че ми се е променил вкуса - Нарцисо преди 2 години съм го душила и ми е като неосъшествено желание Simple Smile
Най-забавното е, че снощи исках преди лягане да се напръскам с него и да си легна, ама сбърках шишетата Mr. Green и не мога да разбера защо този парфюм е толкова различен? Много хубав, а хич не такъв какъвто помня Grinning а то било орхидеята. Заспах с този неземен аромат.
"тук нещо не я тачеха" - къде? кои?

# 340
Можете ли да ми препоръчате нещо изключително пролетно миришешто на люляк или теменужки, свежо и цветно да е на Рефан, че в най-близкия ми магазин ги има. Много благодаря преварително. Може и черешка и по-сладникаво нещо  Simple Smile

Cherry in the Air- Escada  Peace Имам го от миналото лято на Заг Зодиак,доста траен и приятен аромат,но не знам дали Рефан го имат.

# 341
Можете ли да ми препоръчате нещо изключително пролетно миришешто на люляк или теменужки, свежо и цветно да е на Рефан, че в най-близкия ми магазин ги има. Много благодаря преварително. Може и черешка и по-сладникаво нещо  Simple Smile

Cherry in the Air- Escada  Peace Имам го от миналото лято на Заг Зодиак,доста траен и приятен аромат,но не знам дали Рефан го имат.

Пробвала съм преди време този аромат, когато ходи в магазина на Заг и много ми хареса. Не познавам оригинала.

Рефан го нямат.

# 342
  • Deutschland
Love in Paris на Нина Ричи ухае на люляк, поне според моят нос.

Парфен още се мотат и тестери нямам получени Sad а нямам търпение да пробвам Нарцизото, макар че съм поръчала ЕДТ, все пак ще имам някаква представа за него. Отдавна съм му хвърлила мерак.

# 343
Купих си Флора на Гучи от Лорис. Много траен, на моята кожа (пръснат на ръката) издържа 24 часа.  Направо рекорд за мен. Повечето парфюми отлитат за 2-3 часа максимум, а този ме изненада много приятно.

# 344
allforone,dpv,  благодаря за предложенията ще тествам тези дни.
Вчера ходих в кваратлания Рефан, но доста от нещата ги нямаше. Направих голяма грешка, че подуших около 20 парфюма, то луда работа е мойто. Всеки път се заричам максимум три  Grinning
втори път не повтарям, така ми се загубиха миризмите, такава каша стана
Мина фон В. къде е магазина на Мария Луиза?Близо ли е до метростанция Лъвов мост?По път ми е към работа. Това, че имат по 25 мл иделано ме устройва, че ще мога да си пробвам повече миризми, а и голями разфасовки избягвам да взимам.
Нарцисото пролетен ли е? Много ме заитригувахте, още отпреди време много го хвалехте и явно е харесван в темата парфюм.
Флората не ми харесва на мен, помирисвала съм оригинала, но е много странна за моя вкус.
Много харесвам и 5 авеню, той пък си е точно пролетен-теменужки и люляк, но него ще си го взема в оригинал.
Вчера тествах аква ди джио в една нова парфюмерия при нас, М И М нещо си. Доста приятен, свежичък, но не е моят.

Общи условия

Активация на акаунт