Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 929
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • София
allforone,dpv[/b
Нарцисото пролетен ли е? Много ме заитригувахте, още отпреди време много го хвалехте и явно е харесван в темата парфюм.
Нарцисо е много хубав пролетно-летен парфюм. НО само ако харесваш мускус в парфюмите  Wink

# 346
  • Deutschland
В предни теми беше споменато, че в Нарцизото има предимно рози

# 347

прекрасно, аз го гледах във фрагрантика, но там има различни имена на този парфюм и не знам за кой става дума

# 348
  • София

прекрасно, аз го гледах във фрагрантика, но там има различни имена на този парфюм и не знам за кой става дума
Аз визирах Narciso Rodriguez For Her или Essence Narciso Rodriguez. Мисля, че на тези двата има имитации в различни фирми. За розите не знам  newsm78

# 349
  • Deutschland
Сегa погледнaх във Фрaгрaнтикa. В Essence нa Нaрцизо имa мускус, пудрa и рози, a товa знaчи, че ще се влюбя от рaз. Aко Рефaн го имaт, в петък съм тaм. Нaумилa съм си толковa нещa зa пробa, че......

# 350
  • Стара Загора
Сегa погледнaх във Фрaгрaнтикa. В Essence нa Нaрцизо имa мускус, пудрa и рози, a товa знaчи, че ще се влюбя от рaз. Aко Рефaн го имaт, в петък съм тaм. Нaумилa съм си толковa нещa зa пробa, че......

Essence на мен ми мирише на чисто, на прано Laughing и повече на мускус. For Her, както са пиисали и други в темата, е много сходен с Идилията на Герлен, но в началото е ретро за мен и предпочитам Idylle. Laughing

# 351
аз мразя миризми на чисто и прано, за мен това не са никакви миризми

# 352
  • BG-DE
Версията на Рефан имитира този парфюм  http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Parfum-14319.html  Peace

# 353
Купих си Флора на Гучи от Лорис. Много траен, на моята кожа (пръснат на ръката) издържа 24 часа.  Направо рекорд за мен. Повечето парфюми отлитат за 2-3 часа максимум, а този ме изненада много приятно.

От София ли си го взе...?

В този ред на мисли, някой виждал ли е дали магазинът на Лорис, който беше открит на Графа през декември съществува още...?

# 354
allforone,dpv,  благодаря за предложенията ще тествам тези дни.
Вчера ходих в кваратлания Рефан, но доста от нещата ги нямаше. Направих голяма грешка, че подуших около 20 парфюма, то луда работа е мойто. Всеки път се заричам максимум три  Grinning
втори път не повтарям, така ми се загубиха миризмите, такава каша стана
Мина фон В. къде е магазина на Мария Луиза?Близо ли е до метростанция Лъвов мост?По път ми е към работа. Това, че имат по 25 мл иделано ме устройва, че ще мога да си пробвам повече миризми, а и голями разфасовки избягвам да взимам.
Нарцисото пролетен ли е? Много ме заитригувахте, още отпреди време много го хвалехте и явно е харесван в темата парфюм.
Флората не ми харесва на мен, помирисвала съм оригинала, но е много странна за моя вкус.
Много харесвам и 5 авеню, той пък си е точно пролетен-теменужки и люляк, но него ще си го взема в оригинал.
Вчера тествах аква ди джио в една нова парфюмерия при нас, М И М нещо си. Доста приятен, свежичък, но не е моят.

Narcico Rodriguez EDP е този, който хвалим от Рефан и е номер 020.

Според мен е подходящ за пролетта. Определено не е от най-леките парфюми.

Магазинът на Мария Луиза се пада от страната на DM-a, малко по-надолу от него посока Лъвов мост...Има голяма надпис и плакат на него. Всъщност е магазин за бельо и вътре има щанд на Рефан.

# 355

Да и на мен така знам.

# 356

В петък вечер ще чакаме да ни докладваш. Simple Smile

# 357
Lolita Lempichka не е ли теменужен момичета?

# 358
Lolita Lempichka не е ли теменужен момичета?

Рефанската версия на този парфюм е много хубава- номер 308.

Мисля че ще ти хареса този парфюм. Май има виолетки в него, но да не те подведа. Интересен и запомнящ се аромат, не е масова миризма и от тези, които се харесват на всеки.

Моя близка си го взима скоро на Рефан и е много доволно от трайността и близостта до оригинала.

Рафан го имаха преди години, после го спряха и го пуснаха наново, но този аромат май не са го развалили като някой други техни пуснати наново.

Аз съм го имала само веднъж преди години и помня, че беше много траен.

Сподели ни, ако го тестваш.  Simple Smile

# 359
Взех един Нарцисо днес от магазина на Мария Луиза. Още не съм се пръскала дори. Ще ви споделя отзиви като го тествам тези дни. Благодаря, че ме насочихте към този магазин. Той ми е толкова близо до работата, че вижда се ще го посещавам доста често.Взех си 30 мл, едно към едно.
Ох, Лолитата я забравих-помирисах някакви цветни и набързо избрах този. Реших, че искам да взема точно него, защото не можех да го подмина-от толкова време вече го хвалите и исках и аз да го пробвам.
Сега като написахте такива хубави отзиви за Лолатата ме е яд. Другата седмица и нея ще я тествам подозирам, че ще ми хареса. Аз също бях гледала, че е теменужено, а и нейните парфюми не са ли по принцип такива по-сладникави като цяло ?
Хубаво е, че е рядко срещан и не масов парфюм, аз точно такива харесвам.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 16:44 от Miss_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт