Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 890
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Има ги Чарлитата в Парфимо.бг, не са скъпи Simple Smile
Аз съм фен на белия, много е свеж за пролетта и лятото Peace

# 466
Има ги Чарлитата в Парфимо.бг, не са скъпи Simple Smile
Аз съм фен на белия, много е свеж за пролетта и лятото Peace

А как го усещаш като трайност?

# 467
allforone благодаря ти много   bouquet
виждам, че има мъх и роза, което много ми допада, може би е по-акватичен, не пише да е сладникъв, не виждам как такъв аромат, може да е сладникъв Simple Smile но щом пък ти така си го усетила
при първа възможност ще се разходя и ще тествам Simple Smile

Аз го усетих сладникъв...Интересно е, ако се зачетеш в мненията във Фрагрантика- колко са различни и на колко различни парфюма го оприличават...Определено не е ''лесен'' аромат и не е за всеки и е подчертано ретро.

Но ми направи впечатление, че от лекарката се носеше по един начин, а от капачката по друг...та стига и до момента на коя кожа как стои.

Тествай и сподели мнението си, ще ми бъде интересно.  Simple Smile

# 468
  • BG-DE
О-о-о любимото ми навремето Чарли, толкова спомени ми навява, преди много години изпръсках около 3-4 бутилки и го обожавах  Heart Eyes ако някой знае къде може да се пробва сега ще ми е много любопитно как ще го възприема днес, но в едно съм сигурна, ще звучи доста ретро (ако не е рефомулиран, разбира се). За съжаление никъде не съм го срещала нито в Елитис, нито в Лили или DM, където се предлагат неща на Ревлон  newsm78
P.S. Току-що го поръчах от Parfimo, като дойде ще докладвам, но се съмнявам да не са го променили  Sad

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 21:47 от SilenceShade

# 469
  • София
Преди години в Bonjour продаваха всички варианти на Чарли-тата, но нямам идея има ли ги тези магазини още изобщо...

Преди имаше такива магазина в центъра на София, помня един на Славейков и други..“Сега видях,че има в Младост и в Скай Сити Мол...

Иначе парфюмът е производство на Ревлон, а в Божурите имаше всичко на Ревлон.
Магазини Bonjour вече не съществуват. И на Славейков, и в Скай Сити на мястото на Bonjour вече отдавна има DM  Peace

# 470
Здравейте момичета,да попитам на Calvin Klein-Euphoria дамския и на Thery Mugler-Alien дали ги предлагат в Рефан,погледнах списъка в началото на темата,но не ги видях

# 471
  Предлагат ги.И ги има в списъка.

# 472
  • Варна
Взех от Рефан GUCCI RUSH мъжки 125 мл с добавени капки за трайност, трайност горе долу  2 часа разочарован съм ,ходих да питам евентуално за есенция   от 10 мл която я продават на сайта им ,казаха че не-продават есенция , в магазина които е в Елитис  . La Rive    Cash мъжки пак много малка трайност макс 2 часа с доста поливане. Имам мъжки мостри на Парфен по трайни са, но се разминават с оригинала доста ,От Парфен поръчвам на колежките казват че се разминават с оригиналите но им харесват.

# 473

А тези коментирани ли са вече?
Имитации ли са?

Имат Колекция Цветя - http://sangado.bg/715-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8 … D0%B5%D1%82%D1%8F , които не са имитации. Чудесно качесво, сега дават и подарък сърце Swarovski  с всеки парфюм.
Ох, най-сетне открих коментар за тези  Hug ! А има ли къде да се тестват? Ти кой/кои си пробвала? Впечатлаха ме именно Цветята - момина сълза,  люляк, зюмбюл. Нямат ли магазини, или само онлайн? Утре ще звънна на посочения телефон, да  попитам, видях че пращат мостри Thinking ,   ще питам, де.
Поправям се  Blush  - видях че можеш да си поръчаш комплект от 10 мостри по 3мл. по избор.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 21:26 от enze - mojito

# 474
  • Бургас
Allforone, ето линк към Чарлитата, от които се интересуваш: http://www.enzo.bg/damski-parfyumi/?f=1-1-1-3620-203.  Из сайтовете съм ги засичала. Има доставка обаче. Тук е 6 лв., на други места може и по-малко. Заслужава си ако си харесаш няколко неща или да пуснеш с някой друг.  Peace

# 475
Все си мисля, че трябва да го има в Елитис- Халите, но не съм стигнала още да проверя.
Има го в Елитис в Халите. Но стои при тези, които са към касата, като отиваш. И бяха много евтини по спомени, може и да са много стари

# 476
Виждам, че говорите за стари парфюми, та да питам - този -

някой виждал ли го е по магазините, в Елитис, примерно? Купих си последната бройка от един сайт, разкошен парфюм от старата школа, бих си купила още поне едно шишенце 100мл.(то лакомия  Mr. Green ), стига да намеря.
П.П. Явно трябва да съм много доволна, че си го намерих, при това в оригинална опаковка, на смешна цена Grinning . Гледам, че вече се предлага като антика, едва ли не, из разни сайтове(eBay и не само), а цената е друга Flutter ...

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 01:22 от enze - mojito

# 477
Allforone, ето линк към Чарлитата, от които се интересуваш: http://www.enzo.bg/damski-parfyumi/?f=1-1-1-3620-203.  Из сайтовете съм ги засичала. Има доставка обаче. Тук е 6 лв., на други места може и по-малко. Заслужава си ако си харесаш няколко неща или да пуснеш с някой друг.  Peace

Ох, как ми напомни за тия Чарлита сега, обожавах белия преди години.
Миналата година, за да докарам безплатна доставка към друг парфюм си поръчах един за мен.
Обаче се оказа, че нямат бял, препоръчаха ми червения. Ами...не е моя, като сравнявам с белия....Ще чакам отзиви за него, дали си е същия и дали е толкова траен като преди  Peace

# 478
И аз съм фен на белия Чарли Simple Smile
Поръчах го от Парфимо, мисля че си е същия и трайността е добра, много е свеж Peace

# 479
  • Deutschland
Някой пробвал ли е имитация на Анаис Анаис? Любопитно ми е, четох че съдържа бели цветя и е подходящ за пролетта

Общи условия

Активация на акаунт