Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 883
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Allforone, ето линк към Чарлитата, от които се интересуваш: http://www.enzo.bg/damski-parfyumi/?f=1-1-1-3620-203.  Из сайтовете съм ги засичала. Има доставка обаче. Тук е 6 лв., на други места може и по-малко. Заслужава си ако си харесаш няколко неща или да пуснеш с някой друг.  Peace

KDS, благодаря ти за споделената информация!   bouquet

# 481
Все си мисля, че трябва да го има в Елитис- Халите, но не съм стигнала още да проверя.
Има го в Елитис в Халите. Но стои при тези, които са към касата, като отиваш. И бяха много евтини по спомени, може и да са много стари

Благодаря ти!   bouquet

Подозирах, че съм го мяркала и то точно там по-близо до касите, а не при другите парфюми.

# 482
Някой пробвал ли е имитация на Анаис Анаис? Любопитно ми е, четох че съдържа бели цветя и е подходящ за пролетта

Да, цветен е и е интересен. Аз, която не харесвам много леки аромати, той ми беше любопитен.

Рефан го предлагат. Не е от най-имитираните парфюми попринцип. Според мен е подходящ за пролетта.

# 483
Влизам да споделя информация за имитацията на Mont Blanc Legend на Кот Д'Азур. Ароматът е едно към едно, но трайността му е преко сили 2 часа. Хубавото е, че шишето е 100 мл. и се пръскам 3 пъти на ден поне  Grinning

# 484
  • София
Ако откриеш още някоя фрезия ще се радвам да споделиш. Поне на мен фрезиите никога не са ми в повече  Grinning.
Преди Коледа си купих от Лили Sea & Sun in Cadaques Salvador Dali - 50 мл -  намален на 20 лв. Страхотна фрезия, много свеж и траен плодово-цветен летен парфюм, уникален е. Миналата седмица го гледах намален там. Повече инфо тук - http://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Sea-Sun-in-Cadaques-2180.html
Бях похвалила рефанския Deep Red на Hugo Boss. Преди няколко дни тествах този на Роксан. Ами разликата е огромна. Все едно са 2 различни парфюма, нищо общо. Рефанския много ми харесва и има развитие, а роксанския - буквално не мога да го понасям.  newsm78
Рефанските парфюмчета ги бях взела с капки 1:1, но сега съжалявам, че не сложих повече капки. Слабички ми идват така.  Оригиналната Flora на Gucci не ме впечатлява много, но рефанската му версия изненадващо ми хареса.
dpv, Anais Anais Cacharel ми е в листа за тест. Ето това описание ме заинтригува и затова го сложих в този лист:  "с меко и фино ухание, създадено за нежни и деликатни жени. лилия, иланг-иланг - портокал - цитрусови нотки. Освежаващ цветен аромат вдъхновен от лилията – символ на чистота и невинност, но и на чувственост. Нежен, свеж, изтънчен и романтичен парфюм. Смес от над 300 вида ароматни нотки. Букет от нежни бели цветя, с топли дървесни нотки и сърдечни нотки на жасмин. "

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 14:30 от Vesika

# 485
Здравейте! Да сподeля нещо за българските парфюми Sangado - Чисто злато  е двойник на Paco Rabanne 1 million, ако някой се интересува. Поръчахме си комплект от 10 тестера по избор, мъжът ми веднага го позна Grinning , проверих пирамидите им - еднакви почти 100%. На мене ми допаднаха най-много Люляк, Жасмин и Момина сълза.

# 486
  • Deutschland
Мерси, момичетa. Ще се пробвa Aнaис Aнaис. A тези Сaнгaдо хм...в сaйтa им не видях кой техен пaрфюм нa кой е имитaция.

# 487
Сангадо не са имитации, техни са си, просто Чисто злато е същият като 1 милион на Пако Рабан. А, да, да споделя, че Жасмин ми наподобява доста Thierry Mugler Alien, той е жасминов, всъщност, логично е Grinning . Не казвам голяма прилика, просто осезаема. Но аз не търся прилики, исках цветни парфюми, за да запълня бройката в комплекта, поръчах и няколко мъжки, и мъжът ми е човек Sunglasses .

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 16:59 от enze - mojito

# 488
Момичета може ли и аз да се присъединя към вас ,като любител на парфюмите Heart Eyes
Следя ви отдавна и се обзаведох в имитация на кристала на Версаче на Сансиро и Армани Си от капсулованите Рефански,както и един два на Заг,но са се отлепили номерата и нямам идея кои са  Embarassed
От всички съм най-доволна от Рефанската имитация на Армани,не познавам оригинала,но това което имам ме устройва идеално от към аромат и трайност най-вече  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 23:19 от betsaibe

# 489
Здравейте момичета,днес си налях 326 -D&G-Dolce,ще го пробвам утре и ще споделя мнение.Не съм ползвала оригинала,но приятелка каза,че е точно като него.

# 490
  • Пловдив
Здравейте момичета,днес си налях 326 -D&G-Dolce,ще го пробвам утре и ще споделя мнение.Не съм ползвала оригинала,но приятелка каза,че е точно като него.
И аз съм си купувала тази рефанска версия - разлика с оригинала е огромна според мен - все едно са два различни парфюма. На мен не беше траен, но в интерес на истината рефанския повече ми допада като аромат  Simple Smile

# 491
И аз съм си купувала тази рефанска версия - разлика с оригинала е огромна според мен - все едно са два различни парфюма. На мен не беше траен, но в интерес на истината рефанския повече ми допада като аромат  Simple Smile
Аз отидох с идеята за 153-CK-Euphoria,но като го помирисах и се отказах,ползвам оригиналния,а рефанския беше меко казано-нищо общо Simple Smile Преди съм наливала 170-Armani-Code и по мое мнение на 90% се доближава до оригинала и е траен.

# 492
Днес съм с червеното Чарли и понеже при нас вали сняг, направо се оказа идеален  Laughing
Защо не ми напомнихте по- рано за него  Wink

# 493
Да се оплача Cry. Бях си купила имитация на Флора Гучи от Лористо. Даже я похвалих тук, но след една седмица парфюма просто изветря. Нищо общо с първите дни. На нищо не миришеше, точно като гола вода. Седеше на тъмно в антрето, всички парфюми там ги държа, но такова чудо за първи път ми се случва. Повече от Лористо нищо не купувам.
П.П. Знаех си аз, че трябваше да отида до Баргело, но беше неделя и по спомен май не работиха тогава.

# 494
  • Бургас
+ 1 ....Имам оригинален Долче и не ми харесва особено, да не говорим, че въобще не е траен.....както и имитацията му Simple Smile За мен също рефанската версия се различава доста от оригинала, но никак, ама никак не е лоша за пролетта и лятото. Прилича ми по-скоро на смес от Долче и този http://www.fragrantica.com/perfume/David-Victoria-Beckham/Intima … Beckham-1948.html на семейство Бекъм Simple Smile При всички случаи си заслужава, особено на фона на цената на оригинала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт