Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 881
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • BG-DE
Момичета, много ви моля помогнете  Praynig дъщеричката на една приятелка скоро има рожден ден и искам да и подаря добра имитация на Омния Кристалин, питах в Рефан но те го нямат. Нямам никаква идея къде да търся но и съм сигурна, че този толкова популярен аромат не може да няма реплики, а от друга страна аз никога не съм ползвала оригинала и дори да намеря някакви няма да мога да преценя дали са сполучливи  Cry Моля ви да ме насочите  Praynig

# 496
Баргело имат имитация на Омнията,но не знам колко е сполучлива  Rolling Eyes
http://www.bargello.ws/product.php?pid=131

# 497
Момичета, много ви моля помогнете  Praynig дъщеричката на една приятелка скоро има рожден ден и искам да и подаря добра имитация на Омния Кристалин, питах в Рефан но те го нямат. Нямам никаква идея къде да търся но и съм сигурна, че този толкова популярен аромат не може да няма реплики, а от друга страна аз никога не съм ползвала оригинала и дори да намеря някакви няма да мога да преценя дали са сполучливи  Cry Моля ви да ме насочите  Praynig

Има реплика, но ми изскочи от ума сега, има ги сериите в Кауфланд, дори пише нещо като кристалин на кутията  Embarassed Embarassed Embarassed

Ето бе  Heart Eyes
https://www.google.bg/search?q=omnia&source=lnms&tbm=isc … 525B0%3B340%3B550

# 498
Аз съм впечатлена от BARCELO - тип Refan, само че с много по-дълготраен аромат.
В началото мислех, че качеството е временно като при другите нови неща, но вече втора година аромата е дълготраен само с едно пръскане:) Дано съм била полезна

# 499
raja_nikol  тези на Галерия трайни ли са,че ме заинтригува с тях,не знаех че и те са имитации

# 500
  • BG-DE
 raja_nikol, много ти благодаря   bouquet

# 501
raja_nikol  тези на Галерия трайни ли са,че ме заинтригува с тях,не знаех че и те са имитации

Трайни са, да, никак не са лоши  Peace

# 502
Благодаря   bouquet като минавам покрай тях ,ако се сетя ще погледна нещо да си взема
Понеже се зачетох в стари теми,видях че от Муудчетата има много доволни,може ли някое момиче от Стара Загора да ми каже къде ги има,виждала съм ги но не се сещам къде  Crazy
До колкото разбрах от старите теми  Адикта на Диор при тях е най-сполучлив и ми се иска да ги пробвам

# 503
  • Стара Загора
Благодаря   bouquet като минавам покрай тях ,ако се сетя ще погледна нещо да си взема
Понеже се зачетох в стари теми,видях че от Муудчетата има много доволни,може ли някое момиче от Стара Загора да ми каже къде ги има,виждала съм ги но не се сещам къде  Crazy
До колкото разбрах от старите теми  Адикта на Диор при тях е най-сполучлив и ми се иска да ги пробвам

Виж в Ивисите, на щандовете на ГР - в Галерия, в Парк Мол не знам още дали го има. Peace
Сигурно има и по други магазини, но за тези се сещам. Peace

# 504
Благодаря   bouquet

# 505
На мен пък тия Мууд-чета никак не ми допаднаха  Confused
И аз се бях зарибила от тук, взех си няколко, ами не, все спиртни и компотени ми се оказаха.
Сигурно не съм уцелила правилните   Peace

# 506
Какво разбираш под компотени  Rolling Eyes
Аз ще пробвам с едно,ако не ми хареса ще търся някаква свястна имитация на Адикта,че ми е голям мерак за него  Laughing
Щях  да питам -намерих си на едно място от капсулованите на Рефан на смешни цени,чудя се какво още да си взема.Тяхно имам само Армани Си и съм много доволна от трайността.
Какво ще ми препоръчате -падам си по свежи и леко сладникави миризми  Heart Eyes

# 507
Никога не бих ползвали парфюм на Галерия.

# 508
Какво разбираш под компотени  Rolling Eyes
Аз ще пробвам с едно,ако не ми хареса ще търся някаква свястна имитация на Адикта,че ми е голям мерак за него  Laughing
Щях  да питам -намерих си на едно място от капсулованите на Рефан на смешни цени,чудя се какво още да си взема.Тяхно имам само Армани Си и съм много доволна от трайността.
Какво ще ми препоръчате -падам си по свежи и леко сладникави миризми  Heart Eyes

Ами... безлични някак  са ми  Rolling Eyes
Адикта не съм го мирисала, признавам, но той въобще не е  свеж според мен  newsm78

# 509
Адикт е тежка артилерия, за свеж хич не минава, приятелка ми похвали рефанския, а тя определено има добър вкус за парфюми, аз не ползвам наливни и не мога да дам мнение.

Общи условия

Активация на акаунт