Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 854
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
sympathy, имитацията прилича на едт имала съм го два пъти но отдавна.За мен е докаран, може би кожата се усеща една идея по-леко в имитацията. Но не виждам смисъл да си купя оригинала в случая Simple SmileТози ми носи същото усещане. Едп също го имах, хубав аромат но ми беше неносим.

Даже се замислям дали да не отида да взема още един че останаха два само  newsm78 Grinning

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 15:18 от raz_nejena

# 541
Да не ги спират? Аз също си взех Кели, но още не съм го отворила, сега май е по-добре да се запася  newsm78 .

# 542
Да не ги спират? Аз също си взех Кели, но още не съм го отворила, сега май е по-добре да се запася  newsm78 .
Не мога да бъда сигурна ,но думите на магазинерката бяха до изчерпване на количествата. Вчера обаче рових в сайта им и там не го видях в списъка. Като отидох видях че имат нови напечатани списъци там не го видях. newsm78Затова реших че няма да зареждат повече не съм разпитвала. То е обяснимо де сигурно не са от много купуваните. Аз ще помисля дали да взема още един. Офъщяла съм се преди около 3 часа а се носи около мен мощно, много ми е траен освен всичко друго. Simple Smile

# 543
  • София
raz_nejena  Hug И на мен ми направи впечатление, че е много траен въпреки че още не съм си го слагала по-мощно Simple Smile Но на китката миришеше поне 4 часа, което за имитация е много добре  Flutter

# 544
Ужасно разочарована съм от рефанската версия на Уомънити. Confused Не бях фен на този парфюм, но онзи ден едно младо момиче така прекрасно ухаеше пред мен на опашката, че не се стърпях и питах с какво е. Останах много учудена, че е с уомънити. Тя си каза, че е оригинал, ама аз имам спомен, че бях чела тук, че  рефанската версия е много добра и да спестя някой лев. Mr. Green
Никак не е траен при мен, явява се и онази специфична рефанска нотка и поне според мен не е точно 1:1 с оригинала.

# 545
Момичета , сега ви намирам , но нямам време да изчета всички теми, затова задавам си въпроса и започвам да се ровя назад. Някой има ли мнение за GOLD TOUCH ??? Благодаря ви предварително и се извинявам ако вече е обсъждано  bouquet  bouquet

# 546
Този беше на Макс Мара, нали? Имах го на мостра от парфен и ми хареса страшно много. Даже си запазих мини мостричката и сигурно ще си го взема по-натам. Можеше да е малко по-траен, но все пак не мога да кажа, че е от най-нетрайните. Не познавам оригинала, но мостричката, която имах беше страхотна. Heart Eyes

# 547
Питам за ето тези, имат имитация на мн парфюми, днес ми донесоха един за да ги промотира един познат , но ми се искаше да ви питам дали знаете нещо за тях и дали сте доволни.

# 548
  • Deutschland
Знае ли се вече кои ще са новите Рефански имитации?

# 549
Питам за ето тези, имат имитация на мн парфюми, днес ми донесоха един за да ги промотира един познат , но ми се искаше да ви питам дали знаете нещо за тях и дали сте доволни.
Тествала съм Лайт блу - безумно траен. И като аромат ми се видяха окей. Бг производство Mr. Green

# 550
Утре като го тествам, ще ви кажа и аз за трайността

# 551
Знае ли се вече кои ще са новите Рефански имитации?

Засега няма нови. Проверих.  Simple Smile

# 552
  • В полите на Витоша :)
Момичета , сега ви намирам , но нямам време да изчета всички теми, затова задавам си въпроса и започвам да се ровя назад. Някой има ли мнение за GOLD TOUCH ??? Благодаря ви предварително и се извинявам ако вече е обсъждано  bouquet  bouquet

Аз 2 пъти писах тук за тези имитации, виж малко по-назад. Доволна съм много от версията им на Армани - Си. Имам и La vie est belle на Lancome. И двата са много трайни, но не мога да кажа доколко са близки с оригиналите.

# 553
Този беше на Макс Мара, нали? Имах го на мостра от парфен и ми хареса страшно много. Даже си запазих мини мостричката и сигурно ще си го взема по-натам. Можеше да е малко по-траен, но все пак не мога да кажа, че е от най-нетрайните. Не познавам оригинала, но мостричката, която имах беше страхотна. Heart Eyes
Момичета бях влюбена в този парфюм. От всички имитации които пробвах нито една не излезе сполучлива  Sad Нямат нищо общо с оригинала за съжаление. Ако някой все пак намери такава сполучлива имитация ще съм благодарна ако пише откъде? Simple Smile

# 554
Да се отчета за парфюмите-наистина са мн трайни, за доближаване с оригинала не мога да кажа, защото този които са ми дали, не съм ползвала оригинала му, но миризмата мн ми хареса и ще си го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт