Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли добри имитации на парфюмите One Million, Code и Acqua di Giо?
Коя е най-добрата имитация на Black Orchid?
Как мога да получа мострите на парфюмите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли добри имитации на парфюмите One Million, Code и Acqua di Giо?
-
Коя е най-добрата имитация на Black Orchid?
-
Как мога да получа мострите на парфюмите?
-
Какви са впечатленията от версията на Refan на Climat-Lancome?
-
Какви са впечатленията от парфюмите на ZAG Zodiac, включително имитациите?
разлика в аромата от преди години има, разбира се, но е много близък. На моменти ми се струва, че ми напомня за Шанел 5 но после се променя и става по-цветен. За съжаление ми идва доста ретро и честно казано ми е неудобно да го нося навън но за домашен парфюм става
Наскоро едно момиче в магазин на Рефан ми каза, че в тях, в тези от 65 мл капките са 1:1, а в 125 мл - в двойно количество спрямо милилитрите. Аз така или иначе нямам голям избор, тъй като във Варна не знам да има наливни. Оказа се, че и Заг Зодиак нямат магазин тук, а исках да си взема Градината на Хермес. В крайна сметка май ще си го поръчам, 6 лв била доставката. Онзи ден го изпробвах в оригинал, а от вас знам, че е много близка и добра версията им. Изобщо, тук ги няма много от имитационните фирми, не мога да разбера защо така.