Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 698
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
deliberation за съжаление не познавам оригинала  Rolling Eyes

# 586
  • BG-DE
Днес минах през Елитис и за пореден път от испанските имитации, които са по 125 мл за 14лв., нямаше Жадор Sad имам спомен, че го бях пробвала преди време и ми допадна, а от тогава колкото пъти мина все го няма, някой знае ли дали ги предлагат и другаде? 

# 587
Днес минах през Елитис и за пореден път от испанските имитации, които са по 125 мл за 14лв., нямаше Жадор Sad имам спомен, че го бях пробвала преди време и ми допадна, а от тогава колкото пъти мина все го няма, някой знае ли дали ги предлагат и другаде? 
Предлагат го само от фирмата вносител, но цената там е 19 лева.

# 588
deliberation за съжаление не познавам оригинала  Rolling Eyes

Все пак ти благодаря за включването   bouquet

С риск да стана досадна - не мога да се нарадвам на Hermes - Un Jardin Sur Le Toit на Заг Зодиак! С всяко пръскане ми харесва все повече и се усеща интензивно 6-7 часа  Heart Eyes

# 589
  • Варна
deliberation, от кой сайт си поръча парфюм на Зак Зодиак, че от миналата година вече нямат магазин във Варна?

# 590
liz, писах им във фейсбук и там се разбрахме. Имат и сайт, но там май са по-скъпи нещата. Значи все пак правилно съм запомнила, че преди са имали магазин тук...

# 591
  • Варна
Да, имаха едно малко магазинче зад Окръжна болница, но миналия юни затвориха, защото не вървяло  Laughing
Благодаря за инфото, ще ги потърся!

# 592
Копирам Ви от страницата във Фейсбук на Заг Зодиак, имат вече магазин и в Люлин...

Можете да намерите парфюмите "ZAG ZODIAK" и на още един адрес в София -
ж.к. Люлин 3 - Кооперативен пазар,
ул. " Георги Дражев " № 6,
Търговски комплекс " Сан Марино ",
павилиони № 39-40.
Работно време
Понеделник 8.30 - 13.30
Вторник - Събота 8.30 - 17.30
Неделя 8.30 - 16.30
Заповядайте!

# 593

Проверявай в кварталните козметични магазини.  Преди се предлагаха в един магазин на Кр. село, но го затвориха. Чувала съм от познати, че са ги виждали не само в Елитис.

# 594
Здравейте, мили дами,
Отдавна не съм писала, но сега се обръщам с една питанка към вас: намира ли се на някоя марка имитационна парфюмерия сполучливо копие на Extravagance на Givenchy? Благодаря ви предварително!

# 595
  • Бургас
Здравейте, мили дами,
Отдавна не съм писала, но сега се обръщам с една питанка към вас: намира ли се на някоя марка имитационна парфюмерия сполучливо копие на Extravagance на Givenchy? Благодаря ви предварително!
Аз мисля, че не съм го срещала.. Нека и другите да се включат Simple Smile

# 596
  • Бургас
През последните месеци тествах някои неща на Заг Зодиак в магазина, а други си купих и мога да дам отзиви. Повечето определено не ми харесват. Имат някаква обща нотка, която ме дразни и логично сега като се затопля, започва да дразни още повече. Продължавам да си мисля, че някои от парфюмите в магазина са започнали да се развалят. Иначе всичко, което съм купила е доста трайно, дори и аромати, които по принцип са по-свежи и нетрайни. На първо място и аз ще поставя Hermes - Un Jardin Sur Le Toit. Мирише приятно, става за топло време и е траен. Не съм съгласна обаче, че е чак толкова близо до оригинала и се развива, както беше писано по-напред. При мен ароматът въобще не се развива, а е уловил направо базата на оригинала. Всичко останало липсва Simple Smile Въпреки това е достатъчно добър като се има впредвид цената и фактът, че друга имитационна марка не го предлага.
Другите, които ми харесаха и не ми дразнят носа са: Черешките на Ескада, Ескада Магнетизъм и Гучи Флора, въпреки че последния почти не нося по принцип. Гучи Ръш също става. От малко по-новите предложения: Ботега Венета - не е лош, но не познавам оригинала; Narciso for her -- не е достатъчно близък, Alien Extraordinary - средна работа, Аква Алегорията на Герлен отначало започва чудесно и след три-четири минути вече не мога да понасям миризмата, става онази типична за Заг. Същото се отнася за зеленото Клое. Най-новите предложения не съм пробвала, защото в Бургас ги няма и няма да ги заредят  Close . И накрая най-ужасни при тестване ми се видяха: Донна на Трусарди - отвратителна имитация или беше развален, не знам; същото мога да кажа за See by Chloe, Гучи Гилти и червеното Фенди /не помня точно името на оригинала/.  Grinning

# 597
Аз на Заг Зодиак ги купувам от магазина им във В.Търново, и ми харесват и като аромат и като трайност, понеже и на повечето не познавам оригинала де Laughing
Но половината поне ги нямат, та дайте магазин он лайн, от където поръчвате моля Simple Smile

# 598
  • София
Днес съм много хепи, най-накрая се добрах до магазина с наливен Рефан и си взех 037 - уникалеееен е! Heart Eyes Само че казах на жената, че искам двойна доза капки, а тя ми сложи двойна доза концентрат. Сега се чудя, дали това трябваше за трайност или не  Thinking

# 599
Може ли да ми препоръчате някой имитиращ парфюм с аромат на фрезия.

Общи условия

Активация на акаунт