Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 691
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • BG-DE
Днес съм много хепи, най-накрая се добрах до магазина с наливен Рефан и си взех 037 - уникалеееен е! Heart Eyes Само че казах на жената, че искам двойна доза капки, а тя ми сложи двойна доза концентрат. Сега се чудя, дали това трябваше за трайност или не  Thinking

Какво е концентрат, за първи път чувам  Embarassed не са ли капките за усилване на концентрацията и трайността  newsm78

# 601
  • София
Днес съм много хепи, най-накрая се добрах до магазина с наливен Рефан и си взех 037 - уникалеееен е! Heart Eyes Само че казах на жената, че искам двойна доза капки, а тя ми сложи двойна доза концентрат. Сега се чудя, дали това трябваше за трайност или не  Thinking

Какво е концентрат, за първи път чувам  Embarassed не са ли капките за усилване на концентрацията и трайността  newsm78
Ами нали това, което първо слагат във флакона, са капки отмерени с капкомер от бутилчица с концентрат. И после вече в същия флакон слагат нещо с впръскване да го запълнят newsm78

# 602
  • BG-DE
Да-да, ясно,  на това аз му викам капки  Simple Smile

P.S. След като не намерих Жадор от испанските имитации си взех тяхната Нина на Нина Ричи. Като аромат е докаран много, много добре но за съжаление като трайност не, но за сметка на това количеството е доста (125мл) и човек може честичко да се пръска  Grinning

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 15:34 от SilenceShade

# 603
  • Deutschland
Може ли да ми препоръчате някой имитиращ парфюм с аромат на фрезия.

Виж във фрагрантика. Има търсачка, в която можеш да търсиш и по съставки. Аз така си намирам ванилени, жалко е че не стават за лятото Sad никога не съм имала парфюм с фрезия и не знам как мирише фрезията newsm78

# 604
  • София
Може ли да ми препоръчате някой имитиращ парфюм с аромат на фрезия.

Виж във фрагрантика. Има търсачка, в която можеш да търсиш и по съставки. Аз така си намирам ванилени, жалко е че не стават за лятото Sad никога не съм имала парфюм с фрезия и не знам как мирише фрезията newsm78
http://www.fragrantica.com/notes/Freesia-94.html

# 605
Здравейте,
Скоро си спомних за Джодекс, добри парфюми имаха, но както магазина им в София е затворен, така и сайта нещо не работи. Имате ли някаква информация, в цялата страна ли затвориха?

# 606
Здравейте,
Скоро си спомних за Джодекс, добри парфюми имаха, но както магазина им в София е затворен, така и сайта нещо не работи. Имате ли някаква информация, в цялата страна ли затвориха?

Джодекс нямат ли вече магазин в Парадайс?

# 607

Ами нали това, което първо слагат във флакона, са капки отмерени с капкомер от бутилчица с концентрат. И после вече в същия флакон слагат нещо с впръскване да го запълнят newsm78

Принципно сипват парфюмна вода и и дослагват капки за трайност и концентрираност...Не знам тази продавачка какво е има предвид. Не ми се вярва да ти е сложила толкова много капки.

# 608
  • София

Принципно сипват парфюмна вода и и дослагват капки за трайност и концентрираност...Не знам тази продавачка какво е има предвид. Не ми се вярва да ти е сложила толкова много капки.
Друг път като отида ще поразпитам какво точно слагат и как, че нещо малко съм в недоумение  Laughing

# 609
Парфюмите са смес от вода, спирт и парфюмна композиция. Когато съдържанието на композиция е по-високо продуктът е по-траен и се нарича `Парфюм`, а когато е по-ниско не е траен и се нарича `Тоалетна вода`. Както писах преди по света почти няма такова понятие като капки, защото на концентрата му е необходимо време да отлежи с водата и спирта, а не да се добавят в магазините. Българските производители според мен, както винаги са си измислили допълнителен начин да си припечелват и от тези капки. Пускат основното количество в банките с много ниска концентрация и после си плащаш и за капки, които от своя страна силно ме съмнява дали също не са разредени. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 610
Българските производители според мен, както винаги са си измислили допълнителен начин да си припечелват и от тези капки. Пускат основното количество в банките с много ниска концентрация и после си плащаш и за капки, които от своя страна силно ме съмнява дали също не са разредени. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Със сигурност има някаква шашма.
Когато са ме спирали продавачки на Рефан за промоция на нов парфюм,листчето,което са ми давали,ухае с дни.На китката също са ми пръскали,трайност като оригинал.
Зарибявам се и след няколко дена отивам да го купя.Мярка се блед аромат и изчезва до половин час.Да не говорим колко бързо водата в шишенцето променя мириса си и придобива типичната рефанска нотка,която уеднаквява  парфюмите в съответната група.

# 611
И аз имам някакви съмнения, че това с капките е ала бала Laughing
Купувала съм нарочно без капки и се оказа, че е по-траен от този с капките Rolling Eyes
Как става тоя номер не знам, но ми мирише на търговски трик Mr. Green

# 612
  • София
Тези тъй наречени "капки" в магазина, където ходя, слагат от едно малко шишенце с капачка-капкомер /наричат го концентрат/. Една капка струва 5 стотинки. Та се чудя, да си нафраскам ли половин флакон от 30 мл с този "концентрат", пък да ми досипят до горе с онова другото дето го слагат  Laughing Да видим, какво ще излезе.
Понеже страшно ми харесва 037 на Рефан, което е имитация на http://www.fragrantica.com/perfume/Escentric-Molecules/Escentric-02-3607.html, искам да ми е траен и да го усещам повечко време. Уникален парфюм за лятото е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
ще стане нещо мазно и гадно върху кожата ти, което бързо ще замирише на гранясало в бутилката  Grinning
спиртът е и консервант все пак  Wink

# 614
  • София
ще стане нещо мазно и гадно върху кожата ти, което бързо ще замирише на гранясало в бутилката  Grinning
спиртът е и консервант все пак  Wink
Еххх ...мъка, мъкааа  ooooh! Сигурно някой ден ще полудея и ще си купя оригинални Молекули и с това ще приключи драмата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт