Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 342
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Пловдив
belinda, не е 65 лв, детската е 40 лв/ден, а за възрастни е 58! Което не е евтино никак даже, просто да кажа как е реално! Simple Smile
Което за моето семейство означава, че съм 140лв назад още с влизането си. Два детски и един за мен. Недай си боже да пием чай, да не говорим да ядем, или невероятния лукс да спим.

# 1 036
  • София
Може, Елени, не знам, аз въобще не съм в час със ските Simple Smile Някой ден, ех, някой ден...Засега успявам само да се спусна крещейки и помитайки невинни дечица по пътя си Joy Допускам, че в Добринище са залепили моя снимка на входа на пистата с надпис "да не се допуска".

# 1 037
  • ту тук, ту там
Да, момичета, скъпо е много! За манджа и кафета пък не ми се коментира! Аз съм тук, но ски не карам! Не ме влече де, иначе щях, но пък по служебна линия е друго! Wink
Просто исках да кажа, че хората си поукрасяват нещата доста и така тръгват разни градски легенди!

# 1 038
Това със ските е направо...минимум 3хил. ти трябват за седмица почивка. Е не знам семейство със средни доходи как ще си го позволи. (средни за страната,  не за София).

# 1 039
Много съм доволна, че мразя ските.  Laughing Добро утро!
Мразя и всичко свързано с риболов, ходене по язовири, реки, езера.
Само собственият басейн и гръцкото море обичам.  Laughing
Бе, зодия Риби, родени при минус 20 градуса и невиждани преспи сняг.

Черни чорапи носим у дома всички- и аз, и мъжа ми, и децата.

# 1 040
  • ту тук, ту там
И аз съм Риби и не обичам сняг и студ! Ама ей на къде ме довя вятърът! Simple Smile

# 1 041
Скъпи са ските да, сега само обувките за ски на мен и на мъжа ми са около 600-700 лв. Отделно борд, ски, апарати, каски... С другото се екипирахме за прилични пари. Но ски явно се карат извън България, гледам по всичките ни познати - заминаха за Алпите. Не може почивката с пътя до Алпите да ти е равна на тази в Банско, що за безумие?! Нерде Алпи, нерде Банско  Tired

# 1 042
Това със ските е направо...минимум 3хил. ти трябват за седмица почивка. Е не знам семейство със средни доходи как ще си го позволи. (средни за страната,  не за София).

И с далеч по-малко от 3 хиляди става. Мои приятели заведоха децата си на ски за седмица в Пампорово. Оказва се, че може да се отседне във ведомствени почивни станции ( в случая тази на телевизията). Цените ми бяха описани като "смайващо ниски". Цялата ваканция е била около 1500 лв за 4 души.

# 1 043
Вас застигало ли ви е проклятието на "черния чорап"?
Извинявам се за профанския въпрос, но какво е това проклятие на "черния чорап"?

# 1 044
  • Пловдив
Това със ските е направо...минимум 3хил. ти трябват за седмица почивка. Е не знам семейство със средни доходи как ще си го позволи. (средни за страната,  не за София).
Аз мога да обясня как ние си го позволяваме Simple Smile Спим в Габрово у майка ми, естествено безплатно. Караме на Узана, за гориво малко над 10лв за отиване и връщане. Влека за възрастен е 10 лв на ден, за дете 5. Наема на ски пак по толкова, но ние не наемаме. Купувам ски екипировка втора ръка - ски, обувки, щеки. Като купя на големия после преминават и през братята му. Облеклото също. Избягваме да ядем горе в ресторанта, не че не се случва, но не е всеки път. Носим си сандвичи. Чая на нашето си място е 50ст., та чай децата пият по колкото искат. Общо взето се вместваме в 35лв на ден.

Нови ски обувки за мен - 400лв. Ски за мен с автомати 350-400лв. Щеки 50лв. Панталон - 150 минимум, ама загледах един по 300. Също и за яке по толкова. Добри ръкавици среден клас 60лв нагоре, трябват ми едни тънки за топло време и едни дебели. Да продължавам ли? Joy Joy Joy Joy Каска, очила и т.н. Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Тези неща ги харесвам и са ми в списъка "при първа възможност някой ден" Simple SmileSimple Smile

# 1 045
♥Mam4e♥ , щом не знаеш досега, не ти трябва да знаеш Wink

Много ме влекат мен летните атракциони, но за съжаление освен на водно колело, не съм се качвала на друго. Бананът много ми харесва каква е атмосферата отстрани и как накрая почти винаги ги обръщат, парашутите също, круизчетата. А, как пропуснах, по-лани се качих на корабчето на Здравко в Приморско и пак през целия път не спря да дудне колко е зле с парите и за разни момичета по Скайп. Няма оправия при него.

# 1 046
  • sofia
Ските винаги са били скъпо удоволствие. Помня навремето какви луди пари струваха нови обувки и ски - виждам, че сега е същото.
На ски не съм се качвала от 15 години, а преди много ходех.

# 1 047
  • София
Това със ските е направо...минимум 3хил. ти трябват за седмица почивка. Е не знам семейство със средни доходи как ще си го позволи. (средни за страната,  не за София).
Поинтересувах се за средния месечен доход за страната. Оказа се, че за декември 2014 е бил 700 лв. Значи и средният не върши работа при цитираните 3+ бона. А трябва да съм луда да дам толкова пари за сняг и студ. Нашето семейство е топлолюбиво - дайте ни слънце, море, плаж, басейни, коктейли...  Grinning

# 1 048
  • Пловдив
Тонкa*  много изпускаш Simple Smile Много Simple Smile Аз не ви разбирам как се чувствате добре да се опънете на жегата на плажа Simple Smile))))))

# 1 049
Не мога с тоя човек, казвам ви ПАК си купил женски гащи!  Joy Спах аз с детето, той ходил на шопинг, иде ми ухилен, като тиква, вика взех си два чифта страшни бански, не са ми дълги в крачолите и са супер яки цветове -единия син, другия червен, вади и гледам много хубави дамаски шорти за бягане Адидас....лилави и оранжеви! Казвам това са женски гащи, бе! Той абсурд имат си бандаж и са много големи коя ще е тая бегачка с толчав дирник... Мерил си ги, идеални му били. Тука праодвачите често виждат гейове и даже не са му обърнали внимание, че са дамски за нормално го имат явно:))
В интерес на истината му стоят чудесно и може би, ако не бях прочела етикета, за лилавите и аз щях да се объркам. Влече си го човека, какво да го правя. Посмяхме се, ще си ги носи, пени се не пени, нали:)
Далтонист, скаран с модата такъв е моят, ама как ме кара да се смея!
Одри, няма, да ме номинирате вече, кака ви се пенсионира, ще имам ограничение до 33:)
Аз искам да предам коронат, никъде не се носи по две години, има си протокол Simple Smile
Ние от темата ще излъчим три участнички- Жади, Мишето и теб, всякак тука ще остане короната:)
Апропо, Божана къде е да не хукнада ражда? На всеки час да се отчита:)

Общи условия

Активация на акаунт