Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 401
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 020
Съни, то може някой ден точно така да се случи ,влизаш в някой хотели и на рецепцията аз, дали да не ходя с корона на работа, че да ме познаеш по лесно:))))
Догодина, като предам титлата на следващата мис, да ви питам как ще ме сънувате тогава:)
Чек, на таква зима даже аз бих останала:)

Жаки, ти си мислиш, че ние няма да те номинираме и  следващата година? О, аз теб и Антигона ще ви номинирам за кралици докато съм тук  Mr. Green

# 1 021
# 1 022
Снимката на Чек истински ме раздразни, тук има само сухи тополи и мъгла, и виещи помияри.

Моля ти се, тук вият на църковните камбани. Имат си ред обаче, първо едно конкретно куче дава тон и после другите си пускат гласищата.

# 1 023
Жаки, аз все пак съм те виждала на снимки, една от малкото, които съм виждала. Освен това Жаки, дето ти се върти все около теб, е колкото Алекс, така че ще имам още един коз Simple Smile

# 1 024
Добро утро!

Сутринта дойдох на работа и още преди кафето си изчистих бюрото, та пак всях смут, защото съм обявила, че аз бюро чистя преди отпуска или напускане/уволнение  Mr. Green Първият път като им го казах това, беше така (със сериозен тон): "Аз бюро чистя преди отпуска или преди напускане. Не знам да съм си пускала отпуска." и след половин час проведох 3 отделни лични разговора с 3-ма шефове  Crazy, единият даже като се убеди, че не напускам, ме пита бременна ли съм. Абе... вече не се шегувам със сериозен тон, това половин ден да се обяснявате, не си е работа.

Сега си пия кафето на спокойствие, защото в офиса сме само аз и моят екип и то на половина, понякога имам нужда така да ми започне деня, защото не е много често - кафе и бг-мамма  Wink

# 1 025
  • София
Тонка, ако правилно си спомням, щяхте да гледате "Лебедово езеро", а това е много дълга поставонка, близо 4 часа, няма как да се приберат навреме. Интересно ми е на мъжа ти как му понесе? Питам, защото дори най-галантните и внимателни кавалери, които познавам, не успяваха да издържат до края.
Янечек, права си, дълго е било, с почивка от 20 минути. Мъжът ми обича балет. Изобщо не му тежи да гледа балерините.  Grinning А той и Кати са фенове на Лебедово езеро и са изгледали по много пъти всичко де-що има в youtube. Най-много харесват спектакълът на Кировския балет. Аз не им се мешам в балета, не го обичам. Виж, модерните танци са друга работа. Обожавам балет Тодес и не ги пропускаме, когато идват в Бг.

# 1 026
  • Варна
Вас застигало ли ви е проклятието на "черния чорап"?

Толкова много от тях прострях, че се отказах да ги броя, за да не заспя.

# 1 027
  • Пловдив
Тая точка две я знам, на теория. На практика не работи.

# 1 028
Знам го проклятието на черния чорап. С нетърпение чакам още малко да се стопли, че аман от чорапи.

# 1 029

Пробвай с кавичките, както горе ти написах.

# 1 030
  • София
Янтра, в Добринище бяхме, прекрасно беше, уникално преживяване за нас като семейство, наскоро открило ските. Отидохме там, защото там беше детето на ски-училище наскоро и искахме да е в позната обстановка - всички сме начинаещи. Така че за цени май няма да мога да съм много полезна, защото почти нищо не сме ползвали, лифта примерно не знам колко е, но от това, което ползвахме: детската карта за влека /бейби влек на пистата за начинаещи/ - 15 лева за ден, 10 лева за половин ден, наем ски - 15 лева на ден, ски-учител за възрастни - 20 лева на час за индивидуално обучение, за група беше по-малко, но забравих колко, ползвах индивидуално, шейна управляема - 5 лева на ден. Спане в къща за гости - апартамент с две спални 50 лева на вечер. Мисля, че доста добре, а в сравнение с Банско е направо без пари. Там ми казаха, че детската карта за деня била 65 лева #Crazy Не знам дали е вярно и ако е, какви милионери ходят там на ски...

Чек, благодаря ти за снимката, страхотно настроение ми създаде Grinning
П.П. Как е баща ти?

# 1 031
  • Пловдив
Добре, ориентирам се за цените Simple Smile Банско силно са си повярвали, че са голям курорт. Ама като има хора да им се връзват и да им плащат раздутите цени..... Аз обаче не стъпвам там.

# 1 032
Чек, благодаря ти за снимката, страхотно настроение ми създаде Grinning
П.П. Как е баща ти?

Скрит текст:
В края на седмицата или в началото на другата ще предложат лечение, ние търсим алтернативи. Той звучи добре, синът ми каза и че изглеждал добре. Майка ми е зле, тя не може да се справя със стресови ситуации без да създаде голяма паника. После се мобилизира, но първо побърква всички.

# 1 033
  • ту тук, ту там
Хм, не работи ли?! Сори тогава!  Точно тази точка не ми се е налагало да ползвам! Явно трябваше да проверя първо преди да пиша! Peace

belinda, не е 65 лв, детската е 40 лв/ден, а за възрастни е 58! Което не е евтино никак даже, просто да кажа как е реално! Simple Smile

# 1 034
Не ми се говори за "Черния чорап", особено като се има предвид, че доскоро нямах пералня  Close А черни чорапи носят и мм, и големият ми син. Освен че простирах, ги и перях на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт