Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 401
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 005
и в кеша на Гугъл - Лиляна е майстор да открива уж изтрити тайни там  Mr. Green

# 1 006
ще се, но ще се откриват още известно време из кеша

Ясно.  Peace Но предполагам само в кеша, на тези които вече са отваряли снимката в този сайт. Те могат и да си я свалят в личния компютър.
Винаги съм се чудила защо някой ще сваля чужда снимка на компютъра си? Например ти да качиш снимка, защо пък ще ми е на мен да си я запазвам ...  ooooh! Глупаво е, поне според мен.

# 1 007
  • Ямбол
Аз телефона си го ползвам само за телефон, макар да имам възможност за Интернет. Не ми е приятно да ровя постоянно някъде, където и да се намирам. Ако ми е скучно някъде, където чакам, си нося книга. Интернет ползвам само на компютър, а на такъв стоя много - хем работя, хем ровя, хем съм и тук.

# 1 008
  • sofia
Винаги съм се чудила защо някой ще сваля чужда снимка на компютъра си? Например ти да качиш снимка, защо пък ще ми е на мен да си я запазвам ...  ooooh! Глупаво е, поне според мен.
Знаеш ли колко снимки на кухни съм свалила, докато си избистря концепцията  Laughing Само някои ги помня чии са.

# 1 009
Знаеш ли колко снимки на кухни съм свалила, докато си избистря концепцията  Laughing Само някои ги помня чии са.

Не, не. Не говоря за такива снимки - на кухни, холове, природа, къщи и т.н. Имам предвид снимки на съфорумки.

# 1 010
  • Euskal Herria
Добро утро! Изчетох ви преди кафето  Grinning. Днес се очертава слънчево и студено тук.

# 1 011
  • Пловдив
Теоретично знам за възможността. На практика не се разбирам особено с Гугъл. Да дам пример. Търся информация за Левски. Как да накарам Гугъл да изключи всичко свързано с футбол?

# 1 012
не питаш правилния човек  Blush

# 1 013
Янтра ми напомни, че един ден търсех някаква информация за хан Крум и се натъкнах на невероятна глупост, която както видях сега все още си седи -

# 1 014
Тук е 14 градуса и слънчево и гадният вятър най-сетне спря. До петък не се очертава и да вали. Ето ви снимка на зачатъци на пролет от вчера.  Grinning

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 09:54 от Анонимен

# 1 015
Търся информация за Левски. Как да накарам Гугъл да изключи всичко свързано с футбол?
Предполагам, че трябва да "обясниш" на Гугъл по-подробно.
Васил Левски - Апостолът на свободата

# 1 016
Теоретично знам за възможността. На практика не се разбирам особено с Гугъл. Да дам пример. Търся информация за Левски. Как да накарам Гугъл да изключи всичко свързано с футбол?

Няма такава възможност.

# 1 017
Съни, то може някой ден точно така да се случи ,влизаш в някой хотели и на рецепцията аз, дали да не ходя с корона на работа, че да ме познаеш по лесно:))))
Догодина, като предам титлата на следващата мис, да ви питам как ще ме сънувате тогава:)
Чек, на таква зима даже аз бих останала:)

# 1 018
и в кеша на Гугъл - Лиляна е майстор да открива уж изтрити тайни там  Mr. Green

Няма такава възможност.

Може да се каже, че има подобна възможност - ако напишеш само Левски, естествено, излиза и футбола, но ако напишеш "Васил Левски" в кавички ти излиза първо информацията именно за Левски, после за училища и много по-малко за футбол. Аз лично когато търся нещо конкретно го пиша в кавички, защото така търси само по фразата/думата, която си задал, т.е. без излиша информация.

# 1 019
Снимката на Чек истински ме раздразни, тук има само сухи тополи и мъгла, и виещи помияри.
Цвети, ако решиш да не кумуваш, не кумувай, но в никакъв случай не споделяй на приятелката си това, което каза тук - че според теб нещо във връзката им липсва и новият мъж не можеш да го почувстваш близък. тези неща приятелката ти си ги знае, но трябва да бъде много окуражена в решението си да се събере отново. Тя е направила огромна крачка, която други в същата ситуация никога не биха се осмелили поради разни причини.
Тонка, ако правилно си спомням, щяхте да гледате "Лебедово езеро", а това е много дълга поставонка, близо 4 часа, няма как да се приберат навреме. Интересно ми е на мъжа ти как му понесе? Питам, защото дори най-галантните и внимателни кавалери, които познавам, не успяваха да издържат до края.

Общи условия

Активация на акаунт