Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 412
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 990
Добро утро  Hug
И аз съм така - като чета през телефона не мога да пиша, защото докато напиша нещо по темата и вече сте почнали да говорите за нещо друго  Mr. Green Много сте бързи.

# 991
  • Луната ни пази
Добро утро, изпратих детето на градина и сега с кафето ви преглеждам и слушам Иво Инджев и ония, размахващия ръце (Ан. Райчев), който пак дрънка глупости на килограм.
Снощи спах добре, не сънувах кошмари, но като ви оставих, си проведох един разговор с МП, че се успокоих.  Sunglasses

Бела, какви са тези пожари в квартала на бабчето?

# 992
newsm44   Hands Clap признаниееееее! Така понеже не бях определила коефицент за Бърди позналите ще спечелят по парче от тортата ня Яна, след като я направя  Mr. Green

Ще си го търся, Белла. Да знаеш. В понеделник идвам в Пловдив да ям торта.

# 993
Аз не съм познала, но и аз искам  Crossing Arms Жади, прати едно парче по Ванини /Ванини моля те не ми го изяждай по пътя   Praynig/

# 994
  • някъде ... тук ...
То заради телефона и моите включвания вчера вечерта са малко ни в клин, ни в ръкав Crazy

Май имам едно писмо, и то от мъжа ми Thinking Още бяхме пресни гаджета и се бях прибрала при мама и тате за ваканцията. Трябва да го изровя, май знам къде е. Той е романтикът, аз съм дърво и скука.

Шаги, добре че го наблюдават. Страшно си е.

# 995
Добро утро!
Пак сте били скромни тази нощ. Бела, аз сега се сетих, че последните месеци имах твоите симптоми като лежах по гръб или облегната много назад. Беше си голяма мъка. Обясниха ми го, че се притискал някакъв нерв и било нормално. Дали не е и при теб това причината?
Аз писма пазя, но не са любовни. Любовни имах имейли и СМС-и. Имах един, който казваше, че, ако някога остана сама, само трябва да му звънна и веднага ме вземал. Дано не опирам до там.
Тази нощ сънувах, че сме някъде из планината и попадаме в хотела на Жаки. По короната я познах и по страхотните очи!
Никога не се е случвало да разпозная съфорумка. Моите хора явно не пишат тук.

# 996
Одри, имаш я. Само Белла да я направи.

# 997
  • София
Добро утро!  Grinning

Моите се върнаха снощи чак към 22,30 от балета, а през това време висях на прозореца и чаках, защото мъжът ми не си вдигаше телефона.  ooooh!

Сутринта изпратих детето на градина, но като че ли не в много добра кондиция. Нямаше настроение и каза, че я боли главата. Сега ми е притеснено, но поне й казах, ако не й мине и се чувства зле да накара госпожата веднага да ми се обади.

Сега изчезвам, че ми се натрупа много работа, но ще ви държа под око.

# 998
Жаки вероятно е най-сънуваната съфорумка и то винаги със своята корона, но пък и как да я сваля като стана форумна кралица на красотата  Hug

Ванини, знам си аз, че мога да разчитам на теб  Heart Eyes

# 999
  • София
Добро утро!
Много писма изхвърлих още преди години - пишех си с русначета, чехкинче, поляче... И любовните писания изхвърлих, мислях че всичките, но преди няколко години открих в един тефтер скътани стихове посветени на моя милост от двама обожатели Flutter
И преследвач си имах... беше ми гадже - ужасяващо ревнив, дебнеше ме и искаше навсякъде да е с мен. След като скъсах с него имаше известен период, в който ме следеше и дебнеше и тъкмо започнах да се плаша сериозно, той взе че се отказа.

Шаги, дъщеря ти е родена на моят ден-ден Heart Eyes

# 1 000
  • Пловдив
За снимките, уф, много съм трудна там...Ето сега от ските ви бях обещала да пусна, все забравям. И в готварския като пусна рецепта, все ме хокат, че никога няма снимки. Несериозница Laughing
Къде ходихте на ски? Какви бяха условията, цени, хареса ли ви Simple Smile

# 1 001
  • София
Доро утро  Hug

Бързам по казуса на Цвети да се изкажа преди да съм се разработила - като се зажених за втори път подпитах по същия начин приятелката ми, която кумуваше първия път (момичето с писмата от Видин   Laughing Heart Eyes). Тя тактично ми отказа точно с довода за новото начало и го приех на сто процента, дори за секунда не ми е станало гадно. Даже, честно казано, като го спомена, и аз започнах да мисля в тази посока и да се убеждавам, че е права.
Така че не се притеснявай да й го кажеш, щом ти е приятелка, ще те разбере  Peace

# 1 002
Аз забравих да изтрия моите навреме и сега ми е терсене, въпреки, че не фигурирам на тях.  Rolling Eyes

Ако изтриеш снимките в сайта, от който си копирала URL за да ги качиш тук няма ли да се изтрият и тук?  newsm78 Чакай да пробвам.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 09:22 от Анонимен

# 1 003
ще се, но ще се откриват още известно време из кеша

# 1 004
ще се, но ще се откриват още известно време из кеша

Ясно.  Peace Но предполагам само в кеша, на тези които вече са отваряли снимката в този сайт. Те могат и да си я свалят в личния компютър.

Общи условия

Активация на акаунт