Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 245
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Пловдив
Бях на събрание на етажната собственост. Боли ме глава.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 231
  • Ямбол
Бате Бойко го закъсал.

Кацнал вече Simple Smile
Самолетът му не можеше да кацне заради счупен колесник!
Аууу, конспирация...

# 1 232
  • София
Явно се връща от някъде. Направо камък ми падна от сърцето.  Grinning

# 1 233
Бях на събрание на етажната собственост. Боли ме глава.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Разкажи де, споделената мъка е половин мъка.  Laughing

Боко е жив и здрав, рече онзи .... журналист по нова тв.

Благодаря ти Господи, че ме удари с метлата по главата и ми отне микрофона от ръката.  Че ми даде молив и показалка. Praynig

# 1 234
Мразя зелен боб / особено този с жилките или каквото е там острото - от детската градина и училищният стол / и грах не обичам ,и чушки Grinning
 Така че като се знам каква съм била и съм капризна не изисквам децата ми да обичат всичко . Но синът ми ме побърква с това да преценява храната визуално и да не опитва или като чуе само какво е и не го наближава.
Вчера готвих странна комбинация от кисело зеле ,ориз и няколко картофа и се получи доста вкусно. /Дъщеря ми реши да не яде месо и хептен ме сбъркват какво да готвя -та тя го хареса . За нея ме е яд ,че така добре си ядеше и сега е като скелет / аз бях същата на нейните години ,но ядях месо -просто нямах апетит ./. Та това другото месоядното погледна отдалече -да не вземе да го отрови и каза -Не ! Grinning /
 Вчера да яли кекс със лютеница ,мед и какво ли не Grinning за вечеря . Тази вечер реших мекици / от кисело мляко и яйца и сода/  - малкото се нахрани .Голямото е оше на репетиции / всяка вечер до 22ч /.

# 1 235
  • Луната ни пази
Благодаря ти Господи, че ме удари с метлата по главата и ми отне микрофона от ръката.  Че ми даде молив и показалка. Praynig
Сладур!

Боко се връщал от Брюксел! Отдъхнех си, планетата ще съществува!  Flutter

# 1 236
  • София
Мразя зелен боб / особено този с жилките или каквото е там острото - от детската градина и училищният стол / и грах не обичам ,и чушки Grinning

ти да не си раждала мойто чааве newsm78

# 1 237
  • Пловдив
Значиии, оказа се, че нашия блок може да кандидатства за саниране по европейската програма за енергийна ефективност. Сега си основавахме сдружение #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy 67% Ма тоз го няма, пък бил съгласен, еди си кой апартамент имал 5 собственика, кой да бъде управител, кой контрольор (аз се отървах). Скараха се за името. После една дойде да ми каже, че като не живее в апартамента пък плаща парно и било скъпо и ще отреже тръбите. Аз доста бях назлобяла до този момент и кротко и казах, че ха ги отреже, ха съм тръгнала да я съдя за вреди и пропуснати ползи.

# 1 238
  • някъде ... тук ...
viliandar, благодаря  Hug
Само там не успяхме да влезем и да разгледаме лятото. Правихме си опознавателна обиколка на къмпингите на Ситония с мъжа ми.

Много сте бързи или аз съм прекалено бавна през телефона...
Понякога чета всичко, понякога не. Зависи от свибодното време  Simple Smile

Хуч не обичам болен мъж - крив до небесата и бетер децата  Tired

# 1 239
  • тук-там
Значиии, оказа се, че нашия блок може да кандидатства за саниране по европейската програма за енергийна ефективност. ...... пък плаща парно и било скъпо и ще отреже тръбите.

Joy Честито! Ти да не се "набута" в Тракия? newsm78
Вижте си внимателно условията за "ефективността". Peace

# 1 240
Значиии, оказа се, че нашия блок може да кандидатства за саниране по европейската програма за енергийна ефективност. Сега си основавахме сдружение #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy 67% Ма тоз го няма, пък бил съгласен, еди си кой апартамент имал 5 собственика, кой да бъде управител, кой контрольор (аз се отървах). Скараха се за името. После една дойде да ми каже, че като не живее в апартамента пък плаща парно и било скъпо и ще отреже тръбите. Аз доста бях назлобяла до този момент и кротко и казах, че ха ги отреже, ха съм тръгнала да я съдя за вреди и пропуснати ползи.

Joy  Joy реакцията каква беше?

# 1 241
И аз съм прочела всичко, от първата тема до сега  bowuu
Някой път докато изчета и ми се появява работа. Като се освободя - айде нови 5 страници  Mr. Green

Днес малката вдигна температура само веднъж. Разреждаме вече. Чакам нощта да видя как ще мине.
Веднъж, веднъж, ама като вдигне и заковава на 39.6  ooooh!
Е@ти вируса  Crossing Arms

# 1 242
  • някъде ... тук ...
Отивал за Брюксел. Сега търсели варианти все пак да иде - това каза бързото търсене в нета.

Янтре, няма да ви е лесно  Rolling Eyes

# 1 243
  • Пловдив
Значиии, оказа се, че нашия блок може да кандидатства за саниране по европейската програма за енергийна ефективност. ...... пък плаща парно и било скъпо и ще отреже тръбите.

Joy Честито! Ти да не се "набута" в Тракия? newsm78
Вижте си внимателно условията за "ефективността". Peace
Не съм в Тракия. Отговаряме на условията.
После една дойде да ми каже, че като не живее в апартамента пък плаща парно и било скъпо и ще отреже тръбите. Аз доста бях назлобяла до този момент и кротко и казах, че ха ги отреже, ха съм тръгнала да я съдя за вреди и пропуснати ползи.

Joy  Joy реакцията каква беше?
Взе да ме гледа и да мига. Аз звучах много уверено. И съм уверена Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 244
  • тук-там
Не съм в Тракия. Отговаряме на условията.

Какво ще ви струва, имах предвид. Peace

Общи условия

Активация на акаунт