Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 259
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Euskal Herria
Ох, това ми напомня за едно море - голямата на 3,5г, малката на 11 месеца. Резервация за Мирамар и то не ранна, а за след 10 дена. Пращам парите, вече се виждам на плажа и хоп шарка в градината. Тези 10 дена ми се видяха най-дългите в живота  Joy  Joy  Joy
За протокола - не се разболя  Mr. Green
Ха, ами как - на плажа, пък ако избие шарката ... е, какво толкова, няма страшно. Шегувам се. Просто това ме подсети за един случай в предишен випуск - имахме шарка, едно от децата се разболя, викнахме майката. Взе го и право в парка, на детската площадка. "Е, какво толкова, тъкмо и другите, ако се разболеят, ще имат имунитет" - това ни каза, когато я видяхме. Работеше като медицинска сестра. А нас от РИОКОЗ ни правеха луди заради карантината.

Лили, досега винаги при такива протоколи само сме подписвали, без да ни дават екземпляр. Има за директора. Това е за проверки, извършени от РИО. При вътрешните проверки пак така се е процедирало - директорът пише протокол след проверката, подписва се от двете страни и се прибира в архива.

# 1 216
  • В Космоса
Шаги, браво на теб!  Grinning И благодаря за снимките!  bouquet

# 1 217
  • София
Не съм запозната конкретно за образователната сфера, но аз като съставям документ, който ще се подписва двустранно /договори, протоколи/, винаги предвиждам и екземпляр за другата страна. Това не е поради някаква правна норма, а просто добра практика. Не намирам за редно /не юридически, а просто етично, правилно/ човек, който полага подписа си под текст, да няма екземпляр от същия този документ. Ами ако после другата страна нанесе поправки в текста или допише, как този, който не притежава препис, ще докаже под какво именно се е подписал Thinking Както и да е, не става дума за правно задължение в случая, каквото очевидно търси Лиляна.

Аз съм се отказала да следя темата, много се пише тук. Просто влизам, когато искам, чета последните 1-2 страници и се включвам в темата, къде адекватно, къде не Grinning

Пак имахме скандал вкъщи. Дребуса от днес и зелен боб не яде, нищо че е жълт. Щом се казвало зелен боб, гадно било и това е Naughty Ако щеш...

# 1 218
  • Euskal Herria
Шаги, разкошни снимки. На едната от тях - скален манастир ли е или нещо друго?

# 1 219
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Голяма красота е Калиакра Heart Eyes

# 1 220
  • Луната ни пази
Шаги, разкошни снимки. На едната от тях - скален манастир ли е или нещо друго?
Ликианските гробници по устието на река Далян  Peace

Скрит текст:
Ликианските скални гробници оставят без думи всеки имал късмета да ги види. Един е въпросът, който се върти в главата на туристите – как са направени. Самите гробници са издълбани умело в скалите на около 150 метра височина и това не е случайно – вярвало се е, че така душата на мъртвия ще стигне по-бързо до небето. По 5 метра са високи колоните на мавзолеите. В малки ниши в урни е бил поставян прахът на по-бедните жителите на Каунос. Гробниците са издялани на местата, където скалата е по-мека и по-податлива на обработка. Една остава незавършена, което учените обясняват с по-твърдия камък на това място. От тук се вижда морето, но високо горе се качват много малко хора – първо защото самите гробници са трудно достъпни и второ, защото това удоволствие е свръх скъпо.

# 1 221
И аз подхващам от последното изречение Laughing Големият ми син твърди, че не е  обичал да ходи на детска градина, заради зеления боб. Насилвали  ги да ядат и после им давали легенче да повръщат ooooh! Хич не му вярвам, няма толкова луди хора... Сега е научил и дребното да не харесва зелен боб. А на мен това ми е едно от най-най-любимите неща за ядене.
Сутринта успях да видя децата на Онна. Големи сладури.
Много хубави снимки показвате всички.

# 1 222
  • Варна
А моите деца не отказват зелен боб, просто защото няма кой да им го сготви.  Mr. Green У дома аз съм тази, която го ненавижда.

# 1 223
  • Ямбол
Благодаря ви за протоколите. Щом не ми се полага екземпляр, то имам достъп винаги до него по закона за информацията. Все пак вътре пише препоръки, които трябва да изпълня, може да ги забравя все пак Wink Става дума за наблюдение от директор.

И да се похваля каква страхотна салата си направих, не бях правила преди такава комбинация - бяла ряпа, морков, зелена ябълка и лимон. Супер.

# 1 224
И аз съм от тези, които не четат всичко. Понякога се насъбират над 50 страници. Чета последните 4-5 и евентуално се включвам в дискусията.

Ако на някой му се занимава да прави резюме може в началото на всяка тема да пише за какво сме си говорили - за всичко.

# 1 225
Бате Бойко го закъсал.

# 1 226
Аз винаги всичко си чета, иначе ще взема да изпусна нещо  Naughty

Снимките са страхотни  Heart Eyes

Кас, защо е закъса Бокето?

# 1 227
  • югозапад, под "Марков камък"
Аз съм изчела всичко Simple Smile

# 1 228
  • Луната ни пази
Бате Бойко го закъсал.

Кацнал вече Simple Smile
Самолетът му не можеше да кацне заради счупен колесник!

# 1 229
Бате Бойко го закъсал.

Кацнал вече Simple Smile
Самолетът му не можеше да кацне заради счупен колесник!

Ама той накъде е тръгнал?

Общи условия

Активация на акаунт