Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 229
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 365
Янтра-малко като обобщение дойде, за което се извинявам. Peace Но в нашия клас определено българския е проблем. С математиката почти всички са много добри.
Първи клас е. Нали сега се полагат основите.  Thinking
За десертите няма да взимам отношение. Че уж съм на диета. Whistling
Което ме подсеща: Колко от тези,които си обещахме диета за новата година си спазиха обещанието? Whistling Mr. Green

# 1 366
Ехаааа, "Искам да кажа" в Тайланд. Жаки, благодаря за снимките, страхотни са. Пу-пу, да не ви е уроки.

Алина, стискам палци и дано всичко мине добре. После да ни информираш за първото бебе в темата.

# 1 367
  • ту тук, ту там
alina_si, скоро се сетих за теб и се чудех дали си родила! Стискам ти палци всичко да е наред и скоро да гушкаш здраво  бебче! И аз съм през телефона и нямам всички емотикони, за да ти сложа едни стиснати палчета! Hug

Моят син го заведохме на морето на два месеца и останахме там докато навърши 6! На плаж го заведохме обаче за малко на 5 месеца. Бяха ни казали да внимаваме много с плажа - заради слънцето, влажността, бриза (последните две заедно били предпоставка за отит!) и т.н. А и той съвсем не беше кротко бебе, спеше само в движеща се количка! Та не искам да я отказвам Белчето, но да знаеш, Жади, че си зависи много и от детенцето! Да се роди здраво, пък ще го мислиш морето!   Hug
Като съм на компютъра може да покажа една снимка от първия плаж на сина ми! Много беше щастлив, много!  Heart Eyes

Жаки, чудни снимки!  Heart Eyes

# 1 368
  • Пловдив
Янечек, винаги даваш един по реален образ на нещата. Както си четеш и си викаш - "Какъв кеф, значи ще мога да водя децата на почивка и на море докато са малки. Щом всички го правят, значи и аз ще мога.", в следващият момент - пляс по челото - реалността.
Аз имам нужда от такова приземяване. Ние рибите сме постоянно в розовите облаци и трябва някой да ни подръпва от време на време.
Ама чакай, ти ще можеш да ги водиш, но нагласата ти не трябва да е, че ти ще си почиваш Simple Smile

# 1 369
  • Пловдив
Янтра-малко като обобщение дойде, за което се извинявам. Peace Но в нашия клас определено българския е проблем. С математиката почти всички са много добри.
Ами... в групата на сина ми, последна година в детската градина също има проблем с българския. Но при 1/4 деца, на които българският не им е майчин език е нормално. Освен това на този етап математиката е буквална - 2 ореха плюс 3 ореха се вижда, че са  5 ореха в купчината. Езикът е по-абстрактен и в много случаи няма как да се покаже нагледно.

# 1 370
Миналата година на плажа пред нас заставаше една майка с две деца - едното около 7-8, другото на 6 месеца. Голямото си играеше във водата, на плиткото и тя на моменти дори не го поглеждаше, а малкото само ядеше и спеше. Тя си лежеше спокойно с книга в ръка и се припичаше на слънце. Ами почивка си е това, да ви кажа. Децата са различни, някои реват, други са палави, трети и двете, четвърти, където ги оставиш стоят и не мърдат.

# 1 371
alina_si, всичко ще е наред, стискаме палци  Peace

Снощи решихме няколко неща:

а/ отиваме пак на Белмекен, за 14-ти, защото само сега може да се съберем компанията в цялост (но... пътят за там бил затворен, закъсал и ротора  Mr. Green, та ще го видим. пп - ще видя и как се казва мястото, защото не можах да намеря визитката, за да кажа на поискалите, не съм ви забравила)

б/ аз няма да си купувам сноуборд, а ски

в/ ските ще ги купим довечера, но се оказва, че трябва да е онлайн, а ние време нямаме  Laughing Ще си купя шейна.

Иначе за лятото вече запазихме в Гърция и мисля на добра цена, ще видим как ще си изкараме  Sunglasses

И сутринта ме ядосаха на паркинга - можело само на едната дъга, на другата ще чистели снега. Евала... в 9 сутринта се сетиха и то при положение, че няма къде да паркираме. И какво правим в крайна сметка!? Паркирах неправилно, запушвайки коли от първата дъга (те има как да излязат де, но все пак) и не знам братята дали не са ми отнесли колата с камиона, барабар с останалите, които също паркираха така.

Да свърва месеца, за да мога да си почина, защото задачата, която предаваме във вторник, ако й мине номера, Господ да ни е на помощ следващите 6 месеца, не знам как ще се оправяме. Но по-добре сега, защото иначе трябва да се оправяме след края на проекта, а вече ще сме в нов, т.е. още по-зле. Стискайте палци да мине сега!

# 1 372
Жаки, чудесни снимки! А малката кукла е голяма красавица. Сигурно на мама се е метнала? Simple Smile
Вчера видях и сладурите на Онна. Heart Eyes Да са ти живи и здрави и трите съкровища!

Алина, точно снощи си мислех за теб. Леко раждане ти пожелавам! Момче или момиче очаквате?

# 1 373
На мен също ми е съвсем прилична почивка с деца на море. Мъжът ми не обича да се излежава и обикновено обгрижва децата. Разхожда ги по плажа, търсят разни неща.
Аз обожавам да се къпя и не ми е проблем и три часа да съм с тях във водата.
А и ходим на тикава места,че могат спокойно да си тичат по плажа ,без да хвърлят пясък на някого или да ги губим от поглед.
Малкото за първи път го заведохме на годинка, даже и там празнувахме рождения му ден. Голямото на две години, че ме бяха наплашили.
Ние май не сме почивали без тях Embarassed
Жаки, много хубави снимки.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 20:46 от valerie

# 1 374
  • София
Eхаааа, ще ставаме лели или чичовци.  Laughing Алина, стискам палци, то време не остана. И колкото се може по-бързо да ни се похвалиш след като се появи бебчето!

Жаки, страхотни снимки. Размечтах се. А вие какви сте теньосани, как завиждам!  Hug Щракай и пускай по някоя снимчица за повдигане на зимното ни настроение.

# 1 375
Благодаря ви хора!
Не съм за задържане, вдигам кръвно. Сега съм вкъщи, но може би пак ще вляза.

# 1 376
alina_si , стискам палци всичко да е наред Hug

# 1 377
Айде, прибирам щерките, че може да ми ги заискате за булки:)

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 12:24 от JACKLIN*

# 1 378
Алина, стискам палци. Като ти гледам лентичката ти е време  Hug
Голямата и малката Жаки, големи сте сладури.
Синът ми е роден в края на юли, затова чак на година го водихме. Но затова пък аз в началото на 9тия месец се правех на кит в морето. Дъщеря ми я водих на 4 месеца на море, и си беше супер. Ама и моя режим си е като на бебе. Понеже винаги ставам много рано, на плаж сме най-късно в 8,30 до към 11. Разхождаме се, обядваме, обичам да дремвам на обяд  Embarassed, после от 5 до 7-8 пак на плажа. До късно по кръчми вече не ми се стои, без значение на почивка или не. Ех, старост, нерадост.

# 1 379
И аз от майките с малко бебе на море - роди се март, юли вече печеше кълки, под чадъра разбира се. Беше бяла и синеока, чакайте да ви я покажа изпъната като пет пари в кесия на плажа:

И тя е от миниатиюрните бебки - 2750, 48 см.

Много е сладка, Джул. Simple Smile

Аз не съм ходила на почивка с бебка, бях си у дома и излизах на разходка в парка и край морето. Simple Smile

Жаки, какво усмихнато дете. Simple Smile Хубави деца имаш.

Общи условия

Активация на акаунт