Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 330
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 380
  • ту тук, ту там
Ето нашите крачета от първия плаж, но в момента други не мога да покажа, защото трябва да ги поорежа!
Скрит текст:

# 1 381
Първата почивка на която отидохме с малко дете -2 г. се превърна в кошмар - разболя се от бронхит и за добавка разтройство . Аз направих отит и след почивката бях 10 дни в болнични . Като се върнахме реших , че докато не стане на 5-6 такова нещо втори път няма да си причинявам.
Снощи бях на невролог . С главата ми всичко е наред , но лекарката каза , че съм под много силен стрес и трябва да направя нещо в посока намаляване на напрежението и страса .
Синът ми ме докара до бяс , след като се прибра от училище само по тениска под якето и спокойно заяви , че изобщо не му е студено , а духаше изключително студен вятър.
Започнах да чета 50 нюанса сиво. По - тъпа книга не бях чела скоро.  Стигнах до около 50 страница , като четах по диагонал . До там беше .
Казах си ....хубав ден на всички !!!  bouquet
Много хубави снимки   bouquet

# 1 382
  • София
Супер снимки, Жаки! Страхотна дундичка е малката Heart Eyes
Това тайландче до рамото ли й стига като се изправят?  Simple Smile

Големият го водихме на море на година и малко, за пръв път, но пък в Египет чак.
Емма - на 3 месеца. Това беше най-спокойното ни море - хем големият беше вече сравнително голям и не е нужно да стоиш до главата му нон стоп, а може и от по-далече да го гледаш, хем беба беше супер кротка и спокойна и само спеше. Райска работа. Дребосъчко като бебе на планина го водихме (ние не сме от катерещите се, лежено го даваме), а на морето - на годинка беше.
За мен най-тегаво е на море с деца на възраст от 1 до към 3. Хем ходят, хем нищо не отбират и трябва да си им все до дупето.

# 1 383
  • София
Хайде, Алина, то не остана, стискам ти палци  Peace

А Божана не знам какво сте я замислили всички, ти нямаше ли още цял месец, бе, Жади, или аз нещо бъркам?

Жаки, умирам от смях като чета каква кокетка е малката Жаки, защото все едно за моята щерка чета, при нея не е ли рокля, която тя е одобрила, прическа, която си е поръчала и обувки по желание, може да не тръгне изобщо на градина / разходка. У нас почти от момента на влизане вечер облича някоя от балетните си рокли и цвички и така си стои у нас - играе си, танцува си, яде си, по балерински. И току въздъхне как най-голямата й мечта е да стане принцеса.

На море с бебета и на мен не ми е сделка, след 2-та година съм ги водила. То само за багажа за бебето ми трябваше още една кола да натоваря, една седмица да го събирам, два дена да го разтоварвам, мерси  Naughty

По отношение на сладкишите, снощи правих за пръв път морковен кекс, сутринта го закусвахме, одобриха го (щото онзи лесния на Белинда децата така и не го харесаха, та мъжа ми го преживя няколко дни  Laughing).

# 1 384
Аз съм по зимните курорти, довечера заминавам с приятели в Австрия на ски за уикенда.
Избрал съм си чудничко място.

# 1 385
Alina, има една много лесна поза в йога, която помага за уравновесяване на кръвното - лягаш по гръб и си вдигаш ръцете нагоре под прав ъгъл с тялото. И седиш така, колкото можеш. Не е проблем да се изпълнява от бременни, стига да можеш да легнеш по гръб.
Точно така, Янтра, важна е нагласата. Ама на мен нагласата ми никога не е била да уреждам забавления за деца. Перфектната почивка е да не се съобразявам с абсолютно нищо и никой да не ме занимава със субективните си усещания за скука. Точно и заради това не си взимам даже закуска в хотела, защото дори това ми тегне като вид задължение.
пп: Бориле, супер! Дано нямате интернет.

# 1 386
Благодаря ви, момичета. Много сте мили.
Много  кураж ми давате.
Мамче, момче чакаме.
Само се моля всичко да е наред, че това кръвно ме тормози много. Пия хапчета, а не се сваля хубаво.
дано тръгне човекът скоро да се ражда.

# 1 387
Жаки, много хубави снимки Simple Smile Съвсем неблагодородно ви завиждам за тена. Аз мога да го постигна само в солариум, на слънце много трудно.

Почивка с бебе ми се струва лесно нещо. С прохождащо /проходило дете вече няма да е почивка.

Алина, дано всичко е наред с теб. Peace

Ще помоля и аз да стиснете по едни палци. Имам важна среща в ранния следобяд и много неща ще зависят от нея.

# 1 388
  • София
Забравих да кажа за Гърция. Миналото лято бяхме на Тасос, в едно от малките села, много ми хареса - без лудници, без сергии с боклуци, които така неудържимо привличат децата, с прекрасен пясъчен плаж, супер плитичко море, изключително подходящо за децата ни. И къщата, която бяхме наели беше с много добри условия, препоръчвам я с две ръце, само че цената е малко по-висока от това което търсеше Янтра, та си мълчах вчера.

# 1 389
Joy Hug Дължиш ми нов топ, полях го с фреша.
Ще  имам, ще имам... сеа ще ти го покажа местенцето Simple Smile

# 1 390
Ето ги и моите мъници в развитие.
Скрит текст:

Скрит текст:

И двамата заедно
Скрит текст:

# 1 391
Елени, и вие извадихте пухкави крачка:)
Джули, много ухилена малка Ени Heart Eyes
Аз Мария до две госини да имаше как в парака да не я водя, не на море! Такова ревящо денонощно чудо, ужас! Навърши две и спаня да теве, ей така изведнъж. С баща и пак се будехме нощем и очаквахме да се започне:) Не щях и да чуя за второ, много дълго:)
Ама Дебеланка беше бебе мечта, гласът не и се чуваше, първото и водене тук, беше най- големия рахат, нито щъка, нито говори, само суче и спи:) Сега ми иде да я вържа, вечно търчи нанякъде:)
Бърди, значи ме разбираш, едва сварих да изпера йоката, вчера я съших със сешоара, защото много е красива Жаки с тази йокля и само с нея ще излиза, всички да кажат- ей, Жаки много си хубава Joy
Много ме смешна, никой не я учи от вътре и идва да върти очи:)
Мими ми е мъжкарана, рокля само със скандал облича, дънки, тениска и риза, това е:)
Ама Жаки ще навакса и за нея:) Вчера лак искаше, татко и каза, че няма пари, тя му вика, ами иди от магазина да купиш пари:))) Ще го разори:) Не му давам да и угажда, има парво на едно нещо на ден, ако иска сладолед, няма лак, засега лакомията и е водеща, отказа лака:))))
Онна, това тайландче ходи на училище с една гармадна чанта, дали има 15 кила то самото не съм убедена. Много са дребнички и нежни.

Силви, много са красиви! А малката какви очи имааа, страхотни!

# 1 392
  • София
Джули, много сладко бебчето!
Жаки, тоя път фанАх всички снимки! Ама бонбон с баджак, а Мими какво детенце е още на тези снимки, а сега каква госпожица е!
Уф бе жена, хубаво ви е сега по бански на вас, а ние тук с по 2 якета се мъчим. Ама като не съм си взела мъж дето обича да пътува, ще си страдам. Днес му викам айде да отидам да видим детето до Боровец, можем за 3 часа да се измъкнем. Тооо едно пуфтене като настана, едно пъшкане, страшна работа. Човек ще каже, че до Тамбукту го карам да ходим, а не на 60 км.  ooooh!
alina_si , спокойно! Леко раждане ти пожелавам. Кръвното не го мисли толкова и аз бях така с второто зверче, хем на хапчета, хем го поддържах високо. После ще видиш как за няколко2 дни ще го свалиш. Нали малко остана вече.

hahaha hahaha hahaha

Силве, страхотни деца!

# 1 393
Ето ги и моите мъници в развитие.

О, Силвия, много красиви деца!

# 1 394
  • Euskal Herria
Красиви са ви децата, момичета! Да са ви здрави и повече да ви радват!
Стискам палци за всички, които помолиха, и успех!

Общи условия

Активация на акаунт