Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 154
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Юхуууу, морски снимки и дечица.  Heart Eyes

Силве, много красиви деца!

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 13:16 от Тонкa*

# 1 396
Жива съм  Mr. Green Шаги май ти беше не съм ходила по мъже (за жалост  Mr. Green ). Обикалях, купих си обувки и спах (главно спах, то за това ми е почивката де ) и това е. Нищо интересно  Mr. Green

# 1 397
Cилвия, много хубави деца имаш  Hug
Тони, ама Кати много е пораснала, аз все малка си я знам  Mr. Green Прекрасна госпожица става, горко ви  Laughing

А снощи ни казаха и колко излиза почивката във Френските Аппи в един от трите най-скъпи курорти - 1800 лв. на човек всичко, 7 нощувки, 6 дни карта за пистите, наем на бус, път, такси по магистрали и т.н. Кафе горе на пистата - евро и 40 цента. Кафе в Банско горе на пистата - 8 лв., сникърс - 8 лв. и то малкия, още ми присяда.  Както искате, така го разбирайте. Сложете и по 50 лв. дневната карта и сметката не знам от къде излиза. Пампорово може би е по-скъпо и от Банско по мои наблюдения. Само Боровец е поносим. И после по границите им казвали, ама вие българите много ходите на ски във Франция, нали си имате планини!? Еми имаме си, заповядайте  Crazy

# 1 398
Много са ви красиви децата на всички  Heart Eyes Да са ви живи и здрави и много да ви слушат  Hug Аз пак да си кажа: много ми е уютна темата и ми е много интересно да гледам снимки от цял свят Simple Smile В чужбина не съм ходила от години и снимките ми са с кофти качество ,но пък някои от вас пуснаха от местата ,на които съм била и ми беше много приятно да си припомня Simple Smile Успешен ден ,пожелавам на всички  Hug

# 1 399
Много красиви дечица имате , а на Силвия дъщеричката има невероятни очи .
Да са живи и здрави  Hug

# 1 400
Много са ви хубави децата! Кати я знам, че е хубавица, на Жаки не се и съмнявах, че децата са красиви, но ето и Силвия показа прекрасни деца, малката има уникални очи!

# 1 401
Янче Wink Съвсем пресни Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 402
  • София
И къщата, която бяхме наели беше с много добри условия...
Онна, каж за къщата. Тая година, няма да пропусна Гърция, че последните 2 нещо не се организирахме. Но не ми се ходи по познатите места, по големи хотели. Препоръчаха ми малко семейно хотелче. Било много хубаво и чисто, луксозно, на първа линия. Аз обичам такива гръцки хотелчета, където може да си приказваш със собствениците. Плажът бил хубав. Та се чудя дали за 7-8 дни да не отскочим до там, защото това ходене все на едно и също място ме побърква! В градчето, където ходим обикновено и собствениците и персонала по заведенията познаваме  Sick

# 1 403
  • София
Много хубави деца, Силве! Особено момиченцето ти!
Тонка, и Кати изглежда толкова голяма.... на тези снимчици, които са ти в подписа винаги ми изглежда на възрастта на моята Емма

Цвети, ето това е къщата
Снимките абсолютно отговарят на действителността.
Сега ще пусна и някоя и друга моя снимка от там.

Коя добра душа ще ми обясни как да кача в поста си снимките, а да не давам просто линкове Embarassed

# 1 404
Тони, твоята хубавица каква коса има. Simple Smile Добре е, че има от онези четки.

# 1 405
Много, много хубави снимки и деца. Прекрасни. Жаки, пускай, хич не ми омръзва да гледам.
Силвия, последната снимка я гледах сигурно минута - много хубави деца, а и както са казали другите - какви очи.

# 1 406
  • София
Ах, нагледах се на красиви и сладки дечица, да са живи и здрави всички!
Уникални очи има на Силвия момиченцето!
Жаки сладки баджаки.....

Леко раждане на чакащите пожелавам!

Хубав и слънчев зимен ден!

# 1 407
tzvety26 малко ме обнадежди. Аз досега никога не съм вдигала кръвно. Сега вдигам от няма и месец. Но така ме наплашиха, че ....

Показвам ви Ина на 2 и половина, вижда за първи път морето:

# 1 408
Много красиви деца-да са ви живи и здрави! Hug
Алина- леко раждане ти пожелавам!Всичко ще е наред, ще те чакаме с добри новини!Добре, че всичко се забравя после.  Hug
Жаки- ох, как обичам такива пухкави деца като малката Жаки, щото моята е каприз и злояда.Правим се на маймуни буквално за да хапне нещо.  Sick
Ти защо не започнеш да записваш на Жаки бисерите- и книжка може да издадеш  Laughing, сериозно-много увлекателно пишеш, направо се успокоявам докато те чета.
Възхищавам се на майки като Янтра-справяща се сами с 3 момчета и мъж-планина.Направо си е страшно и смело. Embarassed

# 1 409
И после по границите им казвали, ама вие българите много ходите на ски във Франция, нали си имате планини!? Еми имаме си, заповядайте  Crazy

Точно. И море си имаме, но с всеки следващ сезон все повече българи се изнасят да почиват в съседните страни. И наистина не мога да си обясня на какво се дължи това дране на кожи, освен ако целта не е само и единствено мутри да ходят на тези курорти. Защото нормалните хора с възможности не биха отишли втори път на такова място.

Общи условия

Активация на акаунт