Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 168
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 425
  • В Космоса
Жаки, страхотен талисман за темата!  Hug

Много хубави дечица имате! Heart Eyes

Ние първата година не я водихме на плаж, защото малка ми се виждаше още, тя е средата на март родена. Но ето я лятото "натокана" по рокли:

Плаж преди годинката няма, ама сняг има Grinning:

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 12:17 от Акаша

# 1 426
  • София
Леле, какви красиви деца видях!
Онда,  Peace
А относно височините и номерата на обувките - в нашето семейство аз и майка ми сме най-ниски - по 1,75 см  Mr. Green: сестра ми е 1,80 и №40-41, брат ми е 2 метра и носи №48, баща ми е 1,95 и носи №47, ММ и брат му и те по 1,90-1,95 см. и с по 45 номер. Та децата ми няма на кой да се метнат ниски и с малки крака.  Mr. Green
А някой попита кой си спазва новогодишното обещание за диета - АЗ!!! и съм доста стриктна. Ама добре че бяха Жаки и Антигона да ме наритат малко, че наистина глиган с анцунг бях станала. И на йога си тръгнах пак и фитнеса поднових. Абе, да не повярва човек, доволна съм много от себе си, че откакто родих малкия все съм по наклонената права - ту нагоре, ту надолу. Но откакто спрях и цигарите и след третата несполучлива бременност, нещата просто станаха неудържими. Имам панталони, които до средата на прасеца мога да вдигна само  Cry

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 11:38 от tzvety26

# 1 427
Джули , в сайта ,който ти бях дала ги има посочени аптеките и от там видях,че има в "Диляна" .Ето ти списъка : http://www.rescue.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B0 … 0%B5%D0%BA%D0%B8/
Скрит текст:
И аз пръскам по 100 пъти на ден ,за това искам нещо основно освен него, че ми е много напрегнато напоследък Sad

# 1 428
Ето го и Алекс:
Скрит текст:
тук е почти на 2

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 12:30 от Sunny29

# 1 429
Дъщеря ми не беше виждала планина до третата си година, защото на осем месеца я доведохме в Малта. Като отидохме за първи път с нея в Родопите, когато беше на три, видя една голяма поляна, ухили се, разпери си ръцете и възкликна: "А, ето го морето!".   Mr. Green

# 1 430
Ох, сега виждам че си от Варна - обиколих всички Молски тук имат само нощния, но пак е вариант, пръска се при нужда.

# 1 431
Ха добър ден. Оправи ми се кирилицата и съм доволна.
Много хубави снимки и прекрасни деца.
Жаки, аз да се цаня за свекърва на Мими Simple Smile.

Ето го моят синковец в развитие:

.
Ще изтрия линка, че ще ме убие ако разбере Simple Smile.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 14:32 от Down Under

# 1 432
Днес явно е ден за показване на снимки, ама аз няма да се включа. Не че се притеснявам да си покажа децата на вас, но има разни невестулки с болни мозъци, които следят и заради тях. Преди време една луда изскочи в някаква тема и изкара мои цитати отпреди 5 години и каза, че следяла развитието ми  Tired
Всички деца, които показахте, са много хубави Simple Smile

# 1 433
Хахаха, Янечек, вярно ли, та ти си известна! Щом и фен клуб си имаш.

# 1 434
  • София
Янечек  Shocked
Даун, синът ти е много хубав!  Heart Eyes

# 1 435
Лудите са сред нас, не е шега.

# 1 436
За лудите не ме е грижа, но се притеснявам децата ми да не си видят снимките във форума, въпреки че преди съм слагала техни снимки.
Скрит текст:
Сещам се, че имах доста оферти за сина ми.  Joy

# 1 437
Down Under, много хубаво момче  Peace

Всичките дечица са много хубави!

Янечек, тая е била някаква много луда, но е факт, че ги има  Rolling Eyes Не знам какво може да те провокира да го направиш това разследване, но явно, че всеки си има някакви пирони в главата.

# 1 438
  • В Космоса
Моята току-що се видя и възкликна: "Ооо, аз като бешех бебе!" и се нахили. Няма против детето. Laughing

# 1 439
Права си Янечек, но като че ли не се притеснявам от преследване, много съм далече, а и не мисля, че публикувам нещо, което би ме злепоставило.
Он лаин общуването вече е толкова нормално, че аз лично ставам по-отпусната в него.
Мерси момичета Simple Smile. И аз си го харесвам, а е и супер добър. Замислих се, когато Тонка спомена акселерацията, че аз се притеснявах, но да ви кажа, децата не са по-различни от нас на тези години. За сега никакъв проблем не съм имала с него, освен дребни дразги и пуберско лошо настроение, което се опитвам да игнорирам.
Утре започва арт фестивал и първото представление е тридневна разходка на гигантски марионетки - 50 м. е едната. Трафикът в ситито ще е ужасен, а аз имам час за зъболекар там Sad.
Ако ми остане време през почивните дни ще ви пратя една снимка "Искам да кажа" от австралийския бряг.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 12:01 от Down Under

Общи условия

Активация на акаунт