Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 172
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 440
Преди време една луда изскочи в някаква тема и изкара мои цитати отпреди 5 години и каза, че следяла развитието ми  Tired
Shocked
Вярно, че е пълно с луди и затова избягвам да показвам снимки в интернет.

Още хубави дечица видях .. Heart Eyes

Снежните снимки на Борил също са страшно красиви. Я, колко много сняг! Grinning Красиво е зимното време, ама съм много зиморничава и предпочитам летните горещини.

# 1 441
Цвети, браво! Когато започнеш да виждаш резултата от усилията още повече се мотивираш, има време до лятото, дерзай Hug
Акаша, много хубава бузанка си имаш Heart Eyes
Алина, леко раждане ти желая!
Сега един приятел ми писа във фейса, бил на среща с партньори от Москва, казали му, че на 99% щяло да има война, само чудо можело да я спре. Много тревожно ми стана. Тук нямам достъп до информация, има цензура на нета и много клипове и статии не се отварят. Наистина ли е толкова страшно положението? Приятелят ми е сериозен човек, не би се шегувал с такова нещо. Нещо се майтапех за догодина, а той ми вика, нищо няма да е вече същото, иде лошо време.
Сега, каквато съм паника, взеха да ми се потят ръцете има ми лупа сърцето.
Моля, който че наясно да ми каже какво се случва, може на лични.
Даун, много е красив сина ти!
Съни, Алекс е прекрасен!

# 1 442
  • Луната ни пази
Янтра, Joy
Ох, смешно ми е, ама един ден караме си по Цариградско шосе и Кати като подскочи - виж мамо този колко е красив и мускулест. Боже, щях да падна като видях тъпото изражение на Фики Стораро, барнал се в бял потник.  Mr. Green Този поне го знам от Компроматната тема, да не си помислите, че съм му фенка, хаха.
Онагледявам даже и се моля щерката да си коригира с времето вкуса по отношение на момците.
Скрит текст:

По този повод ето по кого си пада моята щерка:

Скрит текст:

Джеймс Маслоу от Биг Тайм Ръш

# 1 443
Моята току-що се видя и възкликна: "Ооо, аз като бешех бебе!" и се нахили. Няма против детето. Laughing
Grinning
Това ме подсети за моето Мими. Беше на около 5 май. Гледа си бебешките снимки и казва: " Аз като малка, като бях момче, ...." Crazy Понеже нямаше почти коса до година беше решила, че е момче. Имахме по това време и проблем с куклите -бебета. Щом не са с дълги коси, значи са момчета, т.е. не ги харесва. Crazy
П.П. Тонка- и ние имаме снимка пред тази елха. Wink

# 1 444
  • Луната ни пази
Обещаното:) Жаки не схвана идеята и три пъти развали надписа, но все пак:
Ауууу, разкош! Прегръщам ви и ви целувам и двете! Невероятни снимки!  Hug

# 1 445
И аз не се притеснявам да публикувам снимки. А и снимки на дъщеря ми ги има като рекламни в един сайт. Аз преди няколко дни разбрах за това
Има я и на рекламата за студийни фотосесии, http://www.fotobravo.com/studio/ , и на каталога за продукти
http://www.fotobravo.com/?p=article&aid=104&back=party_gift
http://www.fotobravo.com/?p=article&aid=105&back=party_gift

# 1 446
Dawn, много е красив сина ти!

# 1 447
И аз не се притеснявам да публикувам снимки. А и снимки на дъщеря ми ги има като рекламни в един сайт. Аз преди няколко дни разбрах за това
Има я и на рекламата за студийни фотосесии, http://www.fotobravo.com/studio/ , и на каталога за продукти
http://www.fotobravo.com/?p=article&aid=104&back=party_gift
http://www.fotobravo.com/?p=article&aid=105&back=party_gift
Наистина страхотни очи.

# 1 448
Аз съм публикувала снимки, но няколко пъти голямото дете видя, че показвам негови в бг мама и ми се разсърди, че го правя без да му поискам разрешение. Не обичал непознати да го гледат.
Много хубави деца показахте.

# 1 449
  • Луната ни пази
Тони, ама Кати много е пораснала, аз все малка си я знам  Mr. Green Прекрасна госпожица става, горко ви  Laughing
Мър, ама на тая наша върлина трябва да й търсим мъж поне 2 метра.  Grinning
Тонка, колко е висока? Моята е една от най- високите в групата, а твоята изглежда по- висока и от нея, пък са на една и съща възраст, че и по месеци са близо (май- юни).

Видях- 135 см. Моята е 130 см, 32 номер обувки. В групата имат девойка 122 см с 32 номер обувки.

Този път всички снимки видях! Отивам да уча децата, свободния ми час свърши Simple Smile Не съжалявам, че ви четох вместо да отида да се нахраня!

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 12:15 от Shagya

# 1 450
  • В Космоса
Жаки, бузанка и нямаше врат. hahaha

Мерида, и моята ми го беше сервира нещо подобно Laughing, не си спомням точните думи, но в този смисъл. Само момчетата могат да са с къси коси, това е положението. Даже и на някаква жена беше казала "Прилича малко куту чичо! Ахахахахаха!" и се киска вече нашата. Joy

Аз махам, че някой откачен да не започне да следи развитието ѝ и после да вземе да я изнудва нещо като стане президент. Mr. Green

# 1 451
  • София
Много, много красиви дечица видях, живи и здрави да са всичките!

# 1 452
Ауууу темата е пълна с бебета и деца  Heart Eyes страхотни! Страхотни! Ама и мъжете ви са се постарали  Mr. Green

Алина,леко раждане  Hug чакам те с нетърпение да се върнеш и да разказваш.

Янечек,както се убедихме, всякакви хора в тоя форум.Обаче явно всяка от вас с повече стаж има своите фенове!

# 1 453
Хубаво ми е момчето, но не ми дава да го снимам, за това и качеството на снимките е такова Simple Smile издебвам го и ... каквото излезе.
Жаки, Русия демонстрира арогантност, както винаги. Конфликтът в Украйна ще продължи, но не мисля, че САЩ и НАТО ще се намесят с друго, освен дипломатически мерки. Те са твърде заети в други конфликти. Жал ми е за Украйна и се притеснявам, че този конфликт може да включи и други бивши републики.
Украйна е богата на природни ресурси, Русия има нужда от пари, а Европа е в криза.
Знам, че обстановката в момента не е блестяща, но обществата са преживели и по-страшни времена - средновековието си е било жестоко, по време на ренесанса също не е било лесно на обикновените хора, после индустриализация и войни и така до днес.

# 1 454
  • София
Лелеее, какви красиви деца видях! Впечатлена съм!
И разни бутчета са гризкане си харесах Mr. Green Обожавам дебели бебешки крачета и как нямат коленца, а само сланинки hahaha Странно защо, но същото при възрастни хора, не го намирам за никак привлекателно Whistling

Общи условия

Активация на акаунт