Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 217
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз имам въпрос - тъй като ми омръзна да мъкна тежки книги в трамвая, най-накрая реших да си купя четец, моля препоръчайте ми добър такъв.

# 1 456
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, какви красоти показвате днес, зарязала съм си работата и не мога да се откъсна от вас...
Само Цветините деца изпуснах.
Всички други съм видяла и не мога да се нарадвам - от красиви по-красиви са.
Потвърждава се моята теория, че нацията се разхубавява. Аз живея срещу училище и ми прави впечатление, че всички деца са красиви, а и много различни.

Много, много хубави деца - и момчетата, и момичетата. Да са ни живи и здрави!

Жаки, специално за теб - да те успокоя. Мъжът ми следи много отблизо събитията и смята, че ще се размине.  Днес се били разбрали на 15-ти този месец да прекратят военните действия.

Искам да кажа, че и на мен ми харесва темата, много е приятно общуването тук и това, че спокойно може да се говори за всичко, без да се притеснявачовек, че ще оспами темата, ако сподели нещо, което го вълнува.
А споделянето на снимки е просто прекрасно - много ме зарежда и размечтава.

# 1 457
Belinda, нали  Laughing Макар че се надявам моето да не е прекалено пухкаво бебе, ако трябва да съм честна, сигурно нещо съм се повредила, но започвам да си мисля дали това, че е дебеличко не е лошо за здравето му като при голям човек  ooooh!

Sunny29 - Киндъл Пейпъруайт, Кобо Глолайт (аз съм с такъв), Кобо Аура. С подсветка. Тези съм проверила аз и ще се спра на някой от тях като купувам втори. Вероятно ще е Кобо Аура. Чувала съм добри отзиви и за Ноок Глолайт, но не мога да кажа лични впечатление, там са само слухове.

# 1 458
  • София
Айде и аз още за малко да ги оставя:
http://tzvety26.snimka.bg/other/razni-i-razlichni.843796

# 1 459
Аз живея срещу училище и ми прави впечатление, че всички деца са красиви, а и много различни.

Това сигурно е в началните класове или в някое хубаво училище, в което децата се стремят да покажат индивидуалност. На мен всички към  тринайсет - петнайсет години ми изглеждат еднакви.
цвети, много са сладки.

# 1 460
Страхотни деца  Hug

А шумът на вълните ми дойде като манна небесна в този студен ден.
Ах, морето ...

# 1 461
МърМяу, моите бебета все са били клечави, вярно не е толкова сладко на снимка, ама и на мен ми се струва, че е по-добре така. То си има норми с доста широки граници, в които е добре децата да попадат, така че за всички има място под слънцето Simple Smile
За децата и модата да кажа аз и по-точно за момчетата: в момента е много модерно да ходиш на футбол и съответно на училище да се появяваш с футболните си обувки, футболната си прическа и тениска на любимия отбор. Всички момчета от класа на сина ми ходят така, включително и той. Иначе ти казват, че си смотан  Confused

# 1 462
  • София
Down, син-красавец! Като нищо ще започна да събирам пари за билет на Кати до Астралия.  Joy

Шаги, хаха, Кати май харесва точно този убавец от Биг Тайм Ръш. И все ме пита аз кой харесвам.

Леле, Цвети - от къде ги извади и ти тези хубави деца!  Heart Eyes

# 1 463
Цвети 26 - много хубави дечица . На Даун синът и също е голям симпатяга . Моят е на такава възраст и  ако разбере че се оплаквам от него в мамата лошо ми се пише  Simple Smile
Имахме проверка на работа . Не знам колко мозъчни клетки умряха от стреса .
А лекарката снощи препоръча да намаля напрежението - как да стане това  !!?? Mr. Green

# 1 464
  • В Космоса
.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 13:47 от Акаша

# 1 465
  • Euskal Herria
Sunny29, моят четец е Покетбук. С всякакви екстри, за смешно малко пари. Вече почти 4 години съм с него, нямам никакви забележки.  Не е чак такава известна марка, но е страшно издръжлив - при всичката експлоатация, която му налагам. Чете почти всички формати. Поддържат си програмното осигуряване в сайта, винаги има обновявания.
Скрит текст:

С удоволствие гледам всички снимки и много се радвам на децата ви. Моите вече са на такава възраст, че сами си се показват във фейсбук  Grinning. А когато бяха малки, снимките все още се правеха по старомодния начин - лента, проявяване, събиране в албуми. Все се каня да ги сканирам, ама за това трябва да съм си в България.

# 1 466
И аз се интересувам от четец, но искам и да става за таблет. Загледах се в Kindle Fire, но не ми се дават 300 и кусур евро. Дали има и други, които играят ролята и на обикновен таблет?  newsm78

# 1 467
  • София, Младост
Леле, всички си резервират лятните почивки! Аз ще се размина това лято, но пък ще чакам снимки  Heart Eyes
  що? Аз водих мънечкото на 40 дена. Седяхме 11 дни на морето, отлично ни се отрази Simple Smile

Сериозно? Дали ще може? Очертава се да е на 4-5 мес. живот и здраве де. Mr. Green

Бела, аз родиха малкия на 09.04 и края на август - началото на септември бяхме в Гърция на бунгало, 16 дена. Екстар си изкарахме.

# 1 468
  • София
Чек, таблетът си е таблет, четецът си е четец. Остави тия работи 2 в 1.  Peace

# 1 469
  • Варна
Две бързи детски снимки и от мен
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт