Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 247
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 470
Цвети, сега и аз се класирах за снимките. И двамата синеочковци имат нещо дяволито в погледа  Simple Smile
Те колкото повече растат, особено момчетата по-малко дават да ги снимаш.
И аз съм с Покетбук и снощи заби. Точно на края на една книга, че трябваше да дочитам на компютъра. Забивал ли ви е на вас, и има ли някаква хитрина за отбиване, или да го нося в магазина. В гаранция е още.

# 1 471
Тонка, моят за сега е голям за Кати, но след няколко години ще са си съвсем точни, та може и да не то се налага да събираш пари за билет - той ще и го купи. Все пак възпитавам джентълмен Simple Smile.

# 1 472
Чек, таблетът си е таблет, четецът си е четец. Остави тия работи 2 в 1.  Peace

Новият Киндъл Файър си е чуден таблет и четец, но търсих нещо по-бюджетно, може и по-стар модел. Писна ми да купувам най-скъпите и след една година да излезе нов модел, а този да е на половин цена.

http://www.amazon.com/Fire-HDX-8-9-Display-Wi-Fi/dp/B00HCNHDN0

# 1 473
Аз имам таблет и отскоро си чета на него .Много ми  е удобно,а все не му обръщах внимание,защото обичам книгите (дори и миризмата им на хартия  Blush ).Освен,че спестявам някой лев вече не се чудя и къде да им търся място на книгите вкъщи Simple Smile Все повече се замислям и за четец.Освен от Читанка от къде другаде сваляте на български език?

# 1 474
Аз пък преди месец си вкарах един страхотен вирус в компютъра и всички снимки са ми криптирани и каквото и да пробвахме не се оправят / също и текстовите документи / . Та снимки от близо 8-9 г ги няма вече .

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 13:25 от Анонимен

# 1 475
  • Euskal Herria
Силви, ако прецениш, че няма да се оправи след изключване и ново включване, по-добре се възползвай от гаранцията. На мен само веднъж ми заби така, ама аз си бях виновна - реших да пробвам дали мога да кача целия архив на Читанка на него. Е, качих, ама това само, за четене - не  Joy. Досега веднъж съм обновявала фърмуера, бяха много любезни от центъра - в отговор на мое запитване.

Чек, моят Покетбук е четец, с някои функции на таблет. Зависи какво търсиш. И цената ме устройваше, когато търсих да купувам.

Осмичка, иди в темата за търсене на електронна книга. На първа страница са дадени линкове за книги на български език.

# 1 476
Аз пък преди месец си вкарах един страхотен вирус в компютъра и всички снимки са ми криптирани.

Разбра ли, как го лепна тоя ransomware?

# 1 477
Дъщеря ми сънувала, че сме ѝ купили Айфон 11.  Joy Joy

# 1 478
  • София
Пухкавината при бебетата според мен не е никакъв показател за нездравословен живот, в смисъл - на прехранване, те по природа са си пухкави Heart Eyes Нали, не говорим за затлъстяване, надявам се, разбирате ме...

Сутринта се събудих с главобол. Уж нищо особено, а сега като излязох малко на студено, направо зверски ме зацепи ooooh! Уж слънчице, а е направо мразовито. Имах чувството, че ми забиват свредел във фронталните синуси. Нещо май съм ги поразболяла. Довечера ще топля торбите с морската сол...

# 1 479
yulmana прекрасни са. Мале, каква усмивка.
Силви, ако прецениш, че няма да се оправи след изключване и ново включване, по-добре се възползвай от гаранцията. На мен само веднъж ми заби така, ама аз си бях виновна - реших да пробвам дали мога да кача целия архив на Читанка на него.
Там е проблема, че се появи замръзнал пясъчен часовник на страницата, и нито се включва, нито се изключва. Ще се носи на сервиз явно, само жалко за изтеглените книги, ако ми ги затрият.

# 1 480
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Леле, че са хубави!
И Юлманините, и Цветините синеочковци, и на мисНоар мъжлетата.

Ново потвърждение на теорията ми, браво!

ВалерИ, основно е училището, позна. Момичетата от последните класове отдалеч изглеждат еднакви - дълга коса, клин/панталон, яке. Но само отдалеч, отблизо са много различни, всякакви цветове има, голямо богатство ви казвам!
И приличат на феи с разветите коси Joy Joy
Има една двойка дебелички, десетина-единайсет-годишни са, момче и момиченце, все заедно ходят, десетина крачки след другите, все нещо ядат от онези, лъскавите опаковки.
Но пък изглеждат щастливи, винаги се смеят.

# 1 481
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белинда, ще ти кажа един лек за синузит, който на мен ми помогна така, че от години не ми се е обаждал.
Един див кестен чупиш, настъргваш бялата част на най-ситното ренде, оставяш малко да се изсуши и после стриваш в хаванче или смилаш, да се получи възможно най-фин прах. След това си отрязваш тръбичка от една сламка и смъркаш една малка купчинка, колкото костилка от череша във всяка ноздра. Два-три пъти на ден. На мен за три дни ми мина.
В началото усещането е малко неприятно, но после, когато започват да се освобождават синусите и да изтича задържаното там, получаваш такова облекчение, че мигом забравяш началото.
Много по-неприятни неща съм пробвала без успех.

Нефертари нещо се загуби, не мислите ли...

# 1 482
  • София
Във вилата на Онна букинга ми предлага апартамент за 2 700 лева за десет дни през юни, и то до средата на юни hahaha Това за четирима. Готино Sunglasses Тя си каза жената, че не е бюджетна оферта, но чак такова чудо не очаквах.

Светалчо, див кестен какво ще рече - от тия дето растат по улиците ли? Щото аз за тях знам, че са отровни и малко ме е страх, да ти кажа Confused

# 1 483
Пухкавината при бебетата според мен не е никакъв показател за нездравословен живот, в смисъл - на прехранване, те по природа са си пухкави Heart Eyes Нали, не говорим за затлъстяване, надявам се, разбирате ме...

Сутринта се събудих с главобол. Уж нищо особено, а сега като излязох малко на студено, направо зверски ме зацепи ooooh! Уж слънчице, а е направо мразовито. Имах чувството, че ми забиват свредел във фронталните синуси. Нещо май съм ги поразболяла. Довечера ще топля торбите с морската сол...

И съм съгласна и не с теб. Синът ми се роди 2,900, 51 см. Роди се 3 седмици по-рано и в първите седмици само ядеше и спеше. До годинката си беше много кротко бебе и ядеше по много. Беше пухкав в тялото, но лицето му беше като на по-голямо дете. Не е боледувал и до днес не е пил антибиотик.
При някои деца обаче, пухкавостта е в следствие на алергии, астма и др. Не е за пренебрегване теглото в нито една възраст, макар че до прохождането е по-скоро нормално да са пухкави Simple Smile.

# 1 484
Alina, има една много лесна поза в йога, която помага за уравновесяване на кръвното - лягаш по гръб и си вдигаш ръцете нагоре под прав ъгъл с тялото. И седиш така, колкото можеш. Не е проблем да се изпълнява от бременни, стига да можеш да легнеш по гръб.
Точно така, Янтра, важна е нагласата. Ама на мен нагласата ми никога не е била да уреждам забавления за деца. Перфектната почивка е да не се съобразявам с абсолютно нищо и никой да не ме занимава със субективните си усещания за скука. Точно и заради това не си взимам даже закуска в хотела, защото дори това ми тегне като вид задължение.
пп: Бориле, супер! Дано нямате интернет.

Янечек, винаги ме разсмиваш.

Общи условия

Активация на акаунт