Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 406
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Sofia
Явявам се да кажа, че се получи чуден рожден  ден вчера  Hug,доволно хапнахме,пийнахме все рода и другари, за пара,по-малко от предвидената  Mr. Green.Рожденикът доволен- 4 часа игра  Mr. Green
Благодаря за честитките   bouquet.
Онна, ти ли чакаше отзиви за Лейзър Парк  в България Мол?
Скрит текст:
 500 лв ни струваше масрафът  Hug. Бях подготвила мъжа ми за 1000  Mr. Green.Но всъщност дойдоха по-малко деца... Плащаш,колкото деца дойдат,не колкото си поканил  Peace.
Та: 7 деца и 12 възрастни-500 лв. Кетъринг и поръчки за възрастните и меню и 3 игри в лазерите,както и половин час в игралната зона.Доволни сме много, любезни,търпеливи,препоръчвам...
Днес изпратихме моите родители към родния край, младежът беше на пробен изпит по математика, айде после да похарчим малко от подаръчните пари  Mr. Green и следобяд- релакс. Дойде ми малко байгън от софри и подготовки... та от утре смятам да си влизаме в седмичния режим.
Алина,да ти е жив,здрав и късметлив Деян  Peace

Окситоцинът ускорява раждането,зачестява контракциите...сякаш това му беше действието. Сложили ми бяха една такава система на мен. Нямам неприятен спомен. Раждах с епидурална упойка, доволна работа  Hug, ни хък, но мък.Много леко  раждане и хубав спомен имам. Виж с кърменето беше голяма....борба, аз и бързо се отказах,де-има-няма месец.

У нас се карат японски коли, джипове, да катерим баирите. Обичам си я моята много,избирах си я тамън преди да родя, с голям мерак. Подарък ми е за първото, ще я сменим ... за второто  newsm78

Миднайт,честита ви новина  Peace!

Белла, честита ви кола. Да се возите тримцата блажено и безаварийно  Peace

Смятам да се оттегляме рано тая вечер,че много недоспиване и емоции посъбрахме тия дни, а и аз си отстъпих спалнята на моите хора, та имам да наваксвам.

# 2 791
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За обувки си говорите днес, виждам Grinning
Я да ви покажа за какво си мечтая аз
Скрит текст:
и
Скрит текст:
Еклектичен вкус имам Laughing

# 2 792
Джой.. Аватара  Mr. Green Hug

# 2 793
За обувки много не си мечтая....от няколко години съм заложила на комфорта. Simple Smile

Не знам дали слушате подобен род музика, но са много добри тези момчета. Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=yvrTmzzGwu8

# 2 794
  • Ланкър, планините Овнерог
..............
и
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Зелено + Converse=ВНЛ

# 2 795
  • Лутаща се
За колите........след дълго избиране преди два месеца се влюбих и си купих хонда сивик - спортна тривратка. Наричам го "спортягата" или просто "хондака".
Позаглеждат го разни келеша и като видят от него вместо друг келеш да слиза 40 годишна леля ....хм.......кака  Sunglasses са меко казано изненадани  hahaha hahaha

Честито бебче на Алина и от мен. Жив и здрав да расте и да оставя майка си да си почива повечко!

# 2 796
Сесили, на тези момчета им бях даже на концерт Simple Smile Харесвам ги много.

# 2 797
Аз и до сега не разбирам това прехласване по Converse. Обикновени гуменки, които дори и дизайн някакъв по-специфичен нямат.

Янечек, в БГ ли? Пак съм изпуснала значи.....то ясно, че е бил в София, но някой изпълнители не ги рекламират. Simple Smile

# 2 798
  • Ланкър, планините Овнерог
Качество - няма вмирисване на краката, държеливи са. Констанца май едните й за трета година ще ги подкара. А и откъм дизайн имат доста попадения. Пък и всеки с манията си  Peace Виж, обувка с токче трудно би ме впечатлила, ако ще 10 000 долара да струва.

# 2 799
Янечек, в БГ ли? Пак съм изпуснала значи.....то ясно, че е бил в София, но някой изпълнители не ги рекламират. Simple Smile

Да, през декември идваха, концертът беше в зала 1 на НДК.

# 2 800
За колите........след дълго избиране преди два месеца се влюбих и си купих хонда сивик - спортна тривратка. Наричам го "спортягата" или просто "хондака".
Позаглеждат го разни келеша и като видят от него вместо друг келеш да слиза 40 годишна леля ....хм.......кака  Sunglasses са меко казано изненадани  hahaha hahaha

Честито бебче на Алина и от мен. Жив и здрав да расте и да оставя майка си да си почива повечко!

Аз доскоро карах червен джиБ. Като казах на мои близки от България (преди години беше), последва мълчание по телефона. И аз съм от твоята категория, затова така се впечатлиха. Сега карам друга кола, пак тежка.

На мъжа ми колите се казват Bikini Wax, а моите  са Биби Лекс. Така чета номерата им  Laughing и така си останаха. Колите се сменят, но номерата - не. Затова и имената не се променят с годините.

# 2 801
Добър вечер

">#t=102[/video]

# 2 802
Аз и до сега не разбирам това прехласване по Converse. Обикновени гуменки, които дори и дизайн някакъв по-специфичен нямат.
Взехме за мъжа ми и не са му удобни и не ги носи. След време мерих за мен и се оказа, че са ми много равни и вероятно това е причината, поради която не можем да ги оценим.

Аз бръмча с фиеста. Мъничка, сладурска, няма си име, ама на жабче ми прилича. Така свикнах с нея и толкова много й се радвам и то повече на мен си се радвам, че превъзмогнах всичките си предубеждения и страхове и започнах да шофирам активно. Няма такъв кеф и независимост. Супер много се радвам, карам с удоволствие и за удоволствие, но не мога да си простя, че когато детето най-имаше нужда от това да мога да шофирам, аз реално го влачех по автобусите и такситата.

# 2 803
  • някъде ... тук ...
Сесили, точно за тия момчета писах следобяд - малкият беше надул колоните с техен плейлист от тубата  Simple Smile

# 2 804
Така се радвам, че не съм единствената, която си кръщава колата  Joy ще ви покажа Сиси като я вземем  Hug

Аз ви поздравявам от бабини с пълна кутия сладолед. Много ми се прияде  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт