Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 269
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 345
  • тук-там
Янтре, то нищо, нищо ама пак не е без хич  Laughing  Дали ще доживея един хубав пловдивски сняг,  поне 20 см.  Crossing Arms

Няма да е скоро....
Заклела съм го, тази година да не идва. С летни гуми съм! Peace
И без шапка.... Laughing

# 346
Не гледам Фактора и добре, че не си го причиних.
Този Славин направо прецака хубавата песен.
Пуснах оригинала на децата, да я чуят и да знаят  hahaha

# 347
  • Луната ни пази

Аз днес се ядосах...учителката днес решила децата да си наваксват с материала заради грипната ваканция. В час по физкултура. Което май по всякакви разпоредби и закони е забранено.
Те не стига че нямат и салон като хората да играят малките....ами сега и в нещастните 2часа седмично за спорт...те да стоят по чиновете.

Това в началния курс много често се случва. Редовно си спестяват часовете по музика, изобразително, физическо и трудово за сметка на БЕЛ, математика, човекът и обществото и човекът и природата. Нагоре няма как да стане, заради различните преподаватели. Не ги оправдавам, децата имат нужда от всичко!

# 348
Определено се драха, да. Сега е моментът да ви пусна моята как пее Туистед Laughing

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 21:13 от NinoTino

# 349
И аз съм от Варна Simple Smile И на мен озвучаването във Фактора тази вечер не ми се струва наред. И да си кажа : аз съм за Славин  Hug

# 350
  • Пловдив
Оооо забравих да се похваля! В Пловдив има сняяяяяяг  newsm44 сега да не си предствите Алпите  Laughing сигурно няма и сант ама как да не му се зарадваш! Това явление в Пловдив стана все едно да чакат сняг в Калифорния  Laughing
Thinking Outta Joint Shocked Ти на това нищо и никакво сняг ли му викаш!? Laughing Laughing Laughing Докато не стане поне 20 см е едно нищо. Обаче както всички пловдивчани имат навика да карат с летни гуми утре по улиците ще е ад.

Янтре, то нищо, нищо ама пак не е без хич  Laughing  Дали ще доживея един хубав пловдивски сняг,  поне 20 см.  Crossing Arms

Няма да е скоро....
Заклела съм го, тази година да не идва. С летни гуми съм! Peace
И без шапка.... Laughing

Ама какъв съм пророк с тия гуми hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 351
  • Euskal Herria
Правя нещо за първи път, не знам дали се е получило. Отзиви ще има после, като седнем да вечеряме. Слагам снимки, ама тези, дето са на диета и бременните - да не гледат. Че няма как да пращам  Joy.
Скрит текст:

Тези дни ще почна да правя албумите със снимки и след това ще дам линк. Който има желание и търпение - да гледа тогава  Laughing.

# 352
Сега да чуем Мишето, която толкова много звездее, че ми идва да я прасна с някой тиган по главата, за да слезе на земята.

Толкова много обичам Cry, но Славин не ми хареса  Crossing Arms

# 353
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ползвам и диадема, и венче аз. По-често диадема.

# 354
Янтра, пак на кафе си гледала  hahaha

Рабит, радвам се, че се включи  Hug Утре какво ще правиш с тези летни гуми  hahaha

# 355
Яна,може ли рецепта  Hug Точно изкарах от мазата днес 2 компота от ягоди и мислех да търся утре варианти за торта Simple Smile Много добре изглежда Simple Smile

# 356
Яна  eat

Ей на това му искам рецептата.

пп: Забравих да похваля сладкиша на Белинда онзи ден. Стана невероятен, дори и с моите кулинарни способности. Сложих му сладко от дюли, без какао и без канела (щото нямам) Пак беше вкусен. Благодаря за рецептата  Hug

# 357
  • Луната ни пази
Момичета да питам :празнувате ли "Св.Валентин" ?
Понеже връзката ми е прясна (скоро ще стане на една година) и все още не сме празнували "Св. Валентин" заедно, за тази година се гласим...да пием вино Simple Smile на празника. А колкото до подаръците, не знам, ще е нещо символично. За годишнината обмислям да духнем нанякъде и да се легитимираме окончателно, че за сега сме нещо от сорта, ние се правим, че се крием, те се правят, че не знаят...  Party

# 358
  • тук-там
Янтра, пак на кафе си гледала  hahaha

Рабит, радвам се, че се включи  Hug Утре какво ще правиш с тези летни гуми  hahaha

Ама какъв съм пророк с тия гуми hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, моята е на доизживяване - ще я продавам. Сега зимни ли да и сложа? Laughing
Че, те по-скъпи от колата.
Шега, естествено. Наистина съм с...някакви си.... Но! За тежки пловдивски зими изкарвам звяра!  Peace
Трудно паркирам, ама... ooooh!  Да му мислят тези около мен.  Joy
.....Утре какво ще правиш с тези летни гуми  hahaha
Ако личния шофьор забегне със звяра рано-рано, ще звъня на 6665! Laughing

# 359
Aуууу, Янче, съвършена е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт