Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 186
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 780
Яна, в Смирненски е бабет. А теб да те питам тази торта ще стане ли с готов блат?

# 781
  • Пловдив
Яна, в Смирненски е бабет.
Идвам. smile3508 smile3508 smile3508

# 782
  • София
Тонкa*, виждала ли си се с някой от твоите писма? Simple Smile
Не, за съжаление. С финландката си пращахме касети, така си "говорехме". Пишехме си километрични писма, просто с нея си бяхме от една кръвна група. С японците беше малко нанагорно, защото хич не можех да ги разбера по имената момичета ли са, момчета ли са... Имаше един Масакиро дето го мислех за момче, пък то се оказа красиво фино момиче. Пишех си с друго "момиче", пък накрая то ми изпрати снимка, която да ми покаже, че е момче. Ама са деликатни тия японци, няма да те напсуват и да кажат, че си идиот за това, че си им объркал пола. Много обичах сърбите, понеже щедро ми пращаха плакати на Ню Кидс.  Laughing

О, моя приятелка от английската си пишеше с едно мнооого симпатично момиче от Бг и имах удоволствието да се запознаем. Като се установих във форума, след доста години, разпознах същото момиче по ника, защото още тогава, по ученическо време, такъв му беше прякорът. Тази изключително симпатична дама пише в тази тема. Wink

# 783

Hug идвай,само да знаеш ,че тук опцията "не съм гладна" не важи  Naughty

# 784
  • Пловдив
Тази изключително симпатична дама пише в тази тема. Wink
Е? Коя е? newsm78

Hug идвай,само да знаеш ,че тук опцията "не съм гладна" не важи  Naughty
Ти пък, куче със салам ще плашиш Simple Smile

# 785
Нищо не пазя вече. В миналото ми няма нещо, което да носи елемент на романтична носталгия или желание за припомнянето му.

Колко пари отиват на месец за заниманията на двете ми невръстни деца, ще си замълча, само ще кажа, че не съм прекомерно амбициозна майка.

На нас ни отива една средна работна заплата годишно за детето. Съвсем сериозно. Заради училището. Поне не даваме допълнително пари за частни уроци, освен за извънкласните занимания (танци, пиано). Добре. че имаме само едно дете.....

# 786
  • Euskal Herria
Белла, става и с готов блат. Даже в другия вид рецепта - там се бъркаше блата, печеше се, после се делеше на две и всяка част отгоре се намазваше със сладко и след това идваше реденето на крема и последния слой сладко.
То това ще стане с всякакъв вид сладко (т.е. мармалад - както го водят тук).
П.П. Не сме съседки с баба ти  tooth  Ама Янтра е права - близо е... когато сме си в Пловдив  Joy

# 787
Тонкa*, виждала ли си се с някой от твоите писма? Simple Smile
Не, за съжаление. С финландката си пращахме касети, така си "говорехме". Пишехме си километрични писма, просто с нея си бяхме от една кръвна група. С японците беше малко нанагорно, защото хич не можех да ги разбера по имената момичета ли са, момчета ли са... Имаше един Масакиро дето го мислех за момче, пък то се оказа красиво фино момиче. Пишех си с друго "момиче", пък накрая то ми изпрати снимка, която да ми покаже, че е момче. Ама са деликатни тия японци, няма да те напсуват и да кажат, че си идиот за това, че си им объркал пола. Много обичах сърбите, понеже щедро ми пращаха плакати на Ню Кидс.  Laughing

О, моя приятелка от английската си пишеше с едно мнооого симпатично момиче от Бг и имах удоволствието да се запознаем. Като се установих във форума, след доста години, разпознах същото момиче по ника, защото още тогава, по ученическо време, такъв му беше прякорът. Тази изключително симпатична дама пише в тази тема. Wink

Момиче от Бургас, около 35 годишно, завършило английската, пише с прякор, а не с име. Давайте да наддаваме!

# 788
Аз знам коя е. Laughing Всъщност предполагам.
Не знам дали е от Бургас.

# 789
Може ли да съм букмейкър на залаганията моля,моля,моля  Praynig

Яна,аз ще я пробвам с готов блат  Peace

# 790
  • някъде ... тук ...
А тя знае ли, че си я разпознала или сега го съобщаваш  Laughing
Аз залагам на питащата Тонка  newsm78

# 791
  • София
Как ни хвърли в джаза тука сега значи таз жина  newsm78

# 792
Може ли да предположа първата буква?

# 793
Как ни хвърли в джаза тука сега значи таз жина  newsm78

Не е беладона, защото тя е завършила спортното училище.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 794
Ама не може така  Naughty дайте имена ,за дам коефицент.

Общи условия

Активация на акаунт