Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 87 712
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 825
Да попитам спортуващите дами: от ей този уред има ли някаква полза? Уж за стягане на корем, бедра... Наистина ли помага и ако да - какви упражнения са удачни?

Яна, аз тренирам с ластици у дома, както и с тежести. Правиш ли го упорито, не ти трябват затормозяващи ежедневието уреди. Без да се извинявам или свеня- гордея се с тялото си, постигнато с малко природен дар и тренировки без излишни предмети.

# 826
Яна, изпрати ли на бубанка рецептата? Не забравяй, моля те  Praynig

Елени, викаш с две думи ефикасен е  Laughing

# 827
  • София
Ти просто ще ме умориш днес  Joy
Радвам се, че ти е весело.  Grinning
Който повдигна темата за писмата него ще го държа отговорен, нищо че вече не се сещам кой зададе въпроса относно епистоларната литература.

# 828
Имам линка с рецептата, ще украся поста и със снимките  Wink

# 829
 Blush какви писма, Тони?

# 830
  • Euskal Herria
Ванини, тук много си поръчват тарта де кесо - чийзкейк с други думи. Реших да опитам да го направя, оказа се лесно. И продуктите не са кой знае какви.

elleni, благодаря! Въпросът е, че все пак стяга (поне малко) мускулите. Ясно ми е, че няма да съм стройна топола, повече на баобаб го докарвам, ама поне чак толкова да не треса месата  Joy.

Касита, благодаря ти, имаме го у дома. Та ще се възползвам. При мен има и здравословен проблем, та няма да съм като манекен, но все пак...

Белла, ще я пратя. На лични трябва да дам линк ли?

П.П. Докато отговоря, Бубанка вече е писала. Благодаря!

# 831
  • ту тук, ту там

Аха, точно!  hahaha
Абе исках да си похваля мъжа, няма само на Янтра да завиждате! Пък като не мога със себе си да се изфукам...  Blush

# 832
  • София
Ти ли, Бруте!  tooth

# 833
Добре си хвалите мъжете! Аз само го хуля моя  Crossing Arms Добре де, признавам има плочки по корема  Mr. Green

бубанка, бързо реагираш  Laughing  Hug

# 834

Аха, точно!  hahaha
Абе исках да си похваля мъжа, няма само на Янтра да завиждате! Пък като не мога със себе си да се изфукам...  Blush
Око да види  Laughing

Ох, по новините даваха някаква врачка в ръкопашен бой с репортери. Пълно съвпадение на първото ми име и фамилията ми с нейното  ooooh!

# 835
  • някъде ... тук ...
Каза ли си вече  Grinning

На тема да си хвалим мъжете ли сме? Да наглася и моето Злато  Crazy

Нино, тя от боята бре. Ходжа някоя си била известна, едва ли и знаят хората името, че и фамилията.

# 836
Бубанка може ли тук да те питам

Не виждам картинки. Ако са в скрит текст и като тази на Яна с уреда за спортуване.
През отговори ги виждам, но в темите - не.
Не знам какво става и дали е само от този компютър (нали се гледаме болни вкъщи и не ходя на работа)

# 837
  • ту тук, ту там
Ааа, сакън , не показвам! Naughty

# 838
Добре си хвалите мъжете! Аз само го хуля моя  Crossing Arms Добре де, признавам има плочки по корема  Mr. Green

И моят имаше  Sunglasses

# 839
  • Euskal Herria
Ох, по новините даваха някаква врачка в ръкопашен бой с репортери. Пълно съвпадение на първото ми име и фамилията ми с нейното  ooooh!
Joy Joy Joy  Ниноо, да не дойде някоя излъгана душа да те дири...

Тъй, тъй, преди време се показвахме - къде ние, къде децата, сега дойде ред и на мъжете.
Хайде тези, дето ги поФалихте, покажете ги  Joy

Общи условия

Активация на акаунт