Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 450
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Точно тая вечер няма шанс да похваля мъжа ми, защото ми е черен пред очите. Върнахме се от работа, той трябваше да вземе билетите за Лебедово езеро, да отиде в градината да вземе Кати и да се отнесат към НДК за спектакъла. Бре, рови моя из спалнята, рови... По едно време идва при мен и майка ми, мята по един пронизващ поглед и ни пита дали сме виждали билета. Да бе, със сигурност! Чух го, че тръшва входната врата. След няма и 10 минути вратата се отваря, влиза Кати забързано, отива в спалнята и о, чудо - детето бърка в нощното шкафче, където преди това мъжът ми рови поне 15 минути и изважда билета. Мъжът ми погледна като надрискан, хвърли ни отново един страшен поглед за разкош, който казваше "Да не сте посмели да коментирате" и се понесоха към културното мероприятие.  Joy

# 841

Нино, тя от боята бре. Ходжа някоя си била известна, едва ли и знаят хората името, че и фамилията.

Е те го казаха и аз като си чух името и се сепнах.

Ходжа Нино  Flutter

# 842
Ами аз моя не съм го снимала гол, иначе щях да ви го покажа, нали сте ми приятелки  Mr. Green

# 843
  • някъде ... тук ...
Ходжа Нино  Joy

Белла, не прави тази грешка  Twisted Evil

# 844
  • София
Жади, ние голи мъже сме виждали, дай го облечен.  Grinning
Моят съм го показвала, аз си го харесвам, нищо, че понякога ми идва да го хвана за гръкляна и да стискам, стискам... Grinning Grinning

# 845
Плюс и от мен за Бърди. Оставям ви, че днес беше много динамичен и стремителен ден, без да е прекрасен, ще положа отмалели кости. Какво ми става, лягам с кокошките от едно определено време. Да пазите караула Simple Smile

# 846
Джулка, какво стана с крачето? Hug

# 847
Знам, че е кифленско ама признавам си първото, което харесах в него беше тялото  Blush ужас, много меркантилно звучи ама поне съм искрена  Laughing

# 848
Знам, че е кифленско ама признавам си първото, което харесах в него беше тялото  Blush ужас, много меркантилно звучи ама поне съм искрена  Laughing

Щеше да е странно ако беше харесала друго най-напред.

# 849
Корделка, мерси, че се интересуваш, зараства като на куче, обръгнах явно на операции вече. Simple Smile Hug Онзи ден като попълвах картона, пета подред Rolling Eyes

# 850

Еми, нали акъла, чувството за хумор ала-бала  Mr. Green

# 851
Корделка, мерси, че се интересуваш, зараства като на куче, обръгнах явно на операции вече. Simple Smile Hug Онзи ден като попълвах картона, пета подред Rolling Eyes

Ще се оправиш! Hug Пази се!

# 852

Първо е опаковката. Ако тя не струва, не стигаме до останалото  Grinning

# 853
  • София
Какъв акъл, бре. Аз като му видях дупето, ми увисна ченето, ти за акъл ми говориш.  Joy Е, после установих, че и с акъл е подплатено. За жалост на 24 г. вече му личеше, че откъм коса няма да го бъде, но компенсираше щедро с други неща.

# 854
Хич не си играете обаче  Mr. Green Преди да тръгна за работа изчетох темата, сега идвам тук - отварям и отново 5 страници  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт