Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 259
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 90
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, че хубаво ме разсмяхте с "Митьо на Равда" и Хаяско Joy Joyблагодаря ви от сърце, имах нужда!

Специално за Ванини, Шаги, и Жаки (и тъй като много мразя да изпусна снимки), пускам ви аванта:
Моите съкровища, без най-малкото. (Като успея да се справя от телефона в комп., ще черпя с един бонбон, дундавелчест почти колкото Нининото злато.)

Скривам си съкровищата.

Благодаря на Лили за темата и дано да е минало, каквото трябваше да мине и да е било, както трябваше да бъде.

Жаки, аз ти предложих северното  Черноморие, при това съвсем сериозно. Ние точно заради по-поносимата жега там го избрахме на времето, когато строихме вилата, защото на юг на 35 градуса просто си седиш в къщата и се потиш, а на север е по-човешко в жегите. Освен това южните курорти са пренаселени, шумни и с мръсно море, поне според нашия опит. А и когато имаш своя база, можеш да отидеш когато ти кефне, т.е. когато те устройва времето. Много ни харесва на нас там, но за съжаление се налага да продадем вилата.

Искам да кажа, че и аз много харесвам рисунките на Гитината дъщеря, страхотни са.
А идеята да ни нарисува нас е направо фантастична.

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 14:57 от svetal4o27

# 91
А според мен не трябва да се допуска деца да стават престъпници, а после да живеят и да бъдат третирани като такива. Със сигурност има психопати, за които няма спасение, но в повечето случаи има начин нещастията да се предотвратяват. Може да звучи ужасно, но на някои хора не трябва да им е разрешено да отглеждат сосбтвените си деца, защото ги погубват.

Горният случай например не е такъв. Семейството с нищо не беше виновно и са му оказвали всякаква помощ при всякакви специалисти, включително и в чужбина. Има една институция която служи и пази хората (по принцип), но тя явно не пожела да предотврати събитията, които се случиха. Аз лично, както и много други хора съм ги викала по различни поводи свързани с него, даже ограничителна заповед имаше, която не спазваше и те нищо не направиха. Като изби семейството си се сетиха да го приберат. Междувременно можеше и други хора да пострадат, съвсем реално и то.

# 92
Момчето, което се разкайваше, ако някой му подаде ръка след като излезе, сигурно няма да се върне към стария начин на живот. Лошото е, че и възпитателката каза, че някой от тях като излязат от там остават на улицата.

# 93
Момчето, което се разкайваше, ако някой му подаде ръка след като излезе, сигурно няма да се върне към стария начин на живот. Лошото е, че и възпитателката каза, че някой от тях като излязат от там остават на улицата.

Не знам обаче кой би могъл да му подаде ръка...... Аз винаги съм казвал, и по други теми, че ако детето на човек направи нещо, то трябва да понесе цялата тежест на закона и това е. Но родната майка не знам дали спира да го обича... не мога да си го представя. А това момче не го търсят техните, пише им писма, не му отговарят. Казва, че ги обича, че иска да види сестричките си...... абе не знам какво да си мисля. Ама и така не е.

# 94
  • София
Родените престъпници според мен са пренебрежимо малка част от общия брой престъпници, които обществто ни си култивира съвсем целенасочено, невзимайки никакви мерки за обща и специална превенция Tired

Да се оплача. Набутах се 9.20 лв. за салата в Супатерия на Попа, като ми казаха цената на касата, щях да припадна и натова отгоре, в момента я ям и към средата започна усилено да ми дъха на развалено - мисля, че някои от зеленчуците, които съм си сипала, е вкиснат Tired

# 95
Еха, че салата....
Аз щях да я върна при такава цена...

# 96
  • София
И аз бях на крачка...Трябваше. Сега поне нямаше да ям развалени моркови ooooh!

# 97
belinda, цяло прасе ли имаше в тази салата  Flutter

# 98
Джо Лин Търнър вече е пристигнал в България за участието си в Х-фактор със Славин. Мария Илиева едва я познах, като извънземно се е маскирала с тези очила.
Скрит текст:

И James Arthur е пристигнал, но не разбрах под каква форма ще участва.

# 99
belinda, цяло прасе ли имаше в тази салата  Flutter

Според мен цяла панда...

# 100
До колкото схванах е искал да говори пред камера, защото е имал нужда от това, искал е да го види майка му, после добави, че тя може и да не го познае, защото е минало доста време. Тя и майката кой я знае каква е. Факт е, че и двамата са извършили убийство, просто бяха много контрастни като разсъждение. Определено ме побиха тръпки.

Белинда - върни я де. Аз винаги връщам некачествена и развалена стока. Често даже уточнявам, че не го правя заради сеира, или претенции за сумата, просто да го махнат от витрината/рафта и да не го продават и на други хора. Веднъж бях взела сирене от Фантастико. Направих баница, седнахме да закусим, а то бучки като оризови зрънца, твърдички. Взех парчето сирене, баницата и ги занесох. Управителката на магазина ми каза, че не може да ми върне сумата, т.к. липсвало половината количество от сиренето. Обясних й, че нямам претенции за сумата, за корите за баница, за яйцата, за времето което съм загубила и излишното време, което губя за да им го занеса, но настоявам да го махнат от витрината веднага и че след ден-два ще проверя дали го предлагат и ако установя, че не са спазили ангажимента, ще подам сигнал. Момичето разпореди да опишат пардитата и обеща да го върнат на производителя като рекламация.

# 101
И аз бях на крачка...Трябваше. Сега поне нямаше да ям развалени моркови ooooh!

Не яж боклуци. Говори с управител, върни я.

# 102
Някой каза по-преди, че не му харесва как пее Славин, но на мен ми харесва. Много добре пее момчето. Михаела нещо взе да ме дразни. Оставам си фен само на Невена и Славин, но искам Славин да спечели.
Той много добре изпя и на Фреди Меркюри песента  Laughing и добре влезе в роля.

# 103
На мен никак не ми харесва как пее Славин или поне това, което съм чула досега. Ще го гледам обаче пак заради Джо Лин Търнър. Иначе няма значение кой ще спечели, и без това нищо не следва от спечелването на подобен български формат. 

# 104
Михаела не е ли протежето на Заки newsm78
Аз поизпуснах, но финала ще гледам. Много розово и сладникаво ми стана една вечер ги пускам ми те само хвалби, хвалби, хвалби и накрая си отива тоя дето най-не заслужава. Като се замисля, отдавна не съм го гледала.

Общи условия

Активация на акаунт