Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 87 734
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 810
  • София
корделия, не е сигма. Сигмето ми е най-близка приятелка и кръстница на детето.

ЕлиТ, тя ще се появи, и ако иска ще си каже. Мисля, че в момента жената си гледа семейството, а не виси тук на клона като нас.  Mr. Green

# 811
# 812
корделия, не е сигма. Сигмето ми е най-близка приятелка и кръстница на детето.

ЕлиТ, тя ще се появи, и ако иска ще си каже. Мисля, че в момента жената си гледа семейството, а не виси тук на клона като нас.  Mr. Green

Уф, не ставам за детектив.

# 813
Ех, свърши ми обедната почивка! Хайде, довечера може и да разбера коя е.  Mr. Green (не че е много важно, но ми разпали любопитството)

# 814
Sigma

В какво забъркахте пак кака си Касита?
Уф, не било Сигма.

# 815
  • някъде ... тук ...
Аз спирам. Да си каже, ако иска  Simple Smile

Може ли да излезеш от банята и да надуеш з-рок и да дивееш по халат в детската   Crazy а уж беше много изморен от баскетбола... Лапешка работа  Laughing

# 816
Само Каси не е опровергана. Значи ще и намаля коефицента  hahaha

# 817
Акаша

Не, не Шаги е!!!!!

# 818

Оооо и аз съм за Шаги  Peace

# 819
  • София
Абе що не си отрежа езика един път завинаги.   Crossing Arms

# 820
  • Euskal Herria
Да попитам спортуващите дами: от ей този уред има ли някаква полза? Уж за стягане на корем, бедра... Наистина ли помага и ако да - какви упражнения са удачни?

# 821
Извинявам се предварително,че нахлувам така,но досега преглеждах една тема за Кувейт и по точно -

Скрит текст:
КУВЕЙТ, не е сладък бонбон

(не знам как да ви го постна като линк) но там на последната страница има жена с нужда от помощ или съвет,а аз  не знам нищо по въпроса и.Може би сред вас има и такива, които могат да помогнат с адекватен съвет  Sad

Отново се извинявам   Embarassed

Проверихме и имаме сериозни основания да смятаме информацията не отговаря на истината.
Ще пиша и в другата тема.

# 822
Абе що не си отрежа езика един път завинаги.   Crossing Arms

Ти просто ще ме умориш днес  Joy

# 823
Не е Ванини, казвам ви.

Яна, благодара за рецептата. Ще я направя. Аз имах много хубава рецепта и чийзкейка ми ставаше убийствен/поне за нас/, но едната от съставките спряха да я внасят в България. А така ми се хапва.

# 824
  • ту тук, ту там
Яна, моят мъж го ползва това за коремните преси вече около две години: ами да ти кажа, строен е!  Blush
Ама той и преди уреда си беше строен!
Уф, май нищо не казах!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт